ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
bilo bi im bolje da popuse od belgije. Zelim francuzim drvo, inace su mi englezi odvratniji, ali ovaj put zelim sansonama drvulju. A englezi ak nemaju samane imaju masoneriju i lovu, engleska baba i babin sin trebaju dobit nogom u dupe sto se mene tice...RayMabus wrote:Englezi nemaju šamane bar dosad ih nisam vidio a Francuzi zabijaju neke čudne pogotke i svaka lopta im uđe u gol
Slučajnost ili ne vidit ćemo na utakmici sa Belgijom
Guest- Guest
Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Mislim da je tako i kod Francuza no nisam sto posto siguran
Eto to im zelim, vudu lutkica njam njam, bagra misli da su gospodari svijeta ali jok brale, ak se mene bu pitalo bu im bilo veselo
Osjetim ja to
Za Francuze nisam baš siguran
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kazem nije me briga jel imaju ili nemaju, nisu posteno tamo dosli brabonjare jedne, zelim im poruku poslat za bagrokor. je je...da ja neznam zasto je babin sin iso u slavoniju ono prije par godina. In your face kenje..RayMabus wrote:Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Eto to im zelim, vudu lutkica njam njam, bagra misli da su gospodari svijeta ali jok brale, ak se mene bu pitalo bu im bilo veselo
Osjetim ja to
Guest- Guest
Mene je brigaLeteca Pegla wrote:kazem nije me briga jel imaju ili nemaju, nisu posteno tamo dosli brabonjare jedne, zelim im poruku poslat za bagrokor. je je...da ja neznam zasto je babin sin iso u slavoniju ono prije par godina. In your face kenje..RayMabus wrote:Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Osjetim ja to
Kad netko koristi crnu magiju ja ga klepnem
Ako nije onda ništa
Nek igraju
2014-04-11
A šta Hrvati imaju ? Gospu iz Međunožja ?RayMabus wrote:Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Osjetim ja to
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a je a ak potplate i ostala sranja? Ma jok, eno i vudu lutkica plenkovic ide na polufinale da mozda ne sapne nesto nasoj repki. Nemoze crna magija, ali moze masonska ucijena? Ma kako da ne, zato im i zelim 3:0 i broncu a ne drvulju ili totalno ponizenje koje ce se spominjati generacijama kao francuskim sansonama. ha...RayMabus wrote:Mene je brigaLeteca Pegla wrote:kazem nije me briga jel imaju ili nemaju, nisu posteno tamo dosli brabonjare jedne, zelim im poruku poslat za bagrokor. je je...da ja neznam zasto je babin sin iso u slavoniju ono prije par godina. In your face kenje..RayMabus wrote:Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Osjetim ja to
Kad netko koristi crnu magiju ja ga klepnem
Ako nije onda ništa
Nek igraju
Guest- Guest
Hrvati isto imaju šamana a on ulazi u utakmicu tek kad skuži da druga strana to koristi
Francuzi su sumnjivi
Tehnika vračanja rukom na protivnički gol
OSLIJEPITE IM IGRAČE U NAPADU
Francuzi su sumnjivi
2014-04-11
ne to imaju ovi neki rvati, za hrvate cemo vidit...סמאל wrote:A šta Hrvati imaju ? Gospu iz Međunožja ?RayMabus wrote:Nemaju Englezi bar dosad ih nisu koristiliLeteca Pegla wrote:ma imaju vraceve inace bi ispusili vec odavno, ili vracevi ili neki drugi brabonjak, u svakom slucaju nije slucajno. Ono bas na ruskom prvenstvu da ove dve bagre doguraju do finala? Ljepo su si to mislili postimat ali in your face. Ako bude srece nece im pomoc ni potplacivanje za pobjedu, jao ako probaju masoncine ucijenjivat mozda bi bilo zgodno im namjestiti i koji autogol. Ono totalni potop, poraz i ponizenje tako da ne mogu iducih mjesec dana nista drugo radit doli piskit i kakit...RayMabus wrote:Englezi nemaju vraceve bar ja nisam vidio njihovu djelatnost
Osjetim ja to
ajd laku noc ekipa, uzivajte....
Guest- Guest
MTJסמאל wrote:
A šta Hrvati imaju ? Gospu iz Međunožja ?
immortal-
2014-04-16
No još nisam siguranRayMabus wrote:Hrvati isto imaju šamana a on ulazi u utakmicu tek kad skuži da druga strana to koristi
Francuzi su sumnjivi
Nek igraju s Belgijom
Pratit ću
2014-04-11
Ne postoje šamanski ratovi jer kad bi ja to bio mene bi spalio ego poput onih slučajeva samozapaljenja
Crna magija se radi s legijama neumrlih
Proizvode one čudne zvukove ko u Međunožju kad se udruže
Sposobni su za SVAŠTA
Sposobni su za SVAŠTA
2014-04-11
malo popiti :-D .. crnog ili bijelo vina
2014-04-16
Ja smijem navijat ali ne i vracat
No ako netko vraca ja ga imam pravo naklepat
Šta oće reč Ima netko jači
Englezi nisu dosad koristili šamane a Francuzi a eto utakmica s Belgijom bude li čudnih golova koji ulaze u gol
Netko vraća rukom
No ako netko vraca ja ga imam pravo naklepat
Šta oće reč Ima netko jači
Englezi nisu dosad koristili šamane a Francuzi a eto utakmica s Belgijom bude li čudnih golova koji ulaze u gol
Netko vraća rukom
2014-04-11
Nista.
Euforija ce trajati 3 dana i onda jovo na novo
Krediti. Kartice. Rezije. Ovrhe. Nasilje . Mrznje.
RayMabus wrote:Ne postoje šamanski ratovi jer kad bi ja to bio mene bi spalio ego poput onih slučajeva samozapaljenja
Sposobni su za SVAŠTA
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a, kaj bum napravil?
vjerovatno će se mačketina, mili bez repa u neko doba kutra sjetit da mi lizne nos.
onda bum ju hitil na žemsko. bliže je vratima neka ode nahranit mačketinu.
ziher pekara ne bu radila kada se probudim.
drk-drk frendovi će mi zakeljit kaznu za parking bez obzira kaj imam plaćen parking vani, godišnje i 2 garaže u sklopu stana.
i osvanut će ponedjeljak. i dalje će neki ići na posao, neki će rođo doo drk-drk
ali, kaja je rekla da skida engleze.
vranzuze će navečer.
e, to bi htio vidjet.
(ja ne nosin mudante od 45e, nisam ni prije, al sam se klical ercegovancem do 45e, a kasnije poto rvat, član parije i udbaš)
iđe mi avijon za rvacko pa se sutra pišemo
ja se kličem sančo.
vjerovatno će se mačketina, mili bez repa u neko doba kutra sjetit da mi lizne nos.
onda bum ju hitil na žemsko. bliže je vratima neka ode nahranit mačketinu.
ziher pekara ne bu radila kada se probudim.
drk-drk frendovi će mi zakeljit kaznu za parking bez obzira kaj imam plaćen parking vani, godišnje i 2 garaže u sklopu stana.
i osvanut će ponedjeljak. i dalje će neki ići na posao, neki će rođo doo drk-drk
ali, kaja je rekla da skida engleze.
vranzuze će navečer.
e, to bi htio vidjet.
(ja ne nosin mudante od 45e, nisam ni prije, al sam se klical ercegovancem do 45e, a kasnije poto rvat, član parije i udbaš)
iđe mi avijon za rvacko pa se sutra pišemo
ja se kličem sančo.
2014-12-30
סמאל wrote:
A šta Hrvati imaju ? Gospu iz Međunožja ?
Kakva arogancija gmizajuća.
Guest- Guest
kic wrote:
a vi?
Pozvati Hornija i Hortyja na cugu.
Guest- Guest
Jadna siSora wrote:Nista.
Živiš tu u Hrvatskoj a nepodržavaš je
Edin Đeko Neka Balkan pobjedi
On je gospodin a ti si smeće
2014-04-11
Da je BiH ostvarila ovaj uspieh cili Split bi im se klanjaoRayMabus wrote:Jadna siSora wrote:Nista.
Živiš tu u Hrvatskoj a nepodržavaš je
Edin Đeko Neka Balkan pobjedi
On je gospodin a ti si smeće
Mi smo takvi
A TI SI SMEĆE
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» Hrvatska postala svjetski prvak u rukometu gluhih osoba
» Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
» Komšić o napadu na Poljsku: Agresija Rusije se mora zaustaviti prije nego sukob postane svjetski
» Hrvatska prvak svijeta!!!
Page 2 of 7