Hrvatska prvak svijeta!!!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvatska prvak svijeta!!!
http://www.index.hr/sport/clanak/a-sad-po-zlato-hrvatska-protiv-madjarske-za-svjetsku-krunu/985471.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hrvatska prvak svijeta!!!
cestitam !
da se malo i vi radujete )
neka )
da se malo i vi radujete )
neka )
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Srbiji bronza u Budimpešti
Vaterpolisti Srbije osvojili su bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj. Izabranici selektora Dejana Savića u današnjem meču za treće mjesto savladali su odgovarajuću selekciju Grčke sa 11:8 (5:3, 2:1, 3:3, 1:1).
Vaterpolisti Srbije osvojili su bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj. Izabranici selektora Dejana Savića u današnjem meču za treće mjesto savladali su odgovarajuću selekciju Grčke sa 11:8 (5:3, 2:1, 3:3, 1:1).
2017-05-25
sutra burza skace u nebesa,a prosjecni Hrvat ide u Mercedesov salon kupiti povoljnim kreditom E klasu...
ajte radujte se,ako nis ne ide drugo,bar sport...
Guest- Guest
pismejker wrote:sutra burza skace u nebesa,a prosjecni Hrvat ide u Mercedesov salon kupiti povoljnim kreditom E klasu...
ok, ja bih prihvatio i C
s obrzirom na nasu bronzu )
2017-05-25
pizzon wrote:Srbiji bronza u Budimpešti
bravo za broncu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pizzon wrote:pismejker wrote:sutra burza skace u nebesa,a prosjecni Hrvat ide u Mercedesov salon kupiti povoljnim kreditom E klasu...
ok, ja bih prihvatio i C
ufffff dobra je ..sjeo prvi puta za kokpit,p ono podesavanje kokpita po visini i kutu,jebalomater..!!!! a dizajn kokpita...phuuuuu...
Guest- Guest
pismejker wrote:pizzon wrote:pismejker wrote:sutra burza skace u nebesa,a prosjecni Hrvat ide u Mercedesov salon kupiti povoljnim kreditom E klasu...
ok, ja bih prihvatio i C
ufffff dobra je ..sjeo prvi puta za kokpit,p ono podesavanje kokpita po visini i kutu,jebalomater..!!!! a dizajn kokpita...phuuuuu...
ja nisam za bolje
c 300 4matic
2017-05-25
dobar izbor..pizzon wrote:pismejker wrote:pizzon wrote:pismejker wrote:sutra burza skace u nebesa,a prosjecni Hrvat ide u Mercedesov salon kupiti povoljnim kreditom E klasu...
ok, ja bih prihvatio i C
ja nisam za bolje
c 300 4matic
Guest- Guest
plenky je zadovoljan a dalicka se orosila od pogleda na mokre muskarce u oskudnim krpicama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
» Sarajevo prvak svijeta
» Marko Golubić prvak svijeta! U finalu bolji od Srbina Takova
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska prvak Europe u vaterpolu
» Sarajevo prvak svijeta
» Marko Golubić prvak svijeta! U finalu bolji od Srbina Takova
» HRVATSKA SVJETSKI PRVAK!!
» Hrvatska prvak Europe u vaterpolu
Page 1 of 3