Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Lipo je gledat Hrvatska protiv Rusije, svjetsko prvenstvo u Rusiji
Bolje nego Danska Rusija
Dobro smo prošli
Bolje nego Danska Rusija
Dobro smo prošli
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dalic je trebao bolej reagirati ovu utakmicu...mogao ej na poluvremenu vec mjenjati...vidljivo ej bilo jso u prvom poluvremenu da sepa igra...narocito kretanje...je'l imao hrabnrosti riskirati tu staviti ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:baš mi ovo živce ispilalo... subašiću dignut spomenik
Subašića za ministra obrane
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
...ja bi i rebicu dignuo spomenik bez obzira sto je mogao prije ejdanaesterca u nojoj akciji koji sekund ranije plasirati loptu u gol...citavu utakmicu se borio,trcao,driblao,otvarao se i asistirao...perisic me jako zabrinjava..da njega krene bila bi to drugacija pjesma..sa time bi dosta pomogao i rebicu i manđukicu
2015-09-08
Vida je opasno šepa. Nema zamjenu?vuksadinare wrote:dalic je trebao bolej reagirati ovu utakmicu...mogao ej na poluvremenu vec mjenjati...vidljivo ej bilo jso u prvom poluvremenu da sepa igra...narocito kretanje...je'l imao hrabnrosti riskirati tu staviti ?
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Yehudim wrote:marcellus wrote:baš mi ovo živce ispilalo... subašiću dignut spomenik
Subašića za ministra obrane
da vida je dosta plivao ovu utakmicu.vidjelo se od pocetka...tu je svakako dalic trebao reagirati vec na poluvremenu...neka mi neko oprosti ali ocito je da dalic ovu utakmicu nije dobro reagirao....u drugo poluvrijeme smo losije usli nego u prvom sto nije bio obicaj...da li se osjetilo tu dalicevo neiskustvo vođenja momcadi kada su vrlo vazne utakmice ne znam..ali svakako jucer slabija karika u nasoj reprezentacijiEroo wrote:Vida je opasno šepa. Nema zamjenu?vuksadinare wrote:dalic je trebao bolej reagirati ovu utakmicu...mogao ej na poluvremenu vec mjenjati...vidljivo ej bilo jso u prvom poluvremenu da sepa igra...narocito kretanje...je'l imao hrabnrosti riskirati tu staviti ?
2015-09-08
..moka zena koja se bas ne kuzi u nogomet jucer je dala zanimljiv komentar u svezi dalica..'vidi ovog naseg trenera zabio se na klupu ko da ga je strah'
2015-09-08
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Golmana SRBI HVALE
KAK TO ?
misle da je srbin iako je to vrlo upitno a i nebitno
Sad je znaci upitno?marcellus wrote:Sora wrote:Golmana SRBI HVALE
KAK TO ?
misle da je srbin iako je to vrlo upitno a i nebitno
Da smi ispali ne bi bilo ni upitno ni nebitno
Ma daj licemjerko
mogli bi opet sa skandinavcima ili nordijcima igrat utakmicu ako prođemo u 1/2 finale i ako se svedi tamo palsiraju..pa opet treca sreca
2015-09-08
Neugodni Danci, jako neugodni najviše sam se pribojavao ove utakmice sada kad je to rješeno mislim da možemo do finala, uglavnom Ruse gazimo ko plitak potok.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Imali su psihičku blokadu, sada idu do kraja.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
izracunato je da u najvecem prosjeku najteze utakmice svake momcadi su one 1/8 finala...valjda zato sto ej prva kvalifikacijska stepenica i kad se nju prođe pada i pritisak..nasa najteza utakmica 1998 je bila upravo protiv rumunjske u osmini finala..newuser wrote:Neugodni Danci, jako neugodni najviše sam se pribojavao ove utakmice sada kad je to rješeno mislim da možemo do finala, uglavnom Ruse gazimo ko plitak potok.
2015-09-08
ako se sjetimo da bas ta utakmica protiv rumunjske 1998 u osmini finala u mnogome je posjetila na ovu utakmicu kontra danaca...nije se bas umiralo u ljepoti..nije bilo nekih sansi..cak su rumunji u nekim momentima nam opasno zaprijetili...ali za razliku do modrica suker je ipak bio daleko hladnokrvniji na jedanaestercima...
2015-09-08
Nama "desničarima" i "ustašoidima" je to nebitno. KAKO TO?Sora wrote:Golmana SRBI HVALE
KAK TO ?
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Od 50te - 80 minute...newuser wrote:Imali su psihičku blokadu, sada idu do kraja.
Puno bolje su prošli Danci jer se kod izjednačujućeg gola nakon 2 minute vidilo koliko smo moćni i kakav nogomet nam leži. Mentalitet većine naših igrača nije za taktička nadjebavanja... nego za dati bar gol više od protivnika...RayMabus wrote:Lipo je gledat Hrvatska protiv Rusije, svjetsko prvenstvo u Rusiji
Bolje nego Danska Rusija
Dobro smo prošli
U svemu trazis razlog za potpirivanje nacionalne netrpeljivosti pizdo prikrivena.Sora wrote:Golmana SRBI HVALE
KAK TO ?
omni-
2014-04-12
vise manjak snage nego blokada...stimac je dobro detektirao da je momcad fizicki spremna proci grupnu fazu..ali za dalej i en bas..mutava baštarda wrote:Od 50te - 80 minute...newuser wrote:Imali su psihičku blokadu, sada idu do kraja.
2015-09-08
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 19 of 50