ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 20 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 10:03

mutava baštarda wrote:
newuser wrote:Imali su psihičku blokadu, sada idu do kraja.
Od 50te - 80 minute...
vise manjak snage nego blokada...stimac je dobro detektirao da je momcad fizicki spremna proci grupnu fazu..ali za dalej i en bas..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 20 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 10:25

zanimljiv sam komentar procitao na dalica:Umjesto da smo mi dance prilagodili nasoj igri dalic je nas prilagodio danskoj igri.Ipak Dalicu nisi tako hrabar i samopouzdan'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 2 Jul - 10:29

Danci su uvjereni da su bili bolji.
- Pokazali smo svima koliko možemo. Ova momčad je pokazala da zna igrati utakmice na velikim natjecanjima. Odigrali smo našu najbolju utakmicu kad je bilo najpotrebnije, rekao je Mathias Jorgensen pa dodao:
[size=16][size=21] Pokazali smo da smo bolji od Hrvatske. To je jedino pozitivno iz ove utakmice. Ljudi pričaju da su oni najbolja momčad Svjetskog prvenstva. Ma dajte, molim vas. Oni su daleko od toga i slobodno me citirajte na kraju SP-a...[/size][/size]

S njim se složio i Andreas Cornelius.
- Hrvatska je u skupini izgledala sjajno, ali ovoga puta mi smo bili puno bolji od njih.
Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 20 11318011bc861c9bdeff
1 / 19

Hrvatska igra protiv Danske za četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Kasper Schmeichel bio je na visokoj razini, našim je obranio ukupno tri jedanaesterca, ali nije bilo dovoljno.

- Mi smo utakmicu trebali riješiti već prije jedanaesteraca. Bili smo bolji od Hrvatske, kontrolirali smo cijelu utakmicu, zaključio je danski vratar.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 2 Jul - 10:30

Vele Danci da su bili bolji.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 2 Jul - 10:33

mutava baštarda wrote:Vele Danci da su bili bolji.
Mislim da je NK Sesvete još bolji, ali ga nije bilo na svjetskom prvenstvu.
Da je vidili bi Danci svoga Boga. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 10:35

po statistici nisu...ali realno kontrolirali su veci dio utakmice i vodu na svoj mlin dotjeravali...evidentno je da dalic osim krajnjeg rezultata nije bas polozio dobro ispit...pomalo je bio strasljiv kako u taktici tako i na klupi...realno ocekivano..dalic nikad nije vodio ovakve utakmice u karijeri...niti ima bogatije iskustvo velikih natjecanja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 2 Jul - 10:36

Eroo wrote:
Mislim da je NK Sesvete još bolji, ali ga nije bilo na svjetskom prvenstvu.
Da je vidili bi Danci svoga Boga. :)
Sreća ih nije pomazila  :^0

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 10:38

malo tko je obracao paznju na ove detalje..ali meni ej dalic(narocito produzetke i zadnjih dvadeset do trideset minuta utakmice) izgeldao ko pokisli macic koji s esklupcao na klupi i en zna sto bi napravio..to je cak i moja zena primjetila...koja nema bas pojma o nogometu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 2 Jul - 10:38

vuksadinare wrote:
po statistici nisu...ali realno kontrolirali su veci dio utakmice i vodu na svoj mlin dotjeravali...evidentno je da dalic osim krajnjeg rezultata nije bas polozio dobro ispit...pomalo je bio strasljiv kako u taktici tako i na klupi...realno ocekivano..dalic nikad nije vodio ovakve utakmice u karijeri...niti ima bogatije iskustvo velikih natjecanja
Perišića treba ranije vaditi iz igre. Drag mi je, ali to nije 50% onog Perišića od prošlog prvenstva.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 10:40

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:
Perišića treba ranije vaditi iz igre. Drag mi je, ali to nije 50% onog Perišića od prošlog prvenstva.
tocno..ali i vidu..lik uopce nije dobro usao u utakmicu..dosta puta je plivao...zatim nista niej mejnjao jos na poluvremenu..pa smo jso gore usli u drugo poluvrijeme...trebao je trkacki osnaziti momcad i an poluvremenu ubaciti ili badelja ili kovacica,pivarica...ali dalic je ocito pukao pod pritiskom i to nije dobro..uopce nije dobro kad trener pukne pod pritiskom...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by newuser Mon 2 Jul - 11:11

vuksadinare wrote:
mutava baštarda wrote:
Od 50te - 80 minute...
vise manjak snage nego blokada...stimac je dobro detektirao da je momcad fizicki spremna proci grupnu fazu..ali za dalej i en bas..
Kakav manjak snage, psihološki faktor je ovdje bio najizraženiji. Vidili smo i Štimca dok je bio izbornik...
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by T. Mon 2 Jul - 11:12

vuksadinare wrote:
mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:
tocno..ali i vidu..lik uopce nije dobro usao u utakmicu..dosta puta je plivao...zatim nista niej mejnjao jos na poluvremenu..pa smo jso gore usli u drugo poluvrijeme...trebao je trkacki osnaziti momcad i an poluvremenu ubaciti ili badelja ili kovacica,pivarica...ali dalic je ocito pukao pod pritiskom i to nije dobro..uopce nije dobro kad trener pukne pod pritiskom...
jebote šta bi pisali da smo ispali tek...
dalić nas je odveo među 8 nakon je*enih 20 godina i to je jedino bitno...
šta bi talijani ili nizozemci dali da su na našem mjestu, alo ?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:12

newuser wrote:
vuksadinare wrote:
mutava baštarda wrote:
Od 50te - 80 minute...
Kakav manjak snage, psihološki faktor je ovdje bio najizraženiji. Vidili smo i Štimca dok je bio izbornik...
nekako mi se cini d aje dalic ipak bio najvise pod psiholoskom blokadom...zacementirao se na klupi ko macic i en mrda..igra trce do njega po savjet :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:13

T. wrote:
vuksadinare wrote:
mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:
jebote šta bi pisali da smo ispali tek...
dalić nas je odveo među 8 nakon je*enih 20 godina i to je jedino bitno...
šta bi talijani ili nizozemci dali da su na našem mjestu, alo ?
ma sve pet..ali iskreno aj bi dao sve da sad imamo nekog iskusnijeg trenera u ovoj fazi poput bilica ili cire..realno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 2 Jul - 11:24

mutava baštarda wrote:Danci su uvjereni da su bili bolji.
- Pokazali smo svima koliko možemo. Ova momčad je pokazala da zna igrati utakmice na velikim natjecanjima. Odigrali smo našu najbolju utakmicu kad je bilo najpotrebnije, rekao je Mathias Jorgensen pa dodao:
[size=16][size=21] Pokazali smo da smo bolji od Hrvatske. To je jedino pozitivno iz ove utakmice. Ljudi pričaju da su oni najbolja momčad Svjetskog prvenstva. Ma dajte, molim vas. Oni su daleko od toga i slobodno me citirajte na kraju SP-a...[/size][/size]

- Hrvatska je u skupini izgledala sjajno, ali ovoga puta mi smo bili puno bolji od njih.
1 / 19

Kasper Schmeichel bio je na visokoj razini, našim je obranio ukupno tri jedanaesterca, ali nije bilo dovoljno.

- Mi smo utakmicu trebali riješiti već prije jedanaesteraca. Bili smo bolji od Hrvatske, kontrolirali smo cijelu utakmicu, zaključio je danski vratar.

Dobro;

ja se osobno slažem da su čak i bili bolji - ne previše - no svakako bolji !

-tukli su nas našim oružjem  -- koje smo i imali do susreta s njima  - NEOBJAŠNJIVO mi je zašto smo im prepustili sredinu terena - zašto nismo imali postavu igre s visokim izlaskom prema njima i spriječavanju kreiranja njihovih akcija  od sredine terena ?

- ako netko s naše strane pokušava opravdavati lošije kretanje naših igrača tobožnjim VIŠIM temperaturama - GOSPODO - Danci su puno sjevernije od nas Hrvata i njima nije smetala temperaturaa - kao nama HRVATIMA - koji jadnik  S NAŠE STRANE SMIJE OVO UOPĆE IZJAVITI - ETO ČAK I LUKA je PREVIŠE UMORAN U Rusiji - a igra u Španjolskoj gdje su takve temperature normala  - čak i veće - nema tu izgovora !

- druga zamjerka našima - to zamjeram SVIMA apsolutno koji to tako rade  - a tiče se izvođenja JEDANAESTERACA ;

-- SVI smo svjedoci koji pratimo nogomet godinama kako se takvi kazneni udarci - UDARCI koji se PLASIRAJU u jednu stranu - lijevu ili desnu - sasvim svjedno - GOLMAN svakako izabere jednu stranu i baci se na tu stranu - pogledajmo sinoćnje snimke - koliko je takvih udaraca bilo i koliko su golmani od takvih udarca obranili - 5 KOMADA  --  sve jasno - SVI -AMA SVI UDARCI SU BILI OBRANJENI ONI KOJI SU BILI PLASIRANI PO ZEMLJI i NISKO - HALO vi u nogometnom stožeru HR  - jeli netko od vas uopće razmišlja da počnete trenirati  UDARCE KOJI LETE  u visini glave golmana i one koje idu pod grijedu  - to jest  - oni udarci koji " PARAJU MREŽU " !

- čak i onaj drugi udarac Modrića s bijele točke ( ja sam bio protiv da izvodi  taj udarac ) - koji je bio isto tako jadan kao i njegov prvi udarac s bijele točke je samo PUKOM SREĆOM - ponavljam  PUKOM SREĆOM - što Šmajhela nije pogodolo u nogu - i to je jedva ušlo u gol - a već nam je obranio takvu vrstu udarca - u konačnici i i naš golman se bacio na jednu stranu a lopta ga je pogodila u nogu !

Po meni OSOBNO ja sam zastupnik izvođenja  udaraca  s bijele točke - POLUVISOKA ili POD GREDU - PUNIM ŠUSOM ( to je napravio  Danac protiv nas - i to je neobranjivo ) - draže bi mi bilo da se čak takav udarac i promaši - nego da suparnički golman OBRANI  - psihološki pritisak je puno veći kad ti golman obrani !

Naravno da ja kao hrvatski navijač ne želim ovim pisanjem omalovažavati naše igrače i reprezentaciju - ja sam samo uvijek OBJEKTIVAN - i punim srcem i dušom navijam za našu reprezentaciju - nevolim je manje od bilo kojeg hrvatskog navijača - no, ne želim se SKRIVATI iza LAŽNIH NADA - i guranja problema pod tepih - ja sam svakako jako blizu našem izborniku koji traži skromnost, poniznost i u tome ga potpuno podržavam !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:29

redder4 wrote:
mutava baštarda wrote:Danci su uvjereni da su bili bolji.

1 / 19

Dobro;

ja se osobno slažem da su čak i bili bolji - ne previše - no svakako bolji !

-tukli su nas našim oružjem  -- koje smo i imali do susreta s njima  - NEOBJAŠNJIVO mi je zašto smo im prepustili sredinu terena - zašto nismo imali postavu igre s visokim izlaskom prema njima i spriječavanju kreiranja njihovih akcija  od sredine terena ?

- ako netko s naše strane pokušava opravdavati lošije kretanje naših igrača tobožnjim VIŠIM temperaturama - GOSPODO - Danci su puno sjevernije od nas Hrvata i njima nije smetala temperaturaa - kao nama HRVATIMA - koji jadnik  S NAŠE STRANE SMIJE OVO UOPĆE IZJAVITI - ETO ČAK I LUKA je PREVIŠE UMORAN U Rusiji - a igra u Španjolskoj gdje su takve temperature normala  - čak i veće - nema tu izgovora !

- druga zamjerka našima - to zamjeram SVIMA apsolutno koji to tako rade  - a tiče se izvođenja JEDANAESTERACA ;

-- SVI smo svjedoci koji pratimo nogomet godinama kako se takvi kazneni udarci - UDARCI koji se PLASIRAJU u jednu stranu - lijevu ili desnu - sasvim svjedno - GOLMAN svakako izabere jednu stranu i baci se na tu stranu - pogledajmo sinoćnje snimke - koliko je takvih udaraca bilo i koliko su golmani od takvih udarca obranili - 5 KOMADA  --  sve jasno - SVI -AMA SVI UDARCI SU BILI OBRANJENI ONI KOJI SU BILI PLASIRANI PO ZEMLJI i NISKO - HALO vi u nogometnom stožeru HR  - jeli netko od vas uopće razmišlja da počnete trenirati  UDARCE KOJI LETE  u visini glave golmana i one koje idu pod grijedu  - to jest  - oni udarci koji " PARAJU MREŽU " !

- čak i onaj drugi udarac Modrića s bijele točke ( ja sam bio protiv da izvodi  taj udarac ) - koji je bio isto tako jadan kao i njegov prvi udarac s bijele točke je samo PUKOM SREĆOM - ponavljam  PUKOM SREĆOM - što Šmajhela nije pogodolo u nogu - i to je jedva ušlo u gol - a već nam je obranio takvu vrstu udarca - u konačnici i i naš golman se bacio na jednu stranu a lopta ga je pogodila u nogu !

Po meni OSOBNO ja sam zastupnik izvođenja  udaraca  s bijele točke - POLUVISOKA ili POD GREDU - PUNIM ŠUSOM ( to je napravio  Danac protiv nas - i to je neobranjivo ) - draže bi mi bilo da se čak takav udarac i promaši - nego da suparnički golman OBRANI  - psihološki pritisak je puno veći kad ti golman obrani !

Naravno da ja kao hrvatski navijač ne želim ovim pisanjem omalovažavati naše igrače i reprezentaciju - ja sam samo uvijek OBJEKTIVAN - i punim srcem i dušom navijam za našu reprezentaciju - nevolim je manje od bilo kojeg hrvatskog navijača - no, ne želim se SKRIVATI iza LAŽNIH NADA - i guranja problema pod tepih - ja sam svakako jako blizu našem izborniku koji traži skromnost, poniznost i u tome ga potpuno podržavam !!
reder..najveci krivac zbog ovakve utakmice je dalic..i to stalno govorim..lik ej puknuo pod pritiskom..i to nije dobro...u ovoj fazi bi vise volio trenera tipa bilica ili cire sa iskustvom..dalicu svaka cast ali cini mi se da je vise izgorio nego igraci...on nikad nije vodio ovakve utakmice visokog inteziteta..drugo pa modric ej fulao nekoliko jedanaesteraca i pobogu gdje s eopet gura..jedanaesterce mora izvoditi rakitic koji djeluje najsigurnije i rijetko promasuje..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:31

...meni ej smiejsno bilo vidjeti da igraci dolaze kod dalica po savjet...a ovaj se dignuo s aklupe svega par puta da nesto mahne rukom..faca mu ej izgledala tijekom utakmcie ko d aje pod debelim stresom..onaj danac naspram dalica izgledao ej kao celik...sudjelovao je u igri...ovaj nas ko macic na klupi se skutrio...oci polusuzne...i moli boga..e jebote svasta :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Mon 2 Jul - 11:32

lako za modrića, ali pivarić, badelj...
za pucat penale treba srce, a ne tehnika...
a na njima se vidilo da su se usrali...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:39

T. wrote:lako za modrića, ali pivarić, badelj...
za pucat penale treba srce, a ne tehnika...
a na njima se vidilo da su se usrali...
badelj cak nije ne lose puknuo..poluvisoka i poprilicno jak udarac jbg ovaj se bacio u isti stranu...pivaric je i dalje plivaric.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 11:58

inace da rijesim onu misteriju 'eh sto bi bilo d asmo ostali jugoslavija'...evo sto bi..igralo bi sedam srba dva hrvata i dva iz 'ostali'...ne bi s eplasirali dalje do prvog kruga..ili bi se plasirali na svako drugo,trece sp...kao sto je to bio konstantniji obicaj...obicno bi zavrsavali sa blamazama skupine...eto to bi se desilo...kao sto se pitaju i danas neki jugofili na drugim forumima ili fejsu....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Jul - 11:59

02.07.2018
I ja sam ljepsa od MM.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics