Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
nasi vec poeli sa pricom o-umoru....a jos nismo ni 1/4 finale odigrali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pise u jutarnjem i sportskim da su neki igraci fizicki gotovi...prakticno na aparatima za ozivljavanje...a mi pricamo o finalu..bice dobro ako ostanu zivi nakon 1/4 finala
2015-09-08
jbg..nasa boljka-fizicka sprema...dva kruga oko igralista na treningu i trckaranje...pa ako bog da da odigraju na svjezinu....
2015-09-08
..nisi ti normalan..dapace da si na ovoj temi procitao postove vidio bi da nisam..cak sam i napisoa pa nece valjda plesati glamocko gluho kolojastreb wrote:Vuk na aparatima.pizzon wrote:
2015-09-08
Ma opet,ja mislim da ti i dalje sanjaš o nekom hrvatsko-srpskom sukobu,a kako stvari stoje mislim da nikad od 90-te naovamo nije bilo ovakve lijenosti za neki sukob.vuksadinare wrote:..nisi ti normalan..dapace da si na ovoj temi procitao postove vidio bi da nisam..cak sam i napisoa pa nece valjda plesati glamocko gluho kolojastreb wrote:Vuk na aparatima.pizzon wrote:
Mislim da bi zaista trebalo ne znam šta da se dogopdi da se ova dva plemena ponovo zakrve. Jednostavno nema nikakvog interesa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Vuk na aparatima.pizzon wrote:
Vuk je na aparatima 24 sata dnevno, ali je problem da si to i ti, ako ne i više od 24 sata na dan, što svjedoči i činjenica da si potpuno pogrešno razumio ovaj potez Novotravničana. Pa ti su ljudi u stalnim prijeporima i svađama kako sa lokalnim muslimanima tako i sa vlašću mladopoturica na razini tzv. federacije i njihovom težnjom da izbrišu Hrvate i Srbe iz BiH i jedini logičan potez kada se sve te okolnosti uzmu u obzir je pokazati im na čiju će se stranu staviti ako... pardon, ne ako nego kad izbije novi građanski rat u BiH.
Zanimljivo je kako to nitko od čitave armije "genijalaca" na ovom tragikomičnom forumu nije primjetio.
Guest- Guest
M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Vuk na aparatima.pizzon wrote:
Vuk je na aparatima 24 sata dnevno, ali je problem da si to i ti, ako ne i više od 24 sata na dan, što svjedoči i činjenica da si potpuno pogrešno razumio ovaj potez Novotravničana. Pa ti su ljudi u stalnim prijeporima i svađama kako sa lokalnim muslimanima tako i sa vlašću mladopoturica na razini tzv. federacije i njihovom težnjom da izbrišu Hrvate i Srbe iz BiH i jedini logičan potez kada se sve te okolnosti uzmu u obzir je pokazati im na čiju će se stranu staviti ako... pardon, ne ako nego kad izbije novi građanski rat u BiH.
Zanimljivo je kako to nitko od čitave armije "genijalaca" na ovom tragikomičnom forumu nije primjetio.
Ovdje kod mene ima sad jako puno Srbijanaca,kao i Srba iz Podunavlja i odnosi su i više nego dobri. Ne znam,ali mislim da ovako nije bilo ni u Jugi.
2014-04-22
Užičko kolo je nekako popularna kultura svih krajeva u Bosni.. tako da..
jastreb wrote:M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Vuk na aparatima.pizzon wrote:
Ovdje kod mene ima sad jako puno Srbijanaca,kao i Srba iz Podunavlja i odnosi su i više nego dobri. Ne znam,ali mislim da ovako nije bilo ni u Jugi.
Nisu odlično nego samo dobri, ali i to samo u BiH, posebno na područjima poput Novog Travnika gdje je muslimanima glavni cilj doslovce istrijebiti Hrvate.
Srbi i Hrvati u BiH očito više neće međusobno ratovati, bez obzira na jako zaoštrene odnose između Srbije i Hrvatske.
Inače su odnosi između običnih malih ljudi uvijek manje ili više dobri bez obzira na ratove, pa pogledaj samo kako je cvao šverc u Bihaćkom području upravo između tih malih ljudi kada je ta enklava bila u potpunom srpskom okruženju, ali to nije spriječilo da njihove političke elite budu totalno zakrvljene.
Guest- Guest
Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
"Tompson" je vaša izmišljotina...mislim izmišljotina vaših medija. Toliko je istinita koliko i vaših 700,000 žrtava u Jasenovcu.dzango wrote:Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Jesu li pevali u svlačionici posle tekme ili nisu? Onaj snimak što je bio na forumu.Eroo wrote:"Tompson" je vaša izmišljotina...mislim izmišljotina vaših medija. Toliko je istinita koliko i vaših 700,000 žrtava u Jasenovcu.dzango wrote:Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
Jesu i opet će, a to nema veze s vama već skoro četvrt stoljeća.dzango wrote:Jesu li pevali u svlačionici posle tekme ili nisu? Onaj snimak što je bio na forumu.Eroo wrote:"Tompson" je vaša izmišljotina...mislim izmišljotina vaših medija. Toliko je istinita koliko i vaših 700,000 žrtava u Jasenovcu.dzango wrote:Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
Imali su je i Muslimani svojevremeno, a danas je više nemaju. Ne uklapa im se u njihove izmišljotine.
To što se u tekstu našlo i vaše ime je po vašim zaslugama.
2016-07-22
jastreb wrote:M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.
Gdje to?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Eroo wrote:Jesu i opet će, a to nema veze s vama već skoro četvrt stoljeća.dzango wrote:Jesu li pevali u svlačionici posle tekme ili nisu? Onaj snimak što je bio na forumu.Eroo wrote:"Tompson" je vaša izmišljotina...mislim izmišljotina vaših medija. Toliko je istinita koliko i vaših 700,000 žrtava u Jasenovcu.dzango wrote:Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
Imali su je i Muslimani svojevremeno, a danas je više nemaju. Ne uklapa im se u njihove izmišljotine.
PS:
Goni bandu priko izvora, nego šta...
2016-07-22
Jedno malo misto na najvećem jadranskom otoku.Hektorović wrote:jastreb wrote:M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.
Gdje to?
2014-04-22
Znači nije izmiljotina. Igraju Užičko dok pevaju Tompsona i drmaju sisićima u kockastom dresu u sred čemerne Bosni dok ih ovi prezrivo pogledavaju sa strane ne micući stegnuta usta.Eroo wrote:Jesu i opet će, a to nema veze s vama već skoro četvrt stoljeća.dzango wrote:Jesu li pevali u svlačionici posle tekme ili nisu? Onaj snimak što je bio na forumu.Eroo wrote:"Tompson" je vaša izmišljotina...mislim izmišljotina vaših medija. Toliko je istinita koliko i vaših 700,000 žrtava u Jasenovcu.dzango wrote:Ужичко коло i Tompson u Bosni dok se u zanosu drmaju sisići u kockastom dresu. Balkane, Balkane moj.kic wrote:
Ovo kao kod Andrića.
Kao turisti ili radna snaga?jastreb wrote:Jedno malo misto na najvećem jadranskom otoku.Hektorović wrote:jastreb wrote:M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.
Gdje to?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Radna snaga. Rade u Janafu,preko 200 ljudi. Baš iz Srbije.. Ima ih i po gradilištima,ali to su Srbi iz Slavonije. Vukovar,B.Selo...Hektorović wrote:Kao turisti ili radna snaga?jastreb wrote:Jedno malo misto na najvećem jadranskom otoku.Hektorović wrote:jastreb wrote:M;a ne samo to. Nego primijećujem da su hrvatsko-srpski odnosi odlični. Ne mislim tu na odnose političara(Vulin, Vuchich,dachich,Kolly...)nego na odnose među normalnim običnim ljudima.
Gdje to?
A i turista ima dosta.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 34 of 50