ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 18 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 0:00

Ova utakmica nije proizvod uma Dalića

Definitivno 

Katastrofa 

Već jakih individua i sreće

Znaš šta san ja vika na kraju 

UVEDI GLUPE

ANALITIČKI UM NEZNA ŠTA ĆE GLUP NAPRAVITI

I UVEDE MODRIĆA KOJI 

PROČITAN SI 

DOBRO SMO PROŠLI

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 18 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 0:04

RayMabus wrote:Ova utakmica nije proizvod uma Dalića

Definitivno 

Katastrofa 

Već jakih individua i sreće

Znaš šta san ja vika na kraju 

UVEDI GLUPE

ANALITIČKI UM NEZNA ŠTA ĆE GLUP NAPRAVITI

I UVEDE MODRIĆA KOJI 

PROČITAN SI 

DOBRO SMO PROŠLI
Pivarić igrač utakmice 

Falio penal ali to je zbunilo danskog golmana

IDEMO DALJE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 2 Jul - 0:14

tre wrote:slažem se, to sam i napisao da je to najlošija tekma hr. repke no ni danci nisu imali previše odgovora na našu obranu. Uboli su dobro da je vida čisti stoper bez tehnike i realno sam očekivao da će ga dalić zamjeniti čorlukom koji je daleko bolji tehničar i lucidniji igrač nakon što je vida postajao sve nesigurniji kad primi loptu.
Suđenje ok, nije briljantno ali neki standard se vidio

No koja bi repka sa ovakvom danskom to odradila bolje?

Mislim da smo ipak na koncu dobro ispali, bolji od Danaca svakako.

No da je muka, muka je teška...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 0:37

Hektorović wrote:
tre wrote:slažem se, to sam i napisao da je to najlošija tekma hr. repke no ni danci nisu imali previše odgovora na našu obranu. Uboli su dobro da je vida čisti stoper bez tehnike i realno sam očekivao da će ga dalić zamjeniti čorlukom koji je daleko bolji tehničar i lucidniji igrač nakon što je vida postajao sve nesigurniji kad primi loptu.

Pobijedili smo 

To je bitno 

Meni prijatelj tija ća u šezdesetoj minuti

Ajmo Kovačić 

Evo Kovačić 

Luda kuća

Šalji glupe 

Evo glupi 

Bravo e to je to 

A Dalić je totalno zasra prvo poluvrijeme 

Nikad neradiš ono šta neprijatelj hoće 

Ja popizdio 

Dodaji i izludi neprijatelja 

Psiholog 

Mogli smo dat deset golova
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 1:04

Idemo na Rusiju a ono su lopatari odma dva gola u prvom poluvremenu pa neka igraju bunker 

Mi smo u 

POLUFINALU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 1:26

Babuška izbacila Španjolce mi Dance 

Bit će to luda noć nogometa u Soćju

Slaveni igraju 

I da Rusi sad pobjede nije me briga doduše po igri čisto sumnjam ali i oni su dobili Španjolce tako da njima je već ok i ovako 

Vrhunski dan nogometa

Savršenstvo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 2 Jul - 1:56

Badava se uvazeni ruski profesor sekira I pizdi ...

To je manje vise uobicajena stvar kad su ovakve velike manifstacije u pitaju.

Dovoljno da se sjetim Zimske Olimpijade u Sarajevu I kako su se nase uvazene cure iskurvale sa strendzerima  tada. Posebno one takozvane hostese ali I ne samo one.

Pogotovo sa onima sa takozvanoga Zapada, imali su likovi picke ko salate. 

Hajde bolan, sve je to regularno. cure se pale na nesto neuobicajeno I nesvakidasnje.

Ne znam za te Ruskinje,ali zapadnjakuse se rokaju sa crncima ko lude. Propaganda i marketing od njih prave super cool frajere iako su u sustini gomila probisvjeta  I drkadzija u velikoj vecini.

Uostalom, to karanje sa strancima neka Rusi tretiraju kao dodatnu turisticku ponudu I reklamu I sve OK.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 2 Jul - 2:11

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 2 Jul - 3:10

:x

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 2 Jul - 3:28

Kolindica ...

Nisam je u pocetku volio ali nesto mi je bas draga postala vremenom.

Fina zenica. I dobra Predsjednica. Svakako najpozitivniji lik na jadnoj hrvatskoj politickoj sceni.

A dobra I onako ... mislim ..
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 2 Jul - 3:42

GRAD NA NERETVI

VIDEO Mostar 'gori' nakon sjajne pobjede Hrvatske!

https://direktno.hr/sport/video-mostar-gori-nakon-sjajne-pobjede-hrvatske-127165/
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 3:55

veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
pa nisu pokazali neku igru.

pa nisu ni danci... proigrali smo u nastavcima i tu se vidjelo da možemo
jojjj daj. ti bi bio bolji u napadu.

a loptat se znaš kada ti N dobaci, a ne zaspiš na klupici u parku dok ju čuvaš.

očajni su bili.

nisam rekal da su bili dobri, rekal sam da ni danci nisu bili bog zna kaj

znači ne bih rekao da je baš nezasluženo
N te zbuši na golu, ja ti uvalim 4 od 5 na rukometnom s 15m.

ali neka su otišli dalje ionako svi kilave, a od rusa ćemo izgubit jer su domaćini.
Nema sanse da izgubimo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 3:57

Hektorović wrote:

Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 4:00

jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:kalinic je falija veceras ka gustirni vode liti

Nista mi nemoj pricati...jos gledam, idu pucati Badelj, Pivaric, sve karakteri koji ne pucaju pod pritiskom...Modricu zabraniti da uopce pogleda bijelu tocku...
Odmah sam rekao da ce faliti cim je prisao lopti..u ocima sam vidio...zena mi svjedok da sam to rekao..inace zna cesce falit jedanaesterac..rekaom sam da raketa puca odmah..ne modric
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 2 Jul - 4:02

Fajrond sa slavljem, idemo na počinak...

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 18 Slavlje%20svla%C4%8Dionica

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 2 Jul - 6:22

vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu... :)

Otprilike

No što je tu je, Rusija neće biti prevelik problem. A onda što god da bude, imamo povijesni rezultat.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 2 Jul - 7:03

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu... :)

Otprilike

No što je tu je, Rusija neće biti prevelik problem. A onda što god da bude, imamo povijesni rezultat.
Mozemo dobiti Rusiju.
A ono u 117 minuti je morao biti gol. Ne znam sta je cekao, imao je vremena da uvali gol prije nego je oboren.
Postedio bi nas muka ali sta je tu je, prosli smo I to je najvaznije.

Valjda protiv Rusa necemo morati penalima ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 7:08

Ringo10 wrote:
Hektorović wrote:

Otprilike

Mozemo dobiti Rusiju.
A ono u 117 minuti je morao biti gol. Ne znam sta je cekao, imao je vremena da uvali gol prije nego je oboren.
Postedio bi nas muka ali sta je tu je, prosli smo I to je najvaznije.

Valjda protiv Rusa necemo morati penalima ...
reba voli loptu..on po brazilski da uđe sa loptom u gol..ali jucer uz subasica najbolji igrac...sa najvise snage...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 7:10

Hektorović wrote:

Otprilike

..njima je snaga vec kopnila u 55-60 minuti..a jos gore sto ej gro ove momcadi bio posteđen protiv islanda i imali su pa skoro deset dana odmora..ok modric,perisic koji su de facto odigrali skoro cijelu utakmicu protiv isto trkacki raspolozenih jos ejdnih nordijaca....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 7:12

..ruse mozemo proci..i oni su odigrali 120 minuta...ali protiv rusa mora igrati odmah ili badelj ili kovacic koji mogu u nekim dijelovima utakmice trkacki preuzeti rolu od modrica....i svakako slejdeci put ako bude jedanaesterac u regularnom dijelu ne dati modricu da puca vec rakiticu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 7:14

Lipo je gledat Hrvatska protiv Rusije, svjetsko prvenstvo u Rusiji 

Bolje nego Danska Rusija 

Dobro smo prošli
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics