Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Ova utakmica nije proizvod uma Dalića
Definitivno
Katastrofa
Već jakih individua i sreće
Znaš šta san ja vika na kraju
UVEDI GLUPE
ANALITIČKI UM NEZNA ŠTA ĆE GLUP NAPRAVITI
I UVEDE MODRIĆA KOJI
PROČITAN SI
DOBRO SMO PROŠLI
Definitivno
Katastrofa
UVEDI GLUPE
I UVEDE MODRIĆA KOJI
PROČITAN SI
DOBRO SMO PROŠLI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pivarić igrač utakmiceRayMabus wrote:Ova utakmica nije proizvod uma Dalića
Definitivno
Katastrofa
UVEDI GLUPE
I UVEDE MODRIĆA KOJI
PROČITAN SI
DOBRO SMO PROŠLI
Falio penal ali to je zbunilo danskog golmana
IDEMO DALJE
2014-04-11
tre wrote:slažem se, to sam i napisao da je to najlošija tekma hr. repke no ni danci nisu imali previše odgovora na našu obranu. Uboli su dobro da je vida čisti stoper bez tehnike i realno sam očekivao da će ga dalić zamjeniti čorlukom koji je daleko bolji tehničar i lucidniji igrač nakon što je vida postajao sve nesigurniji kad primi loptu.
Suđenje ok, nije briljantno ali neki standard se vidio
No koja bi repka sa ovakvom danskom to odradila bolje?
Mislim da smo ipak na koncu dobro ispali, bolji od Danaca svakako.
No da je muka, muka je teška...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pobijedili smoHektorović wrote:tre wrote:slažem se, to sam i napisao da je to najlošija tekma hr. repke no ni danci nisu imali previše odgovora na našu obranu. Uboli su dobro da je vida čisti stoper bez tehnike i realno sam očekivao da će ga dalić zamjeniti čorlukom koji je daleko bolji tehničar i lucidniji igrač nakon što je vida postajao sve nesigurniji kad primi loptu.
To je bitno
Meni prijatelj tija ća u šezdesetoj minuti
Ajmo Kovačić
Evo Kovačić
Luda kuća
Šalji glupe
Evo glupi
Bravo e to je to
A Dalić je totalno zasra prvo poluvrijeme
Nikad neradiš ono šta neprijatelj hoće
Ja popizdio
Dodaji i izludi neprijatelja
Psiholog
Mogli smo dat deset golova
2014-04-11
Idemo na Rusiju a ono su lopatari odma dva gola u prvom poluvremenu pa neka igraju bunker
Mi smo u
POLUFINALU
Mi smo u
POLUFINALU
2014-04-11
Babuška izbacila Španjolce mi Dance
Bit će to luda noć nogometa u Soćju
Slaveni igraju
I da Rusi sad pobjede nije me briga doduše po igri čisto sumnjam ali i oni su dobili Španjolce tako da njima je već ok i ovako
Vrhunski dan nogometa
Savršenstvo
Bit će to luda noć nogometa u Soćju
Slaveni igraju
I da Rusi sad pobjede nije me briga doduše po igri čisto sumnjam ali i oni su dobili Španjolce tako da njima je već ok i ovako
Vrhunski dan nogometa
Savršenstvo
2014-04-11
Badava se uvazeni ruski profesor sekira I pizdi ...
To je manje vise uobicajena stvar kad su ovakve velike manifstacije u pitaju.
Dovoljno da se sjetim Zimske Olimpijade u Sarajevu I kako su se nase uvazene cure iskurvale sa strendzerima tada. Posebno one takozvane hostese ali I ne samo one.
Pogotovo sa onima sa takozvanoga Zapada, imali su likovi picke ko salate.
Hajde bolan, sve je to regularno. cure se pale na nesto neuobicajeno I nesvakidasnje.
Ne znam za te Ruskinje,ali zapadnjakuse se rokaju sa crncima ko lude. Propaganda i marketing od njih prave super cool frajere iako su u sustini gomila probisvjeta I drkadzija u velikoj vecini.
Uostalom, to karanje sa strancima neka Rusi tretiraju kao dodatnu turisticku ponudu I reklamu I sve OK.
To je manje vise uobicajena stvar kad su ovakve velike manifstacije u pitaju.
Dovoljno da se sjetim Zimske Olimpijade u Sarajevu I kako su se nase uvazene cure iskurvale sa strendzerima tada. Posebno one takozvane hostese ali I ne samo one.
Pogotovo sa onima sa takozvanoga Zapada, imali su likovi picke ko salate.
Hajde bolan, sve je to regularno. cure se pale na nesto neuobicajeno I nesvakidasnje.
Ne znam za te Ruskinje,ali zapadnjakuse se rokaju sa crncima ko lude. Propaganda i marketing od njih prave super cool frajere iako su u sustini gomila probisvjeta I drkadzija u velikoj vecini.
Uostalom, to karanje sa strancima neka Rusi tretiraju kao dodatnu turisticku ponudu I reklamu I sve OK.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Kolindica ...
Nisam je u pocetku volio ali nesto mi je bas draga postala vremenom.
Fina zenica. I dobra Predsjednica. Svakako najpozitivniji lik na jadnoj hrvatskoj politickoj sceni.
A dobra I onako ... mislim ..
Nisam je u pocetku volio ali nesto mi je bas draga postala vremenom.
Fina zenica. I dobra Predsjednica. Svakako najpozitivniji lik na jadnoj hrvatskoj politickoj sceni.
A dobra I onako ... mislim ..
2015-09-24
GRAD NA NERETVI
VIDEO Mostar 'gori' nakon sjajne pobjede Hrvatske!
https://direktno.hr/sport/video-mostar-gori-nakon-sjajne-pobjede-hrvatske-127165/
VIDEO Mostar 'gori' nakon sjajne pobjede Hrvatske!
https://direktno.hr/sport/video-mostar-gori-nakon-sjajne-pobjede-hrvatske-127165/
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Nema sanse da izgubimoveber wrote:N te zbuši na golu, ja ti uvalim 4 od 5 na rukometnom s 15m.marcellus wrote:veber wrote:jojjj daj. ti bi bio bolji u napadu.marcellus wrote:veber wrote:
pa nisu pokazali neku igru.
pa nisu ni danci... proigrali smo u nastavcima i tu se vidjelo da možemo
a loptat se znaš kada ti N dobaci, a ne zaspiš na klupici u parku dok ju čuvaš.
očajni su bili.
nisam rekal da su bili dobri, rekal sam da ni danci nisu bili bog zna kaj
znači ne bih rekao da je baš nezasluženo
ali neka su otišli dalje ionako svi kilave, a od rusa ćemo izgubit jer su domaćini.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu...Hektorović wrote:tre wrote:slažem se, to sam i napisao da je to najlošija tekma hr. repke no ni danci nisu imali previše odgovora na našu obranu. Uboli su dobro da je vida čisti stoper bez tehnike i realno sam očekivao da će ga dalić zamjeniti čorlukom koji je daleko bolji tehničar i lucidniji igrač nakon što je vida postajao sve nesigurniji kad primi loptu.
2015-09-08
Odmah sam rekao da ce faliti cim je prisao lopti..u ocima sam vidio...zena mi svjedok da sam to rekao..inace zna cesce falit jedanaesterac..rekaom sam da raketa puca odmah..ne modricjasambrend wrote:debotoijusto wrote:kalinic je falija veceras ka gustirni vode liti
Nista mi nemoj pricati...jos gledam, idu pucati Badelj, Pivaric, sve karakteri koji ne pucaju pod pritiskom...Modricu zabraniti da uopce pogleda bijelu tocku...
2015-09-08
Fajrond sa slavljem, idemo na počinak...
vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu...
Otprilike
No što je tu je, Rusija neće biti prevelik problem. A onda što god da bude, imamo povijesni rezultat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mozemo dobiti Rusiju.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu...
Otprilike
No što je tu je, Rusija neće biti prevelik problem. A onda što god da bude, imamo povijesni rezultat.
A ono u 117 minuti je morao biti gol. Ne znam sta je cekao, imao je vremena da uvali gol prije nego je oboren.
Postedio bi nas muka ali sta je tu je, prosli smo I to je najvaznije.
Valjda protiv Rusa necemo morati penalima ...
2015-09-24
reba voli loptu..on po brazilski da uđe sa loptom u gol..ali jucer uz subasica najbolji igrac...sa najvise snage...Ringo10 wrote:Mozemo dobiti Rusiju.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu...
Otprilike
A ono u 117 minuti je morao biti gol. Ne znam sta je cekao, imao je vremena da uvali gol prije nego je oboren.
Postedio bi nas muka ali sta je tu je, prosli smo I to je najvaznije.
Valjda protiv Rusa necemo morati penalima ...
2015-09-08
..njima je snaga vec kopnila u 55-60 minuti..a jos gore sto ej gro ove momcadi bio posteđen protiv islanda i imali su pa skoro deset dana odmora..ok modric,perisic koji su de facto odigrali skoro cijelu utakmicu protiv isto trkacki raspolozenih jos ejdnih nordijaca....Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Muka je prvenstveno u kondicionom stanju..izgleda da su tempirali kondiciju samo za grupnu fazu...
Otprilike
2015-09-08
..ruse mozemo proci..i oni su odigrali 120 minuta...ali protiv rusa mora igrati odmah ili badelj ili kovacic koji mogu u nekim dijelovima utakmice trkacki preuzeti rolu od modrica....i svakako slejdeci put ako bude jedanaesterac u regularnom dijelu ne dati modricu da puca vec rakiticu
2015-09-08
Lipo je gledat Hrvatska protiv Rusije, svjetsko prvenstvo u Rusiji
Bolje nego Danska Rusija
Dobro smo prošli
Bolje nego Danska Rusija
Dobro smo prošli
2014-04-11
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 18 of 50