U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Kakvo je to pleme kad nema bizona
To Seminole neke
Ima krokodila?
To Seminole neke
Ima krokodila?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
dis na balkanu vidit krokodile il bizone, e ebote tito koji te ostaviRayMabus wrote:Kakvo je to pleme kad nema bizona
To Seminole neke
Ima krokodila?
:D
Ima krokodila?
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Ima bizona eno u saboru stopedest komada , cilo krdo
2014-04-11
misliš...mute?kaja wrote::)Leviathan2 wrote:ajukurackaja wrote:A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
Nema ih ili progovoriš odmah ?
Pa sta..nek na mote proba, kao gluhonijem je
Ovako popuši pa su ovakve, onakve, biraju, olos, mrzi ih
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:misliš...mute?kaja wrote::)Leviathan2 wrote:ajukurackaja wrote:A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:
Svaka ti je ko u Njegoša
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mutavekaja wrote:Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:misliš...mute?kaja wrote::)Leviathan2 wrote:ajukurackaja wrote:
A sto ne možes naći curu?
2017-10-06
Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:mutavekaja wrote:Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:misliš...mute?kaja wrote::)Leviathan2 wrote:
ajukurac
2015-08-15
LOLT. wrote:Ima ih u vidoševićevom podrumu..Leviathan2 wrote:dis na balkanu vidit krokodile il bizone, e ebote tito koji te ostaviRayMabus wrote:Kakvo je to pleme kad nema bizona
To Seminole neke
Ima krokodila?
aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:mutavekaja wrote:Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:misliš...mute?kaja wrote:
:)
2017-10-06
Pa nešto slično.. na moteNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:mutavekaja wrote:Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:
misliš...mute?
2015-08-15
Bila emancipacija ili ne formule ili zakoni kako god muško ženskih odnosa su univerzalni
Ono šta je razlika je zadovoljstvo
Organizam teži zadovoljstvu a bježi od boli
Zato hrpa muških u emancipaciji izbjegava ženski spol
Ono šta je razlika je zadovoljstvo
Organizam teži zadovoljstvu a bježi od boli
Zato hrpa muških u emancipaciji izbjegava ženski spol
2014-04-11
kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:mutavekaja wrote:Ne, mote .. kakve muteNoor wrote:
misliš...mute?
2014-04-12
bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:mutavekaja wrote:
Ne, mote .. kakve mute
2017-10-06
a, svi se razumijemo..manje-više..osim Višana i KomižanaNoor wrote:bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:
mutave
2014-04-12
njih nisam nikad uzivo cula, bas bi voljela :)claire wrote:a, svi se razumijemo..manje-više..osim Višana i KomižanaNoor wrote:bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:
Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..
2017-10-06
ne bi, vjeruj miNoor wrote:njih nisam nikad uzivo cula, bas bi voljela :)claire wrote:a, svi se razumijemo..manje-više..osim Višana i KomižanaNoor wrote:bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:
aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomima
2014-04-12
Njih nitko nekuži, bija je s menom jedan u razredu i ok on sad priča normalno ali mu doletija neki njegov pa njih dvojica se razvezali
Ja kurca nisan skužija
Ja kurca nisan skužija
Last edited by RayMabus on 15/6/2018, 18:59; edited 1 time in total
2014-04-11
ima onaj spot za žuju...tu se svega cuje ;)claire wrote:ne bi, vjeruj miNoor wrote:njih nisam nikad uzivo cula, bas bi voljela :)claire wrote:a, svi se razumijemo..manje-više..osim Višana i KomižanaNoor wrote:bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:
kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošica
viški i bednjanski
a jel ovo kužiš? :))RayMabus wrote:Njih nitko nekuži, bija je s menom jedan u razredu i ok on sad priča normalno ali mu doletija neki njegov pa njih dvojica se razvezali
Ja kurca nisan skužija
2017-10-06
Ma tko će to skužit, nema šanse daš razumit
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 6 of 7