U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Ma tko će to skužit, nema šanse daš razumit
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
imas titlRayMabus wrote:Ma tko će to skužit, nema šanse daš razumit
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
već smo zaključili da si ti i čuko u zajedničkom kućanstvu...kaja wrote:A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
Nema ih ili progovoriš odmah ?
nego nisi nam reka koji je tvoj problem što si sama, imaš feler u karakteru ili jednostavno nisu oku ugodna?:)
Guest- Guest
96.674 DAMA Beogradskih
....da svaka baci samo po rabljeni uložak na Šiptare, osvojile bi Kosmet bez ispaljenog metka.
Vojska jebote.
Guest- Guest
kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajempismejker wrote:sto znaci KUBURI..
2017-10-06
a to..THX...Noor wrote:kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajempismejker wrote:sto znaci KUBURI..
Guest- Guest
i to je turcizam...koje zapelcavanje je to bilo, ajmepismejker wrote:a to..THX...Noor wrote:kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajempismejker wrote:sto znaci KUBURI..
2017-10-06
i to 500tinjak godina..slabo to covjek moze i pojmiti taj period,jerbo i 100 godina cini velike promjene u drustvu..a Turchadija je bila prilicno brutalna i nametljiva..Noor wrote:i to je turcizam...koje zapelcavanje je to bilo, ajmepismejker wrote:a to..THX...Noor wrote:kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajempismejker wrote:sto znaci KUBURI..
Guest- Guest
neki dan je ero na jednoj temi imao sliku zena i muskarci iz travnika, 1926 godina...ja sam nasla jos neke, boze moj...ko iz srca Kayserija ili Manisepismejker wrote:i to 500tinjak godina..slabo to covjek moze i pojmiti taj period,jerbo i 100 godina cini velike promjene u drustvu..a Turchadija je bila prilicno brutalna i nametljiva..Noor wrote:i to je turcizam...koje zapelcavanje je to bilo, ajmepismejker wrote:a to..THX...Noor wrote:kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajempismejker wrote:sto znaci KUBURI..
2017-10-06
mi kazemo mute, s naglaskom na eNoor wrote:bogatstvo našeg jezika :)claire wrote:kod nas su u slengu mote..kaja je poludalmošicaNoor wrote:aha...nije mi bio poznat izraz..tu to kazu pantomimakaja wrote:Jok ...mote, kada objašnjavaš rukama, grimasama, nogama i tako..Noor wrote:
mutave
mutavi ljudi, mutavci, j
Pa evo..ovdje ima puno prilicno u zadnje vrijeme muslimana iz bosnije..cura pogotyovo..glem njih,kao da gledam original turchinke,fizionomija lica,boja kose,ociju,sve..Noor wrote:neki dan je ero na jednoj temi imao sliku zena i muskarci iz travnika, 1926 godina...ja sam nasla jos neke, boze moj...ko iz srca Kayserija ili Manisepismejker wrote:i to 500tinjak godina..slabo to covjek moze i pojmiti taj period,jerbo i 100 godina cini velike promjene u drustvu..a Turchadija je bila prilicno brutalna i nametljiva..Noor wrote:i to je turcizam...koje zapelcavanje je to bilo, ajmepismejker wrote:a to..THX...Noor wrote:
kuburiti....živjeti s teškoćama, s problemima, sastavljati kraj s krajem
Guest- Guest
jedared ja u austriji zaglavio u snijegu, zastoj, siba snjeg ko mutav, auto ispred mene bosandzerosi,
reko , ocel momci
ma oce kurac jarane, jes ba vidjo kijameta
ja se upiso od smijeha jer tu rjec nisam cuo bar 50 godina
reko , ocel momci
ma oce kurac jarane, jes ba vidjo kijameta
ja se upiso od smijeha jer tu rjec nisam cuo bar 50 godina
To je pravi hrvatski jezik kojem bismo se trebali vratiti.
A ne što govorimo srpski i sramotimo se kad ga zovemo hrvatskim.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 7 of 7