Užas u Beogradu: opet nema vode
Page 1 of 1
Užas u Beogradu: opet nema vode
Miljakovac 2 i 3 sutra bez vode
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica sutra od 07.00 do 19.00 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Miljakovac 2 i 3.
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštio je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".
Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs
-------------------
Eto, vidite, užas...
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas u Beogradu: opet nema vode
ide mi na živce ova serija: "užas, Srbija" tema..
ne znam šta radiš, da li želiš pokazati da uživamo u tuđim greškama i patnji-
činjenica je da je Schadenfreude svojstveno svim ljudima na planeti ovoj maloj, ali svejedno mislim da nikog ne zanima tko je ostao bez vode i kome je asfalt loše napravljen u nekom selu u Srbiji, bez uvrede.
https://ideas.ted.com/do-you-secretly-feel-good-when-others-stumble-5-ways-to-make-peace-with-this-very-human-emotion/
Schadenfreude is harmless fun.
it helps us see the absurdity in life;
Most people who’ve looked into schadenfreude agree that it’s possible to feel a twinge of pleasure at the exact same time as you are experiencing very genuine concern and sympathy for a friend. As humans, we possess a level of emotional flexibility which is so much more interesting than moral rigidity — and much more truthful, too.
četnik ima želju živjet u zg, a živi u smedervu. sin je udbaša koji je živio u zegeju, a samovoljno je otišao u srbiju. pun je frustracija i neispunjenih želja. a ima hr pasoš i mogao bi doći u hr. inače izgledao kao čarli čaplin. da mu na jeziku, fonetski napišem.
2014-12-30
veber wrote:četnik ima želju živjet u zg, a živi u smedervu. sin je udbaša koji je živio u zegeju, a samovoljno je otišao u srbiju. pun je frustracija i neispunjenih želja. a ima hr pasoš i mogao bi doći u hr. inače izgledao kao čarli čaplin. da mu na jeziku, fonetski napišem.
Glupane, nije Čarli Čaplin, nego Stanlio, tj. Stan Laurel, a ni ostalo ti nije baš sve točno.
crvenkasti-
2014-04-17
kretenčino, ti izgledaš kao čarli čaplin ne tvoj avatar
2014-12-30
veber wrote:kretenčino, ti izgledaš kao čarli čaplin ne tvoj avatar
Otkud ti znaš kako ja izgledam?
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30