U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Leviathan2 wrote:da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
A za mene su se stvari tada tek trebale zarolati… Dugo sam studirala i karijera koju sam trebala graditi i snovi koje sam htjela ostvariti tek su bili preda mnom. U mojem životu još nije bilo mjesta za dijete,
ma ja sam ostvarila sva svoja očekivanja i sve sam stigla :)
ima u stvari jedna stvar koju nisam, al to nije realno...samo bi mi bilo veliko zadovoljstvo i to doživjeti, no neću biti nesretna jer se to ionako neće i ne može ostvariti :)
:)
ma ebate, pa kad vidim koje nebuloze ljudi govore dojde mi da se popisam od smijeha,
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi, ne boje se ulovit s nicim u kostac
a obadvije su fakultetski obrazovane, po 2 faksa
jedina mana im je sto me i dalje maltretiraju, al ja kao pravi bivsi muz im to toleriram jer smatram da je to ok , imaju pravo
onda mi neka nazovi novinarka ili neka s zavrsenom filozofijom kaze da su djeca prepreka za karijeru il slicno, a sunce ti jebem
eo moja snaja ima petero, ima svoju firmu i nema kukanja, forma odlicno posluje, ganja zaposlenike ko vrag svoju mater, al je postuju, s trbuhom do zuba je isla u firmu do zadnjeg casa, prakticki joj se dogodilo da su je iz firme vodili na porod,
sin naravno pomaze maksimalno, sinhronizirano brigaju od djeci, nema babisiterki i slicnih sranja, , sad su troje dovoljno veliki i nalaze se u plemenu na ucenju po 3 mjeseca onda 3 mjeseca kod roditelja pa opet u pleme, al djeca su angazirana u kuci, pomazu maksimalno i oni
veli ona sreca da su joj roditelji otvorenih pogleda , iiii jebate, zato je i ukurcu jer nikad nije osjetila da se mora potrudit oko neceg
sport joj je samo pokusaj nadomjestka , da, i ima dvi dzukele koje su joj substitut za djecu
ne daj se levi!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aa, da pilotiras?Noor wrote:Leviathan2 wrote:da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
ima u stvari jedna stvar koju nisam, al to nije realno...samo bi mi bilo veliko zadovoljstvo i to doživjeti, no neću biti nesretna jer se to ionako neće i ne može ostvariti :)
ma ebate, pa kad vidim koje nebuloze ljudi govore dojde mi da se popisam od smijeha,
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi, ne boje se ulovit s nicim u kostac
jedina mana im je sto me i dalje maltretiraju, al ja kao pravi bivsi muz im to toleriram jer smatram da je to ok , imaju pravo
onda mi neka nazovi novinarka ili neka s zavrsenom filozofijom kaze da su djeca prepreka za karijeru il slicno, a sunce ti jebem
eo moja snaja ima petero, ima svoju firmu i nema kukanja, forma odlicno posluje, ganja zaposlenike ko vrag svoju mater, al je postuju, s trbuhom do zuba je isla u firmu do zadnjeg casa, prakticki joj se dogodilo da su je iz firme vodili na porod,
sin naravno pomaze maksimalno, sinhronizirano brigaju od djeci, nema babisiterki i slicnih sranja, , sad su troje dovoljno veliki i nalaze se u plemenu na ucenju po 3 mjeseca onda 3 mjeseca kod roditelja pa opet u pleme, al djeca su angazirana u kuci, pomazu maksimalno i oni
veli ona sreca da su joj roditelji otvorenih pogleda , iiii jebate, zato je i ukurcu jer nikad nije osjetila da se mora potrudit oko neceg
sport joj je samo pokusaj nadomjestka , da, i ima dvi dzukele koje su joj substitut za djecu
ne daj se levi!
nie problem, odes u rusiju, ima letenje s mig29, dozvole ti na minut da ga vozis kad si u zraku :)
2014-04-11
Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja imam curu, zove se Desanka Šakić
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
Guest- Guest
Ja bi radije gejšu, te cure i to neka ravnopravnost ovo ono
2014-04-11
ozeni filipinku,RayMabus wrote:Ja bi radije gejšu, te cure i to neka ravnopravnost ovo ono
nista ravnopravnost
muz kuca porodica
i jos se lijepo smiju
Neznan šta bi ti reka o ovim temama, u emancipaciji smo pa onda i da iman šta pametno reć neće držat vodu jer smo u emancipaciji
2014-04-11
Nemoš na usranim temeljima graditi nešto čak i ako imaš dobre blokete
Zato ja nepričam o tome da svatko tko ima problema sa tim stvarima da mora prvo poći od sebe pa to prvo popravit i stavit na misto
Đabe ti je, u emancipaciji si
Zato ja nepričam o tome da svatko tko ima problema sa tim stvarima da mora prvo poći od sebe pa to prvo popravit i stavit na misto
2014-04-11
brak?RayMabus wrote:Nevirujen u brak
Neznan šta bi ti reka o ovim temama, u emancipaciji smo pa onda i da iman šta pametno reć neće držat vodu jer smo u emancipaciji
koji kurcev brak, to je institucija isto kao sve ostalo registrirano kod drzave, lanci na koje ne pristajes nego ih dobijes, ne od zene nego od drzave
eo ja nisam nikad registrirao brak kod maticara, medjutim vidjeces da nigdje ga i ne spominjem,
polozili obecanje po plemenskom obicaju i to je to
ozenjen
medjutim brak po plemenskom je neka vrsta ugovora koja se ne moze raskinut jednostrano nego uz saglasnost oba partnera ili uz saglasnost plemenskog vijeca ukoliko se partneri ne mogu dogovorit
ja to ne pamtim da se dogodilo da plemensko vijece posreduje
isto tako je brak po plemenskom u stvari ugovor o suradnji izmedju muskarca i zene, kad jedna strana prekrsi ugovor ili se zeli odmaknut to se lako rjesava, jednostavno dogovorom jel isto tako u obecanje ulazi i podjela svega sto su stekli pa i brige o djeci
nema stresa,
nisu sve zene jebene feministice i slicno
a ako i jesu, pravi muz ih uvije moze usmjerit na pravi put
ako ne, e jebes ga, nes nevalja s njim
Mentalno polje
Polje
Mentalno polje
2014-04-11
Sto ne kažes odma da jedna od njih Lara pa da ne pišeš puno..Leviathan2 wrote:da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
A za mene su se stvari tada tek trebale zarolati… Dugo sam studirala i karijera koju sam trebala graditi i snovi koje sam htjela ostvariti tek su bili preda mnom. U mojem životu još nije bilo mjesta za dijete,
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
Nema ih ili progovoriš odmah ?
2015-08-15
nope, obe su plavushekaja wrote:Sto ne kažes odma da jedna od njih Lara pa da ne pišeš puno..Leviathan2 wrote:da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi
a angelina moze to napravit samo na filmu, uzivo se ne zna posrat bez asistencije
kvaka je da su to zene kojima se ja divim i postujem ih jer imaju jeben karakter, znanje, mastu i volju
valjalo bi i tebe uvuci u pleme, ima u tebi potencijala
ajukurackaja wrote:A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
:)Leviathan2 wrote:ajukurackaja wrote:A sto ne možes naći curu?Kserks. wrote:Svaka ti je ko u Njegošamelkior wrote:Brak je super stvar kad imaš dobru curu. Kad nemaš dobru curu, bježi što dalje od braka i od cure. Ima ona izreka; bolje biti dobro obješen nego loše oženjen. Bolje biti sam i sretan nego imati nesretan brak. Ali imati sretan brak je definitivno bolja opcija nego biti sam, pa makar ti samom ništa ne falilo. Ja sam prošle godine skoro otišao u Ameriku zbog cure. Sudbina je htjela drugačije, i to je ok. U međuvremenu nisam naletio na dovoljno vrijednu curu za kojom se isplati trčati. Ok, nije da sam zbog toga nešto posebno nesretan. Živim svoj život i uživam u životu, kao samac. I to je ok.
Pa sta..nek na mote proba, kao gluhonijem je
Ovako popuši pa su ovakve, onakve, biraju, olos, mrzi ih
2015-08-15
Sta ti ja znam kakvo je to tvoje pleme , čudno to meni malo :)
Da me pošaljete da lovim bizone ne daj boze..
2015-08-15
nema bizona, niti se love zivotinje, nema potrebe ubijat zivotinje ukoliko se ne umire od gladi, pa cak i onda se izbjegava, lovci su nes drugo u bitikaja wrote:Sta ti ja znam kakvo je to tvoje pleme , čudno to meni malo :)
u biti kod nas divlje zivotinje nisu toliko ni divlje, recimo lisice mi se motaju po dvoristu kao da su tu one gazde, psi ih ignoriraju, oni znaju koje su "nase", ak dojde neka strana onda je rat, srne normalno pasu i ne obaciru se na ljude, jedino divlje svinje teramo petardama, one znaju jebacku stetu napravit usjevima
nema religije, nema autoriteta, postivanje majke prirode
nije da smo bas toliko divlji :)
Ima krokodila?
To Seminole neke
Ima krokodila?
2014-04-11
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 5 of 7