U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!
jab to sve sredio u roku 96 674 minute
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Guest- Guest
Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
catabbath-
2015-08-22
ne dolazi u obzirKserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
kaja ima iza sbe vijece od 10 baba
mogo bi me metoo-udba pokupit u prdekanu
Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
Guest- Guest
nisam to mislija:)prckov wrote:ne dolazi u obzirKserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
kaja ima iza sbe vijece od 10 baba
mogo bi me metoo-udba pokupit u prdekanu
Guest- Guest
U banku spermeKserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Tacno. Kad ih se cuveni rvacki jebaci zasite, moraju mucenice ovamo...Kserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
..dolaze otpatke pokupitiStanojko wrote:Tacno. Kad ih se cuveni rvacki jebaci zasite, moraju mucenice ovamo...Kserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Kserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.
Pa dobro, nek si drže Sevu i Idu, nama neka pošalju par zgodnih :)
catabbath-
2015-08-22
tija sam bit fin pa sam koristio eufemizam..ali jbg seljacima moraš na njihovom jeziku,dakle" kad se ofucaju "Stanojko wrote:Tacno. Kad ih se cuveni rvacki jebaci zasite, moraju mucenice ovamo...Kserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675prckov wrote:jab to sve sredio u roku 96 674 minute
Kaja je cajkača?
Guest- Guest
a baš, a nije ni čudo da nisu izbirljivi, kad imaju 100000 cura samo u BG,koje imaju nerealne kriterije.vuksadinare wrote:..dolaze otpatke pokupitiStanojko wrote:Tacno. Kad ih se cuveni rvacki jebaci zasite, moraju mucenice ovamo...Kserks. wrote:Sve odu u Beograd kad ih prestane itko htjeti u RH.catabbath wrote:Kserks. wrote:
kad se kaja preseli u beograd, da može ludirat po beogradskim splavima, bit će 96675
Kaja je cajkača?
Guest- Guest
Poanta je da muškarci nerađaju pa ako neće one nikom ništa
Ide povećanje dobi za odlazak u penziju i druge mjere
Ide povećanje dobi za odlazak u penziju i druge mjere
2014-04-11
Dok se čovjek ne oženi, čini mu se da ima puno razloga zbog kojih mu život nema nikakvog smisla.
Kad se oženi, shvati da život nema smisla zbog sasvim drugih razloga.
Kad se oženi, shvati da život nema smisla zbog sasvim drugih razloga.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebe mi se, to i nisu bitne stvari niti prioritet u društvu , društvo će se samo korogirat ako osjeti potrebu
2014-04-11
je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
A za mene su se stvari tada tek trebale zarolati… Dugo sam studirala i karijera koju sam trebala graditi i snovi koje sam htjela ostvariti tek su bili preda mnom. U mojem životu još nije bilo mjesta za dijete,
Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
A za mene su se stvari tada tek trebale zarolati… Dugo sam studirala i karijera koju sam trebala graditi i snovi koje sam htjela ostvariti tek su bili preda mnom. U mojem životu još nije bilo mjesta za dijete,
ma ja sam ostvarila sva svoja očekivanja i sve sam stigla :)
ima u stvari jedna stvar koju nisam, al to nije realno...samo bi mi bilo veliko zadovoljstvo i to doživjeti, no neću biti nesretna jer se to ionako neće i ne može ostvariti :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
ima u stvari jedna stvar koju nisam, al to nije realno...samo bi mi bilo veliko zadovoljstvo i to doživjeti, no neću biti nesretna jer se to ionako neće i ne može ostvariti :)
Meni se najveća želja ostvarila kad je Hrvatska postala nezavisna država Hrvatska.
Od tad ništa više ne želim.
crvenkasti-
2014-04-17
da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
:)
ma ebate, pa kad vidim koje nebuloze ljudi govore dojde mi da se popisam od smijeha,
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi, ne boje se ulovit s nicim u kostac
a obadvije su fakultetski obrazovane, po 2 faksa
jedina mana im je sto me i dalje maltretiraju, al ja kao pravi bivsi muz im to toleriram jer smatram da je to ok , imaju pravo
onda mi neka nazovi novinarka ili neka s zavrsenom filozofijom kaze da su djeca prepreka za karijeru il slicno, a sunce ti jebem
eo moja snaja ima petero, ima svoju firmu i nema kukanja, forma odlicno posluje, ganja zaposlenike ko vrag svoju mater, al je postuju, s trbuhom do zuba je isla u firmu do zadnjeg casa, prakticki joj se dogodilo da su je iz firme vodili na porod,
sin naravno pomaze maksimalno, sinhronizirano brigaju od djeci, nema babisiterki i slicnih sranja, , sad su troje dovoljno veliki i nalaze se u plemenu na ucenju po 3 mjeseca onda 3 mjeseca kod roditelja pa opet u pleme, al djeca su angazirana u kuci, pomazu maksimalno i oni
veli ona sreca da su joj roditelji otvorenih pogleda , iiii jebate, zato je i ukurcu jer nikad nije osjetila da se mora potrudit oko neceg
sport joj je samo pokusaj nadomjestka , da, i ima dvi dzukele koje su joj substitut za djecu
Leviathan2 wrote:da vidis mene ili?Noor wrote:Leviathan2 wrote:je norka, vidis kak je ova prava, trebao joj se zivot zarolati a ti naivkaca umjesto da ostvarujes neke snove rodile djecu i jos se mucis s poslom, bolje bi ti bilo da si isla filozofiju il novinarstvo umjesto gradjevine :)Noor wrote:
:)
ma ebate, pa kad vidim koje nebuloze ljudi govore dojde mi da se popisam od smijeha,
ja imam dvije bivse supruge, obadvije ostvaruju sto zamisle i obadvije rodile po dvoje djece, jos uvijek izgledaju komadi i pol jel vode brigu o sebi, ne boje se ulovit s nicim u kostac
a obadvije su fakultetski obrazovane, po 2 faksa
jedina mana im je sto me i dalje maltretiraju, al ja kao pravi bivsi muz im to toleriram jer smatram da je to ok , imaju pravo
onda mi neka nazovi novinarka ili neka s zavrsenom filozofijom kaze da su djeca prepreka za karijeru il slicno, a sunce ti jebem
eo moja snaja ima petero, ima svoju firmu i nema kukanja, forma odlicno posluje, ganja zaposlenike ko vrag svoju mater, al je postuju, s trbuhom do zuba je isla u firmu do zadnjeg casa, prakticki joj se dogodilo da su je iz firme vodili na porod,
sin naravno pomaze maksimalno, sinhronizirano brigaju od djeci, nema babisiterki i slicnih sranja, , sad su troje dovoljno veliki i nalaze se u plemenu na ucenju po 3 mjeseca onda 3 mjeseca kod roditelja pa opet u pleme, al djeca su angazirana u kuci, pomazu maksimalno i oni
veli ona sreca da su joj roditelji otvorenih pogleda , iiii jebate, zato je i ukurcu jer nikad nije osjetila da se mora potrudit oko neceg
sport joj je samo pokusaj nadomjestka , da, i ima dvi dzukele koje su joj substitut za djecu
ne daj se levi!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Užas u Beogradu: opet nema vode
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 4 of 7