STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
pa ono. petica.T. wrote:šta kaja stvarno ima tako male sise?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ljudi se negledaju po sisama no kad dođe neka umišljena ja ću joj spustiti
Mogla je imat kukasti nos a velike sise
To ovisi o njoj jel govno koje triba zgaziti ili je normalna cura oću li joj spustiti
Nema veze šta neka ima male sise, nepostoji gospođa savršena
To ovisi o njoj jel govno koje triba zgaziti ili je normalna cura oću li joj spustiti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mrsko miT. wrote:pa nađi je na instagramu ili facebooku pa gledaj...prckov wrote:da mi ju je barem viditKserks. wrote:ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
šta tu pizdriš koji kurac...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
svaku treba spustit, čisto da se ego vrati u realne okvire.RayMabus wrote:Ljudi se negledaju po sisama no kad dođe neka umišljena ja ću joj spustiti
Guest- Guest
jel ti to hoces ratneva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
2014-04-19
ovo se ne odnosi na ženu u menopauzi, tako ne beri brigu:)neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
Guest- Guest
v
pokušavao sam dugo, čak sam i osmrtnice pretraživao...
ništa nisam znao sve te godine..
ja jesam, nakon 24 godine palo mi na pamet i iša je nać i boga mi, ista istacata...prckov wrote:mrsko miT. wrote:pa nađi je na instagramu ili facebooku pa gledaj...prckov wrote:da mi ju je barem viditKserks. wrote:ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
T.- Posts : 17557
2014-04-14
tek se ulogirala i već se počela hranit...neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:tek se ulogirala i već se počela hranit...neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
vampirka!
ma zajebavam seT. wrote:vja jesam, nakon 24 godine palo mi na pamet i iša je nać i boga mi, ista istacata...prckov wrote:mrsko miT. wrote:pa nađi je na instagramu ili facebooku pa gledaj...prckov wrote:da mi ju je barem viditKserks. wrote:ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
ne zanima to mene vise
2014-04-19
ajmo je svi napastkid wrote:T. wrote:tek se ulogirala i već se počela hranit...neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
vampirka!
2014-04-19
T. wrote:tek se ulogirala i već se počela hranit...neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
Sukub, siše energiju, dok žrtva kopni
Guest- Guest
deda, mi cemo je kao napastŽivi Zid wrote:T. wrote:tek se ulogirala i već se počela hranit...neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
Sukub, siše energiju, dok žrtva kopni
a ti je kao brani
2014-04-19
kid wrote:
kad radiš na sebi..
normalno je da ti se dižu očekivanja da nešto zaslužuješ, to je psihološki tako valjda..
Guest- Guest
ne mogu sad, imam masku na licuprckov wrote:
deda, mi cemo je kao napast
a ti je kao brani
Guest- Guest
you wishKserks. wrote:ovo se ne odnosi na ženu u menopauzi, tako ne beri brigu:)neva wrote:Kserks. wrote: za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.
2014-04-12
ti se furaš na ove psihaše:).....meni je sociopatija privlačnaŽivi Zid wrote:ne mogu sad, imam masku na licuprckov wrote:
a ti je kao brani
Guest- Guest
hajde, make my dayprckov wrote:deda, mi cemo je kao napast
a ti je kao brani
deda mi je suvišan, a i odvjetnika odbijam, branim se sama
2014-04-12
e jebiga ondaŽivi Zid wrote:ne mogu sad, imam masku na licuprckov wrote:
a ti je kao brani
ovo ti je jedinstvena prilika,
mi je kao napadnemo a onda ti uletis ko vitez i zastitis je od muskih svinja i huligana
2014-04-19
ma tija je reći da će te deda držat, a on napastovat ehheneva wrote:hajde, make my dayprckov wrote:deda, mi cemo je kao napast
a ti je kao brani
deda mi je suvišan, a i odvjetnika odbijam, branim se sama
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 11 of 19