STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
za brak je najbitnije nac zenu da nije divlja, neuroticna, pretjerano emocionalna i agrsivnaKserks. wrote:gledam rastavljenje likove, otužne kreature nekadašnjih muškaraca.prckov wrote:ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
zato se najbolje zabavljat sa njima i svak svojoj kuci
postaviš pravila igre institucionalno u svoju korist i tada se čudiš da nitko neće da igra, nego bi se svi zabavljali.hehe
ženskice se snađu, evo u susida, uvalila mu se ženska sa par mjeseci starom bebom.
ako uz to ima i ostale kvalitete koji relativno zadovoljavaju ocekivanja - to je to
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i sladoledLeteca Pegla wrote:ma ok, ali probaj koji put i na kolace otic, to ide uz sunce, more, plazu i tako to...Kserks. wrote:dok god ne razjebeš nećeš otići, to ti je muški oportunizam na djelu.Leteca Pegla wrote:zar nije jednostavnije & ljepse otic na kolace negdje lijepo se nasmijat i u miru otic svako svojim putem?Kserks. wrote:
ako se ne slažete u tebi bitnim postavkama odnosa, goni dalje baci bombu. najveća greška je ovo što ti kažeš, dati šansu.
2014-04-19
zaboravio si najvažniju stvar, pretjerano ambicioznu ženu , koja bi to radila preko tvojih leđa.prckov wrote:za brak je najbitnije nac zenu da nije divlja, neuroticna, pretjerano emocionalna i agrsivnaKserks. wrote:gledam rastavljenje likove, otužne kreature nekadašnjih muškaraca.prckov wrote:ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
postaviš pravila igre institucionalno u svoju korist i tada se čudiš da nitko neće da igra, nego bi se svi zabavljali.hehe
ženskice se snađu, evo u susida, uvalila mu se ženska sa par mjeseci starom bebom.
ako uz to ima i ostale kvalitete koji relativno zadovoljavaju ocekivanja - to je to
Guest- Guest
da, ima takvih, isisaju zivot iz covjekaKserks. wrote:za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.prckov wrote:govorim generalno, ima ih da nisu ali jakoooooooooooooooooo maloLeteca Pegla wrote:A je li? A zasto ti onda non stop sa Sorom caskas i ispijas kavicu? Ona tvoja najdrazi forumas...prckov wrote:zene su u biti dosadne
sa sorom se zezam naravno, ona je sve ono sto mi se ne svida
od toga se bjezi avionom
medutim ja sam upamtio jednu, ona je bila isto ko kad sunce izade iza tromjesecne kise i oblake
blista
al jebiga
2014-04-19
pogotovo ona kojoj ambicije rastu kako vrijeme prolaziKserks. wrote:zaboravio si najvažniju stvar, pretjerano ambicioznu ženu , koja bi to radila preko tvojih leđa.prckov wrote:za brak je najbitnije nac zenu da nije divlja, neuroticna, pretjerano emocionalna i agrsivnaKserks. wrote:gledam rastavljenje likove, otužne kreature nekadašnjih muškaraca.prckov wrote:ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:
i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.
da to sam zaboravio, to je takode uzas
2014-04-19
svatko ima jednu takvu...prckov wrote:medutim ja sam upamtio jednu, ona je bila isto ko kad sunce izade iza tromjesecne kise i oblake
blista
al jebiga
al jebiga...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
jebiga..T. wrote:svatko ima jednu takvu...prckov wrote:medutim ja sam upamtio jednu, ona je bila isto ko kad sunce izade iza tromjesecne kise i oblake
blista
al jebiga
al jebiga...
2014-04-19
da, to je jedna od 'have to be done' stvari...Kserks. wrote:dok god ne razjebeš nećeš otići, to ti je muški oportunizam na djelu.Leteca Pegla wrote:zar nije jednostavnije & ljepse otic na kolace negdje lijepo se nasmijat i u miru otic svako svojim putem?Kserks. wrote:
ako se ne slažete u tebi bitnim postavkama odnosa, goni dalje baci bombu. najveća greška je ovo što ti kažeš, dati šansu.
tako znaš na čemu si, nema nazad...
em se fino osjećaš...
2014-04-14
T. wrote:svatko ima jednu takvu...prckov wrote:medutim ja sam upamtio jednu, ona je bila isto ko kad sunce izade iza tromjesecne kise i oblake
blista
al jebiga
al jebiga...
Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
To ti je kao ono nisi njoj ništa reka a sve si reka
Ovo sam ja napravija jednoj umišljenoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
Last edited by Kserks. on 8/6/2018, 12:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
genijalan plan...RayMabus wrote:Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
jel upalio ?
2014-04-14
tako je mene jedna drkila u dosta mlađim danima, sve može, ali ne skida gačice nikako...pa me je vidila da se sa drugom držim za ruku i šetam..RayMabus wrote:Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
odma je krenila zivkat, gačice odjednom nije bilo problem skinit, naravno tada sam je odbija, još sam je par puta przija malo a vatri, plus neizostave sms poruke koje stižu dok sam s njom...kad je osjetila vlastitu medicinu na sebi ,nekako sam uvjeren da joj je priselo bilo.
ja sam uvik za starozavjetni "oko za oko,zub za zub."
Last edited by Kserks. on 8/6/2018, 12:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa s obzirom da mi je cilj bio odjebati je brutalno jeT. wrote:genijalan plan...RayMabus wrote:Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
jel upalio ?
Ovo ti nije upad za povalit žensku nego joj se posrat po egu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kserks. wrote:tako je mene jedna drkila u dosta mlađim danima, sve može, ali ne skida gačice nikako...pa me je vidila da se sa drugom držim za ruku i šetam..RayMabus wrote:Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
odma je krenila zivkat, gačice odjednom nije bilo problem skinit, naravno tada sam je odbija, još sam je par puta przija malo a vatri, plus neizostave sms poruke koje stižu dok sam s njom...kad je osjetila vlastitu medicinu na sebi ,nekako sam uvjeren da joj je priselo bilo.
ja sam uvik za starozavjetni "oko za oko,zub za zub."
to je jedina istinska pravda...
ovo danas s ovim raznim tzv. pravima je sprdnja s pravdom...
2014-04-14
ok, a šta ako nema male sise ?RayMabus wrote:Pa s obzirom da mi je cilj bio odjebati je brutalno jeT. wrote:genijalan plan...RayMabus wrote:Ne kažeš Mala imaš male sise nego Ako mi ti ne daš naći ću neku s većim sisama
jel upalio ?
Ovo ti nije upad za povalit žensku nego joj se posrat po egu
2014-04-14
da mi ju je barem viditKserks. wrote:ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
2014-04-19
pa nađi je na instagramu ili facebooku pa gledaj...prckov wrote:da mi ju je barem viditKserks. wrote:ništa drugovi minuta šutenje The Onoj.:)...s kojom sve ostale uspoređujemo hehe
šta tu pizdriš koji kurac...
2014-04-14
misliš? ako diramo kajine vune da nam u zbroju dođe na 25?dzango wrote:Probajte da zamenite ruke. Možda pomogne tuđa ruka.veber wrote:ovisi o vizuri. i tko gleda.kid wrote:Kserks. wrote:3 je prosjek...15cm.kid wrote:
btw šta je reciprocitet sisama 3 kod muških? :^^
khm :D
15 je prosjek, ali 3 nije imam dojam..
ja ovdje s kolegom nikako da dođem do 25.
koji kiki sam mupovao salamu na dolcu? bedak.
2014-12-30
šta kaja stvarno ima tako male sise?
pa ono. petica.T. wrote:šta kaja stvarno ima tako male sise?
2014-12-30
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 10 of 19