Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
ja sam gore atili pokušao objasnio da u novcu nije ni 20% života,ali džabe.prckov wrote:ma kakav zal za mladoscucrvenkasti wrote:prckov wrote:ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
ali nema onog nacina zivota na koji si naviko
e, a to se vidis nema nigdje kupit a niti mozes platit
a zivot jedan
Čini ti se. To je više žalost za mladošću i prošlim godinama.
I nama koji smo ostali se čini da nema više života na koji si navikao.
nije to samo nacin zivota, nego i mjesto di zivis, kultura i osjecaj da pripadas tj znas da pripadas
velim, neke stvari se ne mogu kupit, a upravo te stvari vi ne cjenite dok ne izadete i vidite sta ste izgubili
Guest- Guest
Novac može prezirati samo onaj tko ga ima.
Onome tko ga nema, njemu je novac najvažnije životno pitanje.
crvenkasti-
2014-04-17
asila to gleda kroz prizmu iseljavanjaKserks. wrote:ja sam gore atili pokušao objasnio da u novcu nije ni 20% života,ali džabe.prckov wrote:ma kakav zal za mladoscucrvenkasti wrote:prckov wrote:ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
ali nema onog nacina zivota na koji si naviko
e, a to se vidis nema nigdje kupit a niti mozes platit
a zivot jedan
Čini ti se. To je više žalost za mladošću i prošlim godinama.
I nama koji smo ostali se čini da nema više života na koji si navikao.
nije to samo nacin zivota, nego i mjesto di zivis, kultura i osjecaj da pripadas tj znas da pripadas
velim, neke stvari se ne mogu kupit, a upravo te stvari vi ne cjenite dok ne izadete i vidite sta ste izgubili
to i jest ono sto ce se odrazit na njegov kvalitet zivota na koji je naviko jer on sigurno nece iselit
on se fino osjeca u svojoj lokvi, samo je problem sto se lokva isusuje zbog nedostatka love koju oni misle da zasluzuju da bi ostali
2014-04-19
Jebeš osjećaj nepripadanja, problem su osjećaj gladi i studeni.
crvenkasti-
2014-04-17
ma kakvo preziranje novcacrvenkasti wrote:Novac može prezirati samo onaj tko ga ima.
nije o tome rijec,
i naravno da je najvazniji onom ko ga nema dovoljno za prezivit
npr. moj brat zivi u BiH, nema neke love a radi citav zivot
medutim sto se tice mog i njegovog kvaliteta zivota ne moze se usporedit koliko je on imo i ima bolji zivot od mene
a mogo sam kupit sve sto posjeduje za sitne pare
duga je to prica i tesko je to ukratko objasnit, izadi negdje bar 10 godina pa se cujemo
2014-04-19
a zamisli završiš oš i sš u rvackoj.crvenkasti wrote:Novac može prezirati samo onaj tko ga ima.
otac ti jugovinil a ti završiš tamo u nekoj serblji.
onda dođeš u rvacku sas šeširčićem
a u rvacko ko ni frend ne bi mogli bez rvackog pasoša
2014-12-30
ofulo si kontekstcrvenkasti wrote:Jebeš osjećaj nepripadanja, problem su osjećaj gladi i studeni.
uporedujes ekstremniu situaciju sa normalnom
i otkrio ameriku
kolumbo, jesil to ti?
2014-04-19
ma ovaj je čletnik. kao i nekima nikad mu prežaljena srboslavija.prckov wrote:ma kakvo preziranje novcacrvenkasti wrote:Novac može prezirati samo onaj tko ga ima.
nije o tome rijec,
i naravno da je najvazniji onom ko ga nema dovoljno za prezivit
npr. moj brat zivi u BiH, nema neke love a radi citav zivot
medutim sto se tice mog i njegovog kvaliteta zivota ne moze se usporedit koliko je on imo i ima bolji zivot od mene
a mogo sam kupit sve sto posjeduje za sitne pare
duga je to prica i tesko je to ukratko objasnit, izadi negdje bar 10 godina pa se cujemo
2014-12-30
pa ovaj srbočelik ima jebeni žal za hrvatskom.prckov wrote:ofulo si kontekstcrvenkasti wrote:Jebeš osjećaj nepripadanja, problem su osjećaj gladi i studeni.
uporedujes ekstremniu situaciju sa normalnom
i otkrio ameriku
kolumbo, jesil to ti?
jebga, stari ga u srblje ozemaljsko odfurao, a ovo govno, četničko to nikako nemre prežali.
nek im je. srblji ko srblji.
2014-12-30
vebere jesi ti malo popio?
pola slova si fulao
pola slova si fulao
crvenkasti-
2014-04-17
hahah:)crvenkasti wrote:vebere jesi ti malo popio?
pola slova si fulao
Guest- Guest
da napišem da si govno srpsko i četničko vjerovatno bi spušio ban. s obzirom da sutra idem na jedrenje, boli me kiki.
a, ti ćeš naletit. to sam ti davno rekao. samo seruckaj i dalje.
a, ti ćeš naletit. to sam ti davno rekao. samo seruckaj i dalje.
2014-12-30
čudno je to..
nerviraju me, a volim ih
ne mogu si zamisli forum bez marcelusa i vebera
čim ih vidim tu, meni drago
a onda bih ih najradije ubio
nerviraju me, a volim ih
ne mogu si zamisli forum bez marcelusa i vebera
čim ih vidim tu, meni drago
a onda bih ih najradije ubio
crvenkasti-
2014-04-17
A ništa, triba useljavat.... samo šta neće nitko da radi za ove naše ciganske plaće, kažu skup im je smještaj i parking u Makarskoj ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo jedna turistička sezona da rikne , da netko napravi diverziju rvatine bi vidjele sto je hrvatikan.
Nema proizvodnje, nema izvoza ( to minimalno je nevrijedno spomena) , ostale grane drzava ne štiti nego gura jos dole porezima, nema ulaganja. Sta ima ? Najveću upravu na svijetu valjda, miljon uhljeba, miljon penzionera ali ne u starosnoj mirovini , najveći pdv u Europi ( jer mora to isfinancirati) i sve manje privatnog sektora jer ne mogu podnijeti to vise i pune autobuse radnika prema zapadu.
To pokrpa djelomično turizam ali samo jedna propala sezona i bili bi ne iza rumunjske, tu smo sad nego iza obale bjelokosti .
Nema proizvodnje, nema izvoza ( to minimalno je nevrijedno spomena) , ostale grane drzava ne štiti nego gura jos dole porezima, nema ulaganja. Sta ima ? Najveću upravu na svijetu valjda, miljon uhljeba, miljon penzionera ali ne u starosnoj mirovini , najveći pdv u Europi ( jer mora to isfinancirati) i sve manje privatnog sektora jer ne mogu podnijeti to vise i pune autobuse radnika prema zapadu.
To pokrpa djelomično turizam ali samo jedna propala sezona i bili bi ne iza rumunjske, tu smo sad nego iza obale bjelokosti .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koje ruganje od države i društva
Idemo mi na novi rekord Tri milijuna i devetsto tisuća.... to će biti za nekih tri do četiri godine
Idemo mi na novi rekord Tri milijuna i devetsto tisuća.... to će biti za nekih tri do četiri godine
2014-04-11
Na pad nataliteta ne možes puno utjecati, seosko stanovnistvo je prije 100 godina imalo 10 djece a danas gradsko 1, 2 ili nijedno. I to je svugdje u Europi tako.RayMabus wrote:Koje ruganje od države i društva
Ali Narod ( to su nove komunjare , oni su gluplji i pokvareniji nego oni prije ali kopiraju ih, samo nose križ umjesto zvijezde) su napravili zemlju zemljom iz koje ljudi bježe a njima fino. E to je problem koji su sami stvorili..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baš me briga za natalitet i oče li ili neće rađat
Dok ta djeca budu sposobna da služe vojni rok ja ću imati 60 godina
Puca mi kurac za natalitet
Dok ta djeca budu sposobna da služe vojni rok ja ću imati 60 godina
Puca mi kurac za natalitet
2014-04-11
Držimo se mi Amerike, ona ima deset nosača aviona a djeca koja se sad pa nadalje rode nije bitno jeli ih se rodilo nula, pet tisuća ili pedeset tisuća, njihova je vojna uporaba za buduće vojne operacije po Evropi i šire ravna NULI
2014-04-11
Ekipi koja ide van bude bolje a zanimljivo i nama koji za sada ostajemo je poslovno gledano isto sve bolje. Win win situacija.
23% noćenja više u prvih 5 mjeseci.:)kaja wrote:Samo jedna turistička sezona da rikne , da netko napravi diverziju rvatine bi vidjele sto je hrvatikan.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
Page 4 of 6