Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
pa ne odose svi koji su 'sposoni i vrijedni'...bogami znam i one koji su muljatori pa vise ne mogu muljati..prevaranti i slicni...odose i oni kojima lova niej u prvom planu kao 'idem viditi svijeta' ...uglavnom..dosta je toga i pomoditet..sto bi ja sioarecimo sa 1000 eura place na 1500 jos tamo d askupo placam smjestaj ili d as estiskam sa desetoricom ma bje'zYehudim wrote:RayMabus wrote:Neka pada ,evo sad se žale da im strani radnici neće raditi za plaće domaćih jer imaju trošak stanovanja
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Ha ha ha
Niti naci ukri ne žele raditi u RH
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAA
A ovima sad i skrajinci Pravoslavci dobri, Jebiga i Rumunji imaju jače gospodarstvo
Kuku lele
Socijalizam kriv za bijeg mladih obrazovanih i vridnih, sposobnih u najboljim godinama
To sve mora puniti vrlo brzo jer TKO ĆE ZARADJIVATI starijima za mirovine kad je omjer već sada 1:1
Jedan radnik - jedan umirovljenik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatska se prazni zahvaljujuci praznim glavama
Koje su doupstile hdzeju provesti svoj genocidni plan
Koje su doupstile hdzeju provesti svoj genocidni plan
što nas je manje bit ćemo komotniji.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a u Srbiji je još gore
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eto odmah je svima lakše u Hrvatskoj kad je u Srbiji gore. Crvenkastom posebno.epikur37 wrote:a u Srbiji je još gore
Guest- Guest
Meni to samo znači da će i od tamo sve teže nalazit jeftinu radnu snaguFénix wrote:Eto odmah je svima lakše u Hrvatskoj kad je u Srbiji gore. Crvenkastom posebno.epikur37 wrote:a u Srbiji je još gore
Nemam neke koristi šta im sad natalitet krahira
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
vuksadinare wrote:pa ne odose svi koji su 'sposoni i vrijedni'...bogami znam i one koji su muljatori pa vise ne mogu muljati..prevaranti i slicni...odose i oni kojima lova niej u prvom planu kao 'idem viditi svijeta' ...uglavnom..dosta je toga i pomoditet..sto bi ja sioarecimo sa 1000 eura place na 1500 jos tamo d askupo placam smjestaj ili d as estiskam sa desetoricom ma bje'zYehudim wrote:RayMabus wrote:Neka pada ,evo sad se žale da im strani radnici neće raditi za plaće domaćih jer imaju trošak stanovanja
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Ha ha ha
Niti naci ukri ne žele raditi u RH
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAA
A ovima sad i skrajinci Pravoslavci dobri, Jebiga i Rumunji imaju jače gospodarstvo
Kuku lele
Socijalizam kriv za bijeg mladih obrazovanih i vridnih, sposobnih u najboljim godinama
To sve mora puniti vrlo brzo jer TKO ĆE ZARADJIVATI starijima za mirovine kad je omjer već sada 1:1
Jedan radnik - jedan umirovljenik
Naravno da ne odlaze svi, ima onih čiji su roditelji uhljebi, adezejci, " perspektivni" po političkoj liniji itd.
Ima i poštenih, radišnih, vridnih ljudi koji svojim radom uspijevaju solidno živiti u RH. Govorim o onima kojima je puna kapa svega
pa odlaze graditi sebi bolju budućnost. Plaće su vani kako di, ja dosta putujem pa sam upućen, recimo bauštelac ( koji nije majstor ) ima od 12-17 Eura satnicu. radi se 5 dana u tjednu.
Po recimo 9h dnevno, to dodje oko 130-150 Eur. dnevno. Na misec to dodje 2 500-3 000 Eura. Stan ( i to velik 100m2/2-3 kupatila ) dodje , kako di, oko 1200-1300 Eura
Ako rade njih 2, sasvim solidno mogu živiti i uštediti 2 000 Eura.
tako stoje svari kolega Vučino. Neki se zajebu pa idu preko agencija raditi ili ne govore jezike, nadju i takvi poslove ali ih trpaju po 5-6 u oskudni smještaj i voze ih na posa ki stoku
no takvi su u manjini. To rade Rumunjima, Bugarima i sl.
Hrvati su relativno pouzdani radnici ( i druge iz ex YU ) i više ih se cijeni nego Arape, Turke i sl.
Jedan moj rodjak je u irskoj već dvi god pa znam iz prve ruke ( ja u Berlinu )
Imam i slike koje mi je posla (kakav mu je stan tj. kuća u nizu ) Auto je kupio nakon misec dana ( Golf 4 ) 500 Eura ga platio, osiguranje 100 misečno.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Rodjo mi radio -3 - dana i kupio auto........Eto, virova ti ili ne
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
hahahaha...1200 eura osiguranje za Auto od 500 euraYehudim wrote:vuksadinare wrote:Yehudim wrote: Auto je kupio nakon misec dana ( Golf 4 ) 500 Eura ga platio, osiguranje 100 misečno.
pa mogo je i u RH proc isto...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ja vjerujem da ih ima još manje ali nisu se odjavili. a neće se ni vratiti. ovo će ostati prčija od političara i uhljeba ali ima sve manje budala koje bi za njih radile. tako da taj pir će trajati još neko vrijeme dok ove koji su ostali van uprave i van njihovog miljea ne iscijede do kraja.
ovi na forumu koji su najveći hrvati žive vani godinama tako da je njihovo mišljenje nebitno, oni bildaju hrvatstvo na forumu...
ovi na forumu koji su najveći hrvati žive vani godinama tako da je njihovo mišljenje nebitno, oni bildaju hrvatstvo na forumu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
još kad bi emigrirali sa foruma.kaja wrote:ja vjerujem da ih ima još manje ali nisu se odjavili. a neće se ni vratiti. ovo će ostati prčija od političara i uhljeba ali ima sve manje budala koje bi za njih radile. tako da taj pir će trajati još neko vrijeme dok ove koji su ostali van uprave i van njihovog miljea ne iscijede do kraja.
Guest- Guest
i ulazu u Hrvatsku...kaja wrote:
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
e baš to.kaja wrote:ovi na forumu koji su najveći hrvati žive vani godinama tako da je njihovo mišljenje nebitno, oni bildaju hrvatstvo na forumu...
kako se postaje najvećim rvatom?
pišeš za nrodno
odeš u sloveniju/ švecka je uvijek poželjna
član si kradezeja
i dalje si član partije
misa neđeljom pod obavezno.
nemreš bilivt da me neka baba pitala kaj kod mene rondaju. jučer, i vi niste bili na svetoj misi?
2014-12-30
Čardak to ne jebe ni pola kuraca:IamOneofYou wrote:Odlično
"
Boško Bašić
Ne laje kuca radi sela nego radi sebe. Njemacka se tjesi padom stanovnika u nekim EU drzavama poput Hrvatske itd. a kobajagi kako bi rekli hrvatski susjedi Srbijanci u Njemackoj broj gradjana raste. Ustvari broj Germana to jest Njemaca je strahovito opao i to vise milijuna ali se broj Turaka ta migranata i doseljanika iz drugih EU drzava povecao za 5-6 miliona tako da Njemacka biljezi porast stanovnistva. Dali ce purgerska politika u Zagrebu sljediti politiku Njemacke ostaje da se vidi.
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 1 h · Uređeno"
Kermit-
2014-04-17
Od toga 65% penzioneraFénix wrote:To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
Do kraja 2015. nije ostalo ni 3,9 mil. stanovnika. Sad je negdje između 3,8 i 3,9 mil.
Kermit-
2014-04-17
Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
Guest- Guest
20% penzonera nije u RH.Kermit wrote:Od toga 65% penzioneraFénix wrote:To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
Do kraja 2015. nije ostalo ni 3,9 mil. stanovnika. Sad je negdje između 3,8 i 3,9 mil.
Guest- Guest
A za mjesec dana Briti će puštati našima da rade to je još 50.000
Kermit-
2014-04-17
Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
Kermit-
2014-04-17
bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
što vriditi Švedima 10milja ljudi, kad će za 50godina biti svaki drugi garavi,nije sve u novcima. Što meni znači London sa 60% nebritanaca, ništa rupa trećeg svita.
onoga trenutka kada se mentali sklop promini i ljudi se odluče razmnožavat to se nadoknadi brzo, dotada moramo zadržat homogenost.
Last edited by Kserks. on 4/6/2018, 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije već oko 40% oko 1,4 mil.Kserks. wrote:20% penzonera nije u RH.Kermit wrote:Od toga 65% penzioneraFénix wrote:To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
Page 2 of 6