Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Nije već oko 40% oko 1,4 mil.Kserks. wrote:20% penzonera nije u RH.Kermit wrote:Od toga 65% penzioneraFénix wrote:To je vijest stara 2 i pol godine. 2001. godine je bilo 4,4 mil. na popisu, a 2011. je bilo 4,2 mil. staniovnika.
Do kraja 2015. nije ostalo ni 3,9 mil. stanovnika. Sad je negdje između 3,8 i 3,9 mil.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Kserks. wrote:bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
što vriditi Švedima 10milja ljudi, kad će za 50godina biti svaki drugi garavi,nije sve u novcima. Što meni znači London sa 60% nebritanaca, ništa rupa trećeg svita.
onoga trenutka kada se mentali sklop promini i ljudi se odluče razmnožavat to se nadoknadi brzo, dotada moramo zadržat homogenost.
Što smo više Hrvati, to nas manje ima. I obrnuto, što nas manje ima, to smo više Hrvati.
Last edited by crvenkasti on 4/6/2018, 14:48; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Homogeni su hrvati cijelo vrijeme na papiru, što se tiče vođenja države, uprave ili dr. tu je riječ o potpunoj katastrofi a što se vidi u ovom ogromnom padu stanovništva zbog zbijegaKserks. wrote:bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
što vriditi Švedima 10milja ljudi, kad će za 50godina biti svaki drugi garavi,nije sve u novcima. Što meni znači London sa 60% nebritanaca, ništa rupa trećeg svita.
onoga trenutka kada se mentali sklop promini i ljudi se odluče razmnožavat to se nadoknadi brzo, dotada moramo zadržat homogenost.
Kermit-
2014-04-17
U biti nisam trebao niti odgovorati na njegove gluposti više makinalno...crvenkasti wrote:Kserks. wrote:bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
Što smo više Hrvati, to nas manje ima. I obrnuto, što nas manje ima, to smo više Htvati.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:U biti nisam trebao niti odgovorati na njegove gluposti više makinalno...crvenkasti wrote:Kserks. wrote:bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
Što smo više Hrvati, to nas manje ima. I obrnuto, što nas manje ima, to smo više Htvati.
To ti je čista matematika.
Kako se broj Hrvata smanjuje, hrvatstvo raste.
Kad ne bude više ni jedan Hrvat, hrvatstvo će biti beskonačno.
crvenkasti-
2014-04-17
onoga trena kad ti žena rodi 1.4 djeteta na kraju svoje reprodukcije, ubila je 30% svoje generacije, pa njezina kčer opet toliko. U 60godina su ubile 50% populacije,čista matematika.Kermit wrote:Homogeni su hrvati cijelo vrijeme na papiru, što se tiče vođenja države, uprave ili dr. tu je riječ o potpunoj katastrofi a što se vidi u ovom ogromnom padu stanovništva zbog zbijegaKserks. wrote:bitno je da smo homogeni 99,9% isto izgledamo ,isto se ponašamo.,sasvim nebitno jel nas milijun, dva ili tri.Kermit wrote:Ne već da nestaju Hrvati i da propada državaKserks. wrote:Šta nas manje to bolje, to znači da nitko ne useljava.
i sad da ja razbijam glavu za 5% ljudi koji će otprdit vani, ma kako da ne,imamo mi veći problem,odbijanje repordukcije.
Guest- Guest
da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
2014-04-19
ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.prckov wrote:da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
Guest- Guest
nista im ne stima a nikad da sprze u irskuKserks. wrote:ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.prckov wrote:da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
što se tiče iseljavanja ja sam još na net.hr forumu pisao tamo 2009-2010, da kod pregovora trebamo ispregovarat maksimalnu zabranu za naše radnike od 7godina za sve zemlje EU-a.
i onda mi sad ovde dolaze naknade pamet da drže predavanja..ma da.
i onda mi sad ovde dolaze naknade pamet da drže predavanja..ma da.
Guest- Guest
ma i kad odu dolaze po forumima kukat.:)prckov wrote:nista im ne stima a nikad da sprze u irskuKserks. wrote:ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.prckov wrote:da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
nova podvrsta ljudi "homo kukavitus slavonicus sapeins"
Guest- Guest
a ne ne, tad usute ili lazu o blaostanjuKserks. wrote:ma i kad odu dolaze po forumima kukat.:)prckov wrote:nista im ne stima a nikad da sprze u irskuKserks. wrote:ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.prckov wrote:da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
evo ja sam sprzio preko sedam mora i sedam gora
i opet bi se vratio da se privatne okolnosti nisu promjenile
2014-04-19
U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
crvenkasti-
2014-04-17
ovi šta odu u Irsku glavna im je shema, dođu na forumu pljuvat po nama i pisat kako su oni uspili u zivotu i kako smo mi luzeri, a ono žive ko cimeri sa Hasanom iz Gvineje Bisao, koji dok ovaj tipka na forumu, u susjednoj sobi ritualno kolje kokoš u mješavini vudu-muslimanskih vjerovanja.prckov wrote:a ne ne, tad usute ili lazu o blaostanjuKserks. wrote:ma i kad odu dolaze po forumima kukat.:)prckov wrote:nista im ne stima a nikad da sprze u irskuKserks. wrote:ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.prckov wrote:da jos oce iselit ovi sto najvise kukaju
i onda skužiš da ovaj zapravo tipka po forumu jer ne smije izaći iz sobe, dok Hasan u transu ritualno maše nožinom, da ga ne bi zamjenija sa kokom.;)
Guest- Guest
Gledao sam na nacionalnoj geografiji, u Austrliji sve otrovno, jebote.
Zmije, ribe, meduze, hobotnice, pauci, kukci, 1000 otrovnih životinja, nemaš gdje stati, a da te ne ugrize nešto otrovno.
Koja bi budala tamo išla živit?
Zmije, ribe, meduze, hobotnice, pauci, kukci, 1000 otrovnih životinja, nemaš gdje stati, a da te ne ugrize nešto otrovno.
Koja bi budala tamo išla živit?
crvenkasti-
2014-04-17
ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
ali nema onog nacina zivota na koji si naviko
e, a to se vidis nema nigdje kupit a niti mozes platit
a zivot jedan
2014-04-19
hahahaKserks. wrote:ovi šta odu u Irsku glavna im je shema, dođu na forumu pljuvat po nama i pisat kako su oni uspili u zivotu i kako smo mi luzeri, a ono žive ko cimeri sa Hasanom iz Gvineje Bisao, koji dok ovaj tipka na forumu, u susjednoj sobi ritualno kolje kokoš u mješavini vudu-muslimanskih vjerovanja.prckov wrote:a ne ne, tad usute ili lazu o blaostanjuKserks. wrote:ma i kad odu dolaze po forumima kukat.:)prckov wrote:nista im ne stima a nikad da sprze u irskuKserks. wrote:
ti će kukat i kad bude sama šuma i međedi oko njih.
i onda skužiš da ovaj zapravo tipka po forumu jer ne smije izaći iz sobe, dok Hasan u transu ritualno maše nožinom, da ga ne bi zamjenija sa kokom.;)
ne znam za irsku
ali ovdje di sam ja je sve podredeno poslu i profitu do te mjere da omladina vise nema predstave kako uzivat u zivotu
opijaju se vikendom pa u ponedeljajk na poso sa glavoboljom
korporacije su ko crkve, ulazis unutra i ocekuje se od tebe neko postovanje same korporacije
perverzija ziva
2014-04-19
prckov wrote:ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
a zivot jedan
Čini ti se. To je više žalost za mladošću i prošlim godinama.
I nama koji smo ostali se čini da nema više života na koji si navikao.
crvenkasti-
2014-04-17
ma kakav zal za mladoscucrvenkasti wrote:prckov wrote:ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
a zivot jedan
nije to samo nacin zivota, nego i mjesto di zivis, kultura i osjecaj da pripadas tj znas da pripadas
velim, neke stvari se ne mogu kupit, a upravo te stvari vi ne cjenite dok ne izadete i vidite sta ste izgubili
2014-04-19
u sriduprckov wrote:crvenkasti wrote:prckov wrote:
velim, neke stvari se ne mogu kupit, a upravo te stvari vi ne cjenite dok ne izadete i vidite sta ste izgubili
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ja sam gore atili pokušao objasnio da u novcu nije ni 20% života,ali džabe.prckov wrote:ma kakav zal za mladoscucrvenkasti wrote:prckov wrote:ima mjesta a ima i lovecrvenkasti wrote:U Australiji samo pustinja i skokani, ima mjesta koliko hoćeš.
a zivot jedan
nije to samo nacin zivota, nego i mjesto di zivis, kultura i osjecaj da pripadas tj znas da pripadas
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Pali smo ispod 4 milijuna
Page 3 of 6