Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
Page 1 of 1
Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
Nema tvornica = nema radnih mjesta s plaćama dostojnim da se krene u kreiranje obitelji
https://www.jutarnji.hr/globus/politika/stjepan-sterc-za-globus-hrvatska-je-usla-u-demografski-slom-imamo-3-8-milijuna-stanovnika-15097969
Sezonski turizam nije cijelogodišnii izvor prihoda. Djeca trebaju hranu i zimi.
https://www.jutarnji.hr/globus/politika/stjepan-sterc-za-globus-hrvatska-je-usla-u-demografski-slom-imamo-3-8-milijuna-stanovnika-15097969
Sezonski turizam nije cijelogodišnii izvor prihoda. Djeca trebaju hranu i zimi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
to je nama kaptol-hdz osovina dala.
pametni iseljavaju, ostaje spaljena zemlja i carstvo budala.
pametni iseljavaju, ostaje spaljena zemlja i carstvo budala.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
Tvoj SDP je ovdje još gori.
Al šta je tu je, sad cijelo 21 stoljeće imate veliki problem nestašice radne snage ( u osnovi radne snage ima al je vi ne želite platit ) i užasno niskog nataliteta koji vodi u sve veću katastrofu.
Tvi i kokice.
Al šta je tu je, sad cijelo 21 stoljeće imate veliki problem nestašice radne snage ( u osnovi radne snage ima al je vi ne želite platit ) i užasno niskog nataliteta koji vodi u sve veću katastrofu.
Tvi i kokice.
2014-04-11
Ti svi koji su otišli, to su ili Srbi ili komunisti.
Tako da je dobro što su otišli, jer ostali su samo pravi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
I ovi koji se nisu rodili, da su se rodili i odrasli, možda bi isto bili Srbi ili komunisti.
Bolje da ih nema.
Tu Hrvati dišu.
Bolje da ih nema.
Tu Hrvati dišu.
crvenkasti-
2014-04-17
Sto se ti javljas, crveni. Ti si duzan kako god uzmes. Samo si jednu malu hrvaticu stvorio. ;-^^
kaj god.RayMabus wrote:Tvoj SDP je ovdje još gori.
Tvi i kokice.
kad god kaptol i hdz dovedu hrvatsku do egzistencijalnog ruba kmetovi se uhvate sdp-a.
sdp je dva puta izvlačio hrvatsku nakon kaptol-hdz pljačkaške vladavine, samo što su nasjeli na priče o revanšizmu pa nisu iskorijenili hdz-kaptol korov.
no, sad se korov toliko razbujao da će ugušiti sam sebe i dobro je da je sdp po strani kako ne bi ometao taj proces.
vura ide tika-taka.
sitting_bull-
2015-09-28
Maggie19 wrote:Sto se ti javljas, crveni. Ti si duzan kako god uzmes. Samo si jednu malu hrvaticu stvorio. ;-^^
Baš nju briga za Hrvatsku i Hrvate.
Nije mi ispala dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:
Tvi i kokice.
Tv program :
2014-04-11
nedovoljno.crvenkasti wrote:Ti svi koji su otišli, to su ili Srbi ili komunisti.
ostali su pupovac i anemični kardeljev gojenac s kojima se ni srbi ni komunisti ne mogu mjeriti.
uvijek su poturice gore od turaka.
sitting_bull-
2015-09-28
jebiga.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Sto se ti javljas, crveni. Ti si duzan kako god uzmes. Samo si jednu malu hrvaticu stvorio. ;-^^
Baš nju briga za Hrvatsku i Hrvate.
Nije mi ispala dobro.
učlani je u hdz da bude sa svojima.
sitting_bull-
2015-09-28
Znači 3,8
Popis će pokazati bar milijun više
I tako, čini se Hrvatska puška na hrvatskom ramenu opalila u ništa
A onda ovo malo što je ostalo šta ja znam
Kako će se to razmnožavati
Mi starčad ne možemo
Mladi neće
HDZ jelte dao vam goriva za, smrt i nestajanju
A niste još ni otvorili očice jadni
Popis će pokazati bar milijun više
I tako, čini se Hrvatska puška na hrvatskom ramenu opalila u ništa
A onda ovo malo što je ostalo šta ja znam
Kako će se to razmnožavati
Mi starčad ne možemo
Mladi neće
HDZ jelte dao vam goriva za, smrt i nestajanju
A niste još ni otvorili očice jadni
Ma koga brige za razmnožavanje. Sad fino spavanje i uživat jer svake godine cijela Europa ima sve manje svoje radne snage i onda na kraju dovlaći ih iz Afrike , Azije i južne i srednje Amerike da ti ekonomija ne doživi slom.
Tv i kokice.
Tv i kokice.
2014-04-11
srećom po hrvatsku što se kod nas ništa ne radi pa ne trebamo ni svoju radnu snagu koja onda može ići spašavati europu od sloma.RayMabus wrote:Ma koga brige za razmnožavanje. Sad fino spavanje i uživat jer svake godine cijela Europa ima sve manje svoje radne snage i onda na kraju dovlaći ih iz Afrike , Azije i južne i srednje Amerike da ti ekonomija ne doživi slom.
Tv i kokice.
hdz članska i raspelo.
sitting_bull-
2015-09-28
crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Sto se ti javljas, crveni. Ti si duzan kako god uzmes. Samo si jednu malu hrvaticu stvorio. ;-^^Baš nju briga za Hrvatsku i Hrvate.
Nije mi ispala dobro.
čuvaj se ti male
2014-04-16
što je onda tebe natjeralo da ostanešcrvenkasti wrote:Ti svi koji su otišli, to su ili Srbi ili komunisti.
2014-04-16
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Stjepan Šterc: Godišnja depopulacija u Hrvatskoj je 50 000!
» Demografski slom
» Demografski slom se nastavlja
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Stjepan Šterc: Godišnja depopulacija u Hrvatskoj je 50 000!
» Demografski slom
» Demografski slom se nastavlja
Page 1 of 1