HRVATSKA NA SP U RUSIJI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: HRVATSKA NA SP U RUSIJI
Sta je sa corlukom? Jel taj uopce igra ozbiljan nogomet ili se samo nasetava i fotka s frankom? Nonstop ozlijedjen pa se lijeci po odmorima
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Šošo ide. Dobio je mukti karte i smještaj uz besplatnu hranu i piće. Odradija je on svoje kad je pretuka stručni stožer Rudeša, riješio papire malom Budimiru.fridrih_niche wrote:Ne ide Borna Šoša...
:(
Ide li bar Šošo na Svjetsko?
:^O
Guest- Guest
A kako drugačije da dodje igrač u GNK Lopova?isključivi krivac wrote:Šošo ide. Dobio je mukti karte i smještaj uz besplatnu hranu i piće. Odradija je on svoje kad je pretuka stručni stožer Rudeša, riješio papire malom Budimiru.fridrih_niche wrote:Ne ide Borna Šoša...
Samo za kriminal znaju...
Izgleda da su ti u ‘odijelima’ veća ulica od naše ‘ulice’...
Guest- Guest
Na gol bi trebao Kalinić, jer koljenu je prosjek primljenih golova u posljednje vrijeme u francuskoj ligi 3-4 komada po utakmici, a i u kvalifikacijama je bio jedan od naših najlošijih igrača i direktan krivac za poraze od Islanda i Turske.Na desnog beka bi stavio Vidu, jer Vrsaljko je glup k'o kurac, stoperi Lovren i Ćorluka tu dileme nema, a lijevi bek Pivarić, kad je već najboljeg otpisao i to ne zato jer Pivarić valja, nego zato jer je manje zlo od onog panja Strinića. Zadnji vezni Badelj i Rakitić, ispred njih kao slobodnjak Luka (što je vjerojatno najbolji Dalićev potez u utakmicama protiv Ukrajine i Grčke, a naprijed Brozović, Mandžukić i Perišić. Provjerena i dobitna kombinacija.
Zeko-
2015-08-26
Je, samo onda pojedincima ne smeta ni kriminal ni nasilje. Tad nema nikih problema, sve je to normalno. Licemjeri.fridrih_niche wrote:A kako drugačije da dodje igrač u GNK Lopova?isključivi krivac wrote:Šošo ide. Dobio je mukti karte i smještaj uz besplatnu hranu i piće. Odradija je on svoje kad je pretuka stručni stožer Rudeša, riješio papire malom Budimiru.fridrih_niche wrote:Ne ide Borna Šoša...
Samo za kriminal znaju...
Izgleda da su ti u ‘odijelima’ veća ulica od naše ‘ulice’...
Guest- Guest
Svi smo mi licemjeri ponekad...
Al neki pojedinci su ogrezli u licemjerju...
Takvi bacaju najviše spinova...
Ka hobotnica kad biži od ronioca, samo crnilo ostavljaju...
;)
Al neki pojedinci su ogrezli u licemjerju...
Takvi bacaju najviše spinova...
Ka hobotnica kad biži od ronioca, samo crnilo ostavljaju...
;)
Last edited by fridrih_niche on 22/5/2018, 07:42; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
operw wrote:sretan rodendan super mariju
zelim mu da osvoji zlatnu kopacku u rusiji
2014-04-12
Koje su ovo pičke što ordiniraju ovde?
Malo, malo, nekanova iskoči...
Guest- Guest
Keva ti je vec legenda u ordiniranju ulica od 22.00 do 05.00Serbia Strong wrote:Koje su ovo pičke što ordiniraju ovde?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Keva ti je vec legenda u ordiniranju ulica od 22.00 do 05.00Serbia Strong wrote:Koje su ovo pičke što ordiniraju ovde?
Nisu svačije keve kamenjarke kao tvoja...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Keva ti je vec legenda u ordiniranju ulica od 22.00 do 05.00Serbia Strong wrote:Koje su ovo pičke što ordiniraju ovde?
Nisu svačije keve kurabee kao moja...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
srednjovječne polovnjače u potrazi za mladim kurcem. neka im neko javi da su tu svi homosiSerbia Strong wrote:Koje su ovo pičke što ordiniraju ovde?
Similar topics
» Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 10