HRVATSKA NA SP U RUSIJI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
HRVATSKA NA SP U RUSIJI
Pripreme za Svjetsko prvenstvo počinju u subotu 26. svibnja.
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić zahvalio se osmorici igračauoči početka priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji: to su Karlo Letica, Borna Barišić, Zoran Nižić, Borna Sosa, Marko Rog, Mario Pašalić, Marko Rog i Ivan Santini.
S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju. Dalić nam je potvrdio kako će to biti jedan od petorice stopera: Ćorluka, Vida, Lovren, Mitrović i Ćaleta-Car. Ćorluka ima manjih problema s ozljedom, isto kao i Mitrović...
[size=31]Popis za pripreme u Rovinju:[/size]
Golmani: Subašić, Kalinić, Livaković
Obrana: Ćorluka, Vida, Strinić, Lovren, Vrsaljko, Pivarić, Jedvaj, Mitrović, Ćaleta-Car
Veza: Modrić, Rakitić, Kovačić, Badelj, Brozović, Bradarić
Napad: Mandžukić, Perišić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Rebić
Re: HRVATSKA NA SP U RUSIJI
golman dinama... lik ala vasilj koji je bio na 2 SP...recimo to je pederski što '98 nije bio gabrić na sp već vasilj
najbolje bi bilo da otpadne modrićmuckodjubre wrote:S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:najbolje bi bilo da otpadne modrićmuckodjubre wrote:S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju.
najbolje bi bilo da tebi otpadnu jaja da ne širiš taj genetski otpad dalje. stvarno bi tvoje potomstvo bilo veća tragedija za čovečanstvo od hirošime...
Guest- Guest
Jel se lazovcina I krivokletnik modrulja moze izostaviti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bilo bi dobro...Desert_fox wrote:Jel se lazovcina I krivokletnik modrulja moze izostaviti
Jer je los primjer djeci i kriminalac...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bilo bi dobro...Desert_fox wrote:Jel se lazovcina I krivokletnik modrulja moze izostaviti
;)
Iman osicaj da ce kopile na SP Zasrati do bola.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ništa čudno, uvik je mediji najgorima...Desert_fox wrote:fridrih_niche wrote:Bilo bi dobro...Desert_fox wrote:Jel se lazovcina I krivokletnik modrulja moze izostaviti
;)
Iman osicaj da ce kopile na SP Zasrati do bola.
Jedinu dobru utakmicu za reprezentaciju je odigra 2008.-e protiv Španjolaca...
;)
Guest- Guest
Mandzo ni nema dobru utakmicu za reprezentaciju haha...operw wrote:kao i raketa 2008 protiv njemaca
nek se ugledaju na mandzu
:D
Guest- Guest
najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije, uz brenda. to ima.posebnu tezinu
Guest- Guest
End wrote:najbolje bi bilo da otpadne modrićmuckodjubre wrote:S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju.
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 10