HRVATSKA NA SP U RUSIJI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: HRVATSKA NA SP U RUSIJI
“Demo, oprosti mi šta san varalica i lopov i lažov... Sad me sve guši šta je Tatta osuđen...”
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:“Demo, oprosti mi šta san varalica i lopov i lažov... Sad me sve guši šta je Tatta osuđen...”
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
..a cujte ne bi ja tu luku krivio toliko...jbg kako god mamic mu je prizio sansu i zbog mamica je na jedan nacin napravio karijeru i mamic mu je donio milijune..e sa sto ga je mamic lihvario na jedan nacin drugi par opanaka..modric koliko mu placao nije sigurno zbog toga postao sirotinja...giore dolej 20,30%...ionako mu ej ostajao dobrano visak...a i iz kraja je porijeklom gdje postoji poslovica..'ljubi ruke svom dobrocinitelju'
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Ajme Vucina, aj trisni se...
darth_vader-
2014-04-17
pa ne fakat.....on si misli..mamic mi(nam) je pomogao kurac cu svjedociti protiv njega...jasambrend wrote:Ajme Vucina, aj trisni se...
2015-09-08
takvi ni na samrti ne priznaju nista protiv svog 'dobrotvora'...ne podcjenjujte modrica...nece se on tako lako izlajati protiv mamica...za lovrena ne mogu to tvrditi
2015-09-08
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10