HRVATSKA NA SP U RUSIJI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: HRVATSKA NA SP U RUSIJI
Ne mogu ja baš sve te anegdote popamtiti jer sam bio klinac, a gdje još sjećati se svega. Krpan kao dragovoljac, to da, ali ovu sa Štimcem nisam nikad ni čuo.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Eto Pivariću onda još samo fali medalja i nadmašio je Petra Krpana.muckodjubre wrote:a ne,ne, samo moraš biti podoban ...kad argentina,njemačka,belgija itd.izbace igrače koji igraju najbitnije uloge u klubovima liga 5 to je ok,ali ako dalić ne povede neku rezervu a povede neku drugu rezrvu (bez obzira što je baza od nekih 18 igrača uvijek ista i sve očekivano) onda je to problemFénix wrote:A kome je to Bradarić podoban? Ili recimo Pivarić koji je odletio u Kijev i prošlo ljeto sabotirao Borni Barišiću transfer u Dynamo?
pero krpan jedini branitelj s prve crte u reprezentaciji...
znaš da štico nije trebao ići u francusku,ali su šuker i boban inzistirali pa ga ćiro vodio
Guest- Guest
jbga šta ćeš nije se rodio ko je narodu ugodio pa makar se radilo o rezervi rezrvi...
jbte da daš da sami sastave popis našli bi onda zamjerku jer zašto ide onaj fizioterapeut a ne onaj drugi
jbte da daš da sami sastave popis našli bi onda zamjerku jer zašto ide onaj fizioterapeut a ne onaj drugi
tak je ćiro potjero cvitu da dokaže neki autoritet...on je htio i eduarda potjerati iz dinamaFénix wrote:Ne mogu ja baš sve te anegdote popamtiti jer sam bio klinac, a gdje još sjećati se svega. Krpan kao dragovoljac, to da, ali ovu sa Štimcem nisam nikad ni čuo.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Eto Pivariću onda još samo fali medalja i nadmašio je Petra Krpana.muckodjubre wrote:a ne,ne, samo moraš biti podoban ...kad argentina,njemačka,belgija itd.izbace igrače koji igraju najbitnije uloge u klubovima liga 5 to je ok,ali ako dalić ne povede neku rezervu a povede neku drugu rezrvu (bez obzira što je baza od nekih 18 igrača uvijek ista i sve očekivano) onda je to problemFénix wrote:A kome je to Bradarić podoban? Ili recimo Pivarić koji je odletio u Kijev i prošlo ljeto sabotirao Borni Barišiću transfer u Dynamo?
znaš da štico nije trebao ići u francusku,ali su šuker i boban inzistirali pa ga ćiro vodio
Boban protiv Francuske mu je najgora stvar bila uz onu da Zvone i Žuti ne mogu skupa, a onda je Ćiri protiv Nizozemske došao šamar.
Guest- Guest
Jel se to mi mjerimo sa Nijemcima i Francuzima?
Jel i u njih postoji lik koji je stvarni kralj saveza, a da mu se sudi za ozbiljan kriminal, lik koji namista prvenstva i kontrolira sudačku organizaciju?
Postoji li lik koji i rezervnu ekipu ubaci u prvu ligu i na taj način dobije nelegalne beneficije (bodove i poligon za razvijanje igrača koji nisu i prvom planu)?
Postoji li lik koji brani navijačima da dolaze na tribine, a da za to nema pravno valjanog razloga?
Postoji li netko tko uzurpira medijski javni sektor za privatne šarada na kojima mase sa nelegalno prikupljenim dosjeima ljudi?
Postoji li u Francuskoj ili Njemačkoj NETKO takav?
Ako postoji, onda se ispricavan za svoju izjavu o podobnima...
B-)
Jel i u njih postoji lik koji je stvarni kralj saveza, a da mu se sudi za ozbiljan kriminal, lik koji namista prvenstva i kontrolira sudačku organizaciju?
Postoji li lik koji i rezervnu ekipu ubaci u prvu ligu i na taj način dobije nelegalne beneficije (bodove i poligon za razvijanje igrača koji nisu i prvom planu)?
Postoji li lik koji brani navijačima da dolaze na tribine, a da za to nema pravno valjanog razloga?
Postoji li netko tko uzurpira medijski javni sektor za privatne šarada na kojima mase sa nelegalno prikupljenim dosjeima ljudi?
Postoji li u Francuskoj ili Njemačkoj NETKO takav?
Ako postoji, onda se ispricavan za svoju izjavu o podobnima...
B-)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:tak je ćiro potjero cvitu da dokaže neki autoritet...on je htio i eduarda potjerati iz dinamaFénix wrote:Ne mogu ja baš sve te anegdote popamtiti jer sam bio klinac, a gdje još sjećati se svega. Krpan kao dragovoljac, to da, ali ovu sa Štimcem nisam nikad ni čuo.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Eto Pivariću onda još samo fali medalja i nadmašio je Petra Krpana.muckodjubre wrote:a ne,ne, samo moraš biti podoban ...kad argentina,njemačka,belgija itd.izbace igrače koji igraju najbitnije uloge u klubovima liga 5 to je ok,ali ako dalić ne povede neku rezervu a povede neku drugu rezrvu (bez obzira što je baza od nekih 18 igrača uvijek ista i sve očekivano) onda je to problemFénix wrote:A kome je to Bradarić podoban? Ili recimo Pivarić koji je odletio u Kijev i prošlo ljeto sabotirao Borni Barišiću transfer u Dynamo?
to je njegov fetiš, od Decembarskog još..
Fénix wrote:Boban protiv Francuske mu je najgora stvar bila uz onu da Zvone i Žuti ne mogu skupa, a onda je Ćiri protiv Nizozemske došao šamar.
najjadnije je kada on krene piliti kao eto nisam bio u formi (ćiro sam za sebe) jer bi bili prvaci svijeta,to je luđe on one da su tuđman i ćiro prodali tekmu...kao ono s druge strane su neki anonimusi a ne francuzi koji su nas nadigrali i koji su nakon toga bili i prvaci europe i kao u finalu nas čekaju još veći anonimusi koje bi pregaziil kao plitak potok
muckodjubre wrote:Fénix wrote:Boban protiv Francuske mu je najgora stvar bila uz onu da Zvone i Žuti ne mogu skupa, a onda je Ćiri protiv Nizozemske došao šamar.
najjadnije je kada on krene piliti kao eto nisam bio u formi (ćiro sam za sebe) jer bi bili prvaci svijeta,to je luđe on one da su tuđman i ćiro prodali tekmu...kao ono s druge strane su neki anonimusi a ne francuzi koji su nas nadigrali i koji su nakon toga bili i prvaci europe i kao u finalu nas čekaju još veći anonimusi koje bi pregaziil kao plitak potok
1996. je Hrvatska igrala najbolji nogomet na touru i općenito u najjačoj postavi je bila sami svjetski vrh...to se doduše kapitaliziralo tek dvije godine poslije, ali rezultat nije slučajan...slučajno tj. brutalno smo pokradeni bili na Euru 1996. od kasnijih pobjednika i to je činjenica, isto kao i to da smo ih ponizili dvije godine pasniije, a 1996. deklasirali aktualne europrvake Dance, a Talijanima u kvalifikacijama nabili komplekse koje do danas nisu uspjeli riješti pa se svaki puta useru kad igraju protiv naših pa makar to bila i nikakva momčad poput one u Japanu...s druge strane, ova danas momčad, bez igre, ideje i sa povremenim bljeskovima ne da nije svjetski vrh, nego niti u top 15 momčadi svijeta...jednostavno im fali ono nešto...a to se zove, jebeni karakter...i vođa na terenu kojeg nismo u pravom smislu imali od Nike Kovača...fale i igrači poput Bilića koji kad nikome ne ide, uzmu loptu i jebu mater svima u pičku kao on u kvalifikacijama za Francusku 1998. , fale bezobrazno lucidni poput Asanovića, koji je igrao sve samo ne isprogramirano, a loptu mu nitko oduzeti nije mogao bez posljedica po zdravlje...fale nam igrači s mudima, ne klase...igrači s mudima..."klase" bi se malo kao fol nadigravale, mijenjale dresove sa suigračima iz klubova, te se slikavali kao pičkice sa osamsto selfija zajedno s Neymarom, Ronaldom ili Messijem presretni što ih ovi uopće zarezuju, a na terenu kako bude...u stratu pristup krivi...i zato neće napraviti rezultat, jer ne vidim sportski bezobrazluk kod njih...jednostavno pičkaste generacije kod nas polako dolaze na svijet...
darth_vader-
2014-04-17
ključaj temujasambrend wrote:1996. je Hrvatska igrala najbolji nogomet na touru i općenito u najjačoj postavi je bila sami svjetski vrh...to se doduše kapitaliziralo tek dvije godine poslije, ali rezultat nije slučajan...slučajno tj. brutalno smo pokradeni bili na Euru 1996. od kasnijih pobjednika i to je činjenica, isto kao i to da smo ih ponizili dvije godine pasniije, a 1996. deklasirali aktualne europrvake Dance, a Talijanima u kvalifikacijama nabili komplekse koje do danas nisu uspjeli riješti pa se svaki puta useru kad igraju protiv naših pa makar to bila i nikakva momčad poput one u Japanu...s druge strane, ova danas momčad, bez igre, ideje i sa povremenim bljeskovima ne da nije svjetski vrh, nego niti u top 15 momčadi svijeta...jednostavno im fali ono nešto...a to se zove, jebeni karakter...i vođa na terenu kojeg nismo u pravom smislu imali od Nike Kovača...fale i igrači poput Bilića koji kad nikome ne ide, uzmu loptu i jebu mater svima u pičku kao on u kvalifikacijama za Francusku 1998. , fale bezobrazno lucidni poput Asanovića, koji je igrao sve samo ne isprogramirano, a loptu mu nitko oduzeti nije mogao bez posljedica po zdravlje...fale nam igrači s mudima, ne klase...igrači s mudima..."klase" bi se malo kao fol nadigravale, mijenjale dresove sa suigračima iz klubova, te se slikavali kao pičkice sa osamsto selfija zajedno s Neymarom, Ronaldom ili Messijem presretni što ih ovi uopće zarezuju, a na terenu kako bude...u stratu pristup krivi...i zato neće napraviti rezultat, jer ne vidim sportski bezobrazluk kod njih...jednostavno pičkaste generacije kod nas polako dolaze na svijet...
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:muckodjubre wrote:Fénix wrote:Boban protiv Francuske mu je najgora stvar bila uz onu da Zvone i Žuti ne mogu skupa, a onda je Ćiri protiv Nizozemske došao šamar.
1996. je Hrvatska igrala najbolji nogomet na touru i općenito u najjačoj postavi je bila sami svjetski vrh...to se doduše kapitaliziralo tek dvije godine poslije, ali rezultat nije slučajan...slučajno tj. brutalno smo pokradeni bili na Euru 1996. od kasnijih pobjednika i to je činjenica, isto kao i to da smo ih ponizili dvije godine pasniije, a 1996. deklasirali aktualne europrvake Dance, a Talijanima u kvalifikacijama nabili komplekse koje do danas nisu uspjeli riješti pa se svaki puta useru kad igraju protiv naših pa makar to bila i nikakva momčad poput one u Japanu...s druge strane, ova danas momčad, bez igre, ideje i sa povremenim bljeskovima ne da nije svjetski vrh, nego niti u top 15 momčadi svijeta...jednostavno im fali ono nešto...a to se zove, jebeni karakter...i vođa na terenu kojeg nismo u pravom smislu imali od Nike Kovača...fale i igrači poput Bilića koji kad nikome ne ide, uzmu loptu i jebu mater svima u pičku kao on u kvalifikacijama za Francusku 1998. , fale bezobrazno lucidni poput Asanovića, koji je igrao sve samo ne isprogramirano, a loptu mu nitko oduzeti nije mogao bez posljedica po zdravlje...fale nam igrači s mudima, ne klase...igrači s mudima..."klase" bi se malo kao fol nadigravale, mijenjale dresove sa suigračima iz klubova, te se slikavali kao pičkice sa osamsto selfija zajedno s Neymarom, Ronaldom ili Messijem presretni što ih ovi uopće zarezuju, a na terenu kako bude...u stratu pristup krivi...i zato neće napraviti rezultat, jer ne vidim sportski bezobrazluk kod njih...jednostavno pičkaste generacije kod nas polako dolaze na svijet...
švabe su nakon što su osvojili euro '96i bili upadu i to se vidjelo na sp i kasnijem euru 2000 kada su bili zadji u grupi,nešto slično se desilo našima nakon sp kada se nisu kvalificirali na na sljedeće ep...
istina je da su današnje generacije pičkaste pa vidi jednoga ronalda,ponajboljega nogometaša današnjice,popravlja frizurice,baletani se po terenu,upada čim netko malo brže prođe pored njega...to je jednostavno došlo takvo vrijeme kada više ne znaš jesu li današnji klinci đastin bajber stajl muškarci ili djevojčice...
pogledaj današnje mlade nogometaša,šta je glavna i najbitnija stvar? daj tetovažu,društvene mrežei frizuricu...
najbolje j to opisao de rosi:
AmenEnd wrote:ključaj temujasambrend wrote:1996. je Hrvatska igrala najbolji nogomet na touru i općenito u najjačoj postavi je bila sami svjetski vrh...to se doduše kapitaliziralo tek dvije godine poslije, ali rezultat nije slučajan...slučajno tj. brutalno smo pokradeni bili na Euru 1996. od kasnijih pobjednika i to je činjenica, isto kao i to da smo ih ponizili dvije godine pasniije, a 1996. deklasirali aktualne europrvake Dance, a Talijanima u kvalifikacijama nabili komplekse koje do danas nisu uspjeli riješti pa se svaki puta useru kad igraju protiv naših pa makar to bila i nikakva momčad poput one u Japanu...s druge strane, ova danas momčad, bez igre, ideje i sa povremenim bljeskovima ne da nije svjetski vrh, nego niti u top 15 momčadi svijeta...jednostavno im fali ono nešto...a to se zove, jebeni karakter...i vođa na terenu kojeg nismo u pravom smislu imali od Nike Kovača...fale i igrači poput Bilića koji kad nikome ne ide, uzmu loptu i jebu mater svima u pičku kao on u kvalifikacijama za Francusku 1998. , fale bezobrazno lucidni poput Asanovića, koji je igrao sve samo ne isprogramirano, a loptu mu nitko oduzeti nije mogao bez posljedica po zdravlje...fale nam igrači s mudima, ne klase...igrači s mudima..."klase" bi se malo kao fol nadigravale, mijenjale dresove sa suigračima iz klubova, te se slikavali kao pičkice sa osamsto selfija zajedno s Neymarom, Ronaldom ili Messijem presretni što ih ovi uopće zarezuju, a na terenu kako bude...u stratu pristup krivi...i zato neće napraviti rezultat, jer ne vidim sportski bezobrazluk kod njih...jednostavno pičkaste generacije kod nas polako dolaze na svijet...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
stalno ćemo vrtiti priču kako smo brutalno pokradeni '96 iako je tada bilo odluka u korist švaba,ali bome i nas je sudac pomazio jer nije isključio bilića radi cipelarenja...ali zato s druge strane ćemo reći kako nabijamo talijanima komplekse da smo ih čak i s onom mix repkom 2002.g pobijedili,ali tu nećemo spomenuti da je sudac talijanima poništio 2 čista gola,kao što recimo uredno svaki puta naglašavamo da smo u englesko pokradeni poritv švaba...kao što NIKADA ili jako rijetko ćeš pročitati ili čuti da su naši '98 prošli rumunje nakon poklon penala...a sad zamisli da je bilo obratno,da su rumunji nas tako prošli bila bi gora priča nego ona oko njemačke na ep '96...
muckodjubre wrote:stalno ćemo vrtiti priču kako smo brutalno pokradeni '96 iako je tada bilo odluka u korist švaba,ali bome i nas je sudac pomazio jer nije isključio bilića radi cipelarenja...ali zato s druge strane ćemo reći kako nabijamo talijanima komplekse da smo ih čak i s onom mix repkom 2002.g pobijedili,ali tu nećemo spomenuti da je sudac talijanima poništio 2 čista gola,kao što recimo uredno svaki puta naglašavamo da smo u englesko pokradeni poritv švaba...kao što NIKADA ili jako rijetko ćeš pročitati ili čuti da su naši '98 prošli rumunje nakon poklon penala...a sad zamisli da je bilo obratno,da su rumunji nas tako prošli bila bi gora priča nego ona oko njemačke na ep '96...
Rumunji nas ne bi prošli ni pod razno jer nisu zapravo pukli ni po golu, trebali su izgubiti 5: 0 samo po zicerima...protiv Nijemaca nas je sudac unakazio, za početak Klinsman je odmah trebao dobiti crveni, drugi gol Nijemaca očigledan prekršaj u napadu vidljiv i s Neptuna, a isključenje Štimca isforsirano i prestrogo zbog dva glupa faula na centru...omjer udaraca na gol 13/7 u korist naših s time da Nijemci čini mi se osim ta dva gola nisu ni pukli u okvir gola iako smo cijelo drugo poluvrijeme igrali s desetoricom...jebena paralela stvarno...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:muckodjubre wrote:stalno ćemo vrtiti priču kako smo brutalno pokradeni '96 iako je tada bilo odluka u korist švaba,ali bome i nas je sudac pomazio jer nije isključio bilića radi cipelarenja...ali zato s druge strane ćemo reći kako nabijamo talijanima komplekse da smo ih čak i s onom mix repkom 2002.g pobijedili,ali tu nećemo spomenuti da je sudac talijanima poništio 2 čista gola,kao što recimo uredno svaki puta naglašavamo da smo u englesko pokradeni poritv švaba...kao što NIKADA ili jako rijetko ćeš pročitati ili čuti da su naši '98 prošli rumunje nakon poklon penala...a sad zamisli da je bilo obratno,da su rumunji nas tako prošli bila bi gora priča nego ona oko njemačke na ep '96...
Rumunji nas ne bi prošli ni pod razno jer nisu zapravo pukli ni po golu, trebali su izgubiti 5: 0 samo po zicerima...protiv Nijemaca nas je sudac unakazio, za početak Klinsman je odmah trebao dobiti crveni, drugi gol Nijemaca očigledan prekršaj u napadu vidljiv i s Neptuna, a isključenje Štimca isforsirano i prestrogo zbog dva glupa faula na centru...omjer udaraca na gol 13/7 u korist naših s time da Nijemci čini mi se osim ta dva gola nisu ni pukli u okvir gola iako smo cijelo drugo poluvrijeme igrali s desetoricom...jebena paralela stvarno...
a čuj možda nas ne bi prošli bez toga poklon penala,ali činjenica je da smo prošli iz poklon penala( i to je Ok jer smo ih nadigrali,kao što je ok kada talijanima ponište 2 čista gola,ali zato nije ok kada nas sudac zakine)....imali su i nizozemci protiv nas hrpu zicera,nadigrali nas, pa su izgubili u borbi za 3.mjesto...
Ovo podržavan!muckodjubre wrote:pogledaj današnje mlade nogometaša,šta je glavna i najbitnija stvar? daj tetovažu,društvene mrežei frizuricu...
Guest- Guest
Da ne spominjemo kvalifikacije ... otišli uz povoljan rezultat u Grčkoj i lude obrane Schmeichela ( Da je Grčka dobila imala bi 17 bodova, Danska 16, a mi 15 i na SP nebi išli)muckodjubre wrote:stalno ćemo vrtiti priču kako smo brutalno pokradeni '96 iako je tada bilo odluka u korist švaba,ali bome i nas je sudac pomazio jer nije isključio bilića radi cipelarenja...ali zato s druge strane ćemo reći kako nabijamo talijanima komplekse da smo ih čak i s onom mix repkom 2002.g pobijedili,ali tu nećemo spomenuti da je sudac talijanima poništio 2 čista gola,kao što recimo uredno svaki puta naglašavamo da smo u englesko pokradeni poritv švaba...kao što NIKADA ili jako rijetko ćeš pročitati ili čuti da su naši '98 prošli rumunje nakon poklon penala...a sad zamisli da je bilo obratno,da su rumunji nas tako prošli bila bi gora priča nego ona oko njemačke na ep '96...
Onda utakmica sa Ukrajincima tamo ... poništen im čisti gol i naš krumpir gol ...
na 1.51 .. situacija kod poništenog gola Urajinaca ...
Jesu oni valjali, ali je Ćiro imao više sreće nego pameti!
sat2-
2015-09-28
Koji video, dođe ti za zaplakat kad vidiš s kojim šljamom dijeliš državu...End wrote:
niche za koga si za messija ili modrića
I zato: vamos, Messi! Vamos, Argentina!
<3
Guest- Guest
ah nije niti u čmargentini bolje, ali zato oni imaju najvećega svih vremena da ih oraspoloži osvajanjem naslova, a nama ostaje zatonska prevara..fridrih_niche wrote:Koji video, dođe ti za zaplakat kad vidiš s kojim šljamom dijeliš državu...End wrote:
niche za koga si za messija ili modrića
I zato: vamos, Messi! Vamos, Argentina!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 10