HRVATSKA NA SP U RUSIJI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: HRVATSKA NA SP U RUSIJI
End wrote:najbolje bi bilo da otpadne modrićmuckodjubre wrote:S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju.
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-16
jasambrend wrote:End wrote:najbolje bi bilo da otpadne modrićmuckodjubre wrote:S popisa od 24 imena još će jedan otpasti uoči konačne potvrde tko ide u Rusiju.
Guest- Guest
sretan rodendan super mariju
zelim mu da osvoji zlatnu kopacku u rusiji
zelim mu da osvoji zlatnu kopacku u rusiji
Guest- Guest
Ne znam koji to stručnjak može pozvati jednog Bradarića (HNL igrač koji se s 26 godina u guzici nije maknuo iz tog HNL-a, a plafon mu može biti belgijska liga) prije jednog Marija Pašalića koji s 23 godine iza sebe ima iskustvo igranja u španjolskoj, francuskoj, italiji i Rusiji + Ligi prvaka. No očito triba pomoći lijepoj Riječkoj priči da napumpa što više cijenu Bradariću da bi mogli preživjeti (o Opatijskoj inicijativi ionako više niti riječi).
Ima tu još nelogičnosti, primjerice poziv Pjaci koji u ovoj sezoni ima 9 (riječima: devet) nastupa u seniorskoj konkurenciji, manje od 400 minuta. A naslušali smo se priča kako na SP neće ići oni koji ne igraju. Osim ako netko ne odluči drugačije.
U HNS močvari ništa nova...
Ima tu još nelogičnosti, primjerice poziv Pjaci koji u ovoj sezoni ima 9 (riječima: devet) nastupa u seniorskoj konkurenciji, manje od 400 minuta. A naslušali smo se priča kako na SP neće ići oni koji ne igraju. Osim ako netko ne odluči drugačije.
U HNS močvari ništa nova...
Guest- Guest
sve je to kako bi 90% ljudi na njegovu mjestu izabralo...sad 6.veznjak ili još 1 igrač mane-više,nebitno, ionako ni bradarić ili pašalić neće igrati...
recimo belgija nije zvala radju nainggolana,a argentina najboljega strijelca serije A icardija...
recimo belgija nije zvala radju nainggolana,a argentina najboljega strijelca serije A icardija...
Pišeš gluposti.muckodjubre wrote:sve je to kako bi 90% ljudi na njegovu mjestu izabralo...sad 6.veznjak ili još 1 igrač mane-više,nebitno, ionako ni bradarić ili pašalić neće igrati...
Nije to 6-i veznjak jer ne pričamo o golmanima, a svaki igrač koji je pozvan mora biti igrač na kojeg računaš u slučaju ozljede ili drugačije taktičke varijante. Nisu tu igrači samo da popune broj, premda neki jesu bili primjerice na zadnjem velikom natjecanju TV serviseru koji je imao jednu ideju, jednu igru i takoreći jednu postavu.
Pašalić je puno bolji igrač od Bradarića, iskusniji, s više jakih utakmica u nogama, kvalitetnijih utakmica. I od svih tih veznjaka koji su tu bili na širem popisu, on je jedini igrač koji ima taj ulazak iz drugog plana gdje je često opasan za gol protivnika što je dimenzija više, što bi netko tko ima više rješenja uzimao u obzir.
Na kraju, naveo sam dva primjera, a nisu samo dva, ima ih više. Ako si pričao da neće na prvenstvo ići oni koji ne igraju, drži se toga. Ok, neki igrači imaju status i bez obzira ako nisu puno igrali oni će ići, ali pričamo o onima koji ga nemaju, igrali su gotovo ništa, a ti ih vodiš.
Guest- Guest
To ti je igrač koji je već sada za 2 klase bolji igrač od Pivarića i Strinića zajedno. Toliko o guranju igrača Dinama iu reprezentaciju, a za divno čudo taj se igrač proda za daleko veće novce nego neki reprezentativci iz drugih klubova. Vrlo jednostavno, ako vrijediš i znaš reprezentacija ti uopće n9ije potrebna. U svemu tome je dobro kaj smo nakon laprdanja o Lokomotiva-Dinamo i po tom pitanju začepili tovarske gubice.fridrih_niche wrote:Ko je taj Borna Sosa?
Znan samo za Bornu Šošu...
Zeko-
2015-08-26
Po logici oko Pjace o kojoj laprda forumska luda broj 1 Strinić ne bi bio u reprezentaciji ni pod razno, jer je član kluba iz polovine tablice talijanske lige, a još tamo igra na kapaljku.
Zeko-
2015-08-26
subasiic
srna. neretljak. ne znam. strinic
carevic. pasalic. radosevic. rapaic
vukusic. kalinic
postava za rusiju
srna. neretljak. ne znam. strinic
vukusic. kalinic
postava za rusiju
Guest- Guest
carević ti je ljevakoperw wrote:subasiic
srna. neretljak. pandža. strinic
vukusic. kalinic
postava za rusiju
Demo je zidov
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
onaj ne znam = Nižić
Zeko-
2015-08-26
livaković
vrsaljko vida lovren pivarić
modrić badelj
pjaca kovačić kramarić
mandžukić
operw šta kažeš na ovaj sastav?
vrsaljko vida lovren pivarić
modrić badelj
pjaca kovačić kramarić
mandžukić
operw šta kažeš na ovaj sastav?
kelava
etto benkovic simunovic ibanez
antolić čago
čop sammir kranjčar
rukavina
etto benkovic simunovic ibanez
antolić čago
čop sammir kranjčar
rukavina
Opet će biti:"nismo imali sreće", a i "uspjeh je plasirati se". Foteljaše iz HNS-a ionako zaboli k. Idu u Rusiju žderati, piti, lovu su pokupili, koga više briga za bilo što drugo.
Guest- Guest
Ispasti ce od francuza
Sta je sa corlukom? Jel taj uopce igra ozbiljan nogomet ili se samo nasetava i fotka s frankom? Nonstop ozlijedjen pa se lijeci po odmorima
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 10