Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
End wrote:ne daj bože da netko u barci pita za savjet najboljega igrača svih vremena ili npr. iniestu koji je u klubu 20 godina..
tko su ta dvojica klošara, najbolje da pitaju nišku gluperdu koji s dva klika mišem na lorealbalkanu zna cijelu povijest svijeta..
ne debilu ciganski, to je zaduženje predsednika kluba i sportskog direktora, ne igrača i eventualno trenera koga treba konsultovati da li se neki igrač uklapa u viziju kluba. igrači treba da ćute i igraju, ma koliko oni dobri bili.
Guest- Guest
sere po messiju koji želi da barca dovede najbolje moguće igrače koji bi unaprijedili ekipu, a pederko mu je idol jer stopira svaki mogući transfer jer zna da će postati višak..
bracala logic
bracala logic
End- Posts : 21177
2015-08-25
O ovome san govorija, al jebat ga, Bracala misli da Pederko to ne radi...End wrote:sere po messiju koji želi da barca dovede najbolje moguće igrače koji bi unaprijedili ekipu, a pederko mu je idol jer stopira svaki mogući transfer jer zna da će postati višak..
bracala logic
;)
Guest- Guest
Cr7 je ratko mladic
Messi je Ante Gotovina
A svi znamo kako je Gotovina nasamara cetnickog PR generala
Tako Messi samara umjetni gmo produkt realova marketinga
Messi je Ante Gotovina
A svi znamo kako je Gotovina nasamara cetnickog PR generala
Tako Messi samara umjetni gmo produkt realova marketinga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Rio Ferdinand
Must say, FCBarcelona do it better than anyone when it comes to one of their Legends retiring. Thoughtful, considerate & appreciative.
Must say, FCBarcelona do it better than anyone when it comes to one of their Legends retiring. Thoughtful, considerate & appreciative.
2015-08-25
Je li Griezmann na kraju ide ili ne ide? Tko tu koga laže?
S jedne strane čitam na našim portalima, twitteru Španjolaca i madridskom AS-u kako je Francuz izvrijeđan u zadnjoj prvenstvenoj utakmici od strane navijača Atletica, Torres ga tješio i rasplakao svojim riječima tijekom utakmice, a sam Griezmann je rekao kako ostaje.
S druge strane stalno se potencira u javnosti njegov prelazak u Barcelonu.
Zašto to jako tiho odjekuje da je on rekao kako ostaje u klubu, a priča oko odlaska je preglasna? Tko je na kraj u pravu?
S jedne strane čitam na našim portalima, twitteru Španjolaca i madridskom AS-u kako je Francuz izvrijeđan u zadnjoj prvenstvenoj utakmici od strane navijača Atletica, Torres ga tješio i rasplakao svojim riječima tijekom utakmice, a sam Griezmann je rekao kako ostaje.
S druge strane stalno se potencira u javnosti njegov prelazak u Barcelonu.
Zašto to jako tiho odjekuje da je on rekao kako ostaje u klubu, a priča oko odlaska je preglasna? Tko je na kraj u pravu?
Guest- Guest
Jos sati dijele griCmana
Hm,griCman...jel onaj francuski ili urugvajski!? Nebitno,makar 1 ce biti u barci
Legendarni bivši nogometaš Barcelone Andres Iniesta ima novi klub. To je japanski prvoligaš Vissel Kobe
U novom klubu koji je prošle sezone završio šesti u japanskoj J-ligi nosit će dres s brojem 8. BBC javlja da će mu godišnja plaća iznositi vrtoglavih 30 milijuna dolara, odnosno 25.5 milijuna eura.,
U novom klubu koji je prošle sezone završio šesti u japanskoj J-ligi nosit će dres s brojem 8. BBC javlja da će mu godišnja plaća iznositi vrtoglavih 30 milijuna dolara, odnosno 25.5 milijuna eura.,
mogao je komotno igrat još koju godinu važnu ulogu sa doziranom minutažom ali para je važnija od čmarse. mes que un club
Messi je Zlatna kopačka...
I Zlatna lopta...
I Zlatni playmaker...
I najbolji igrač svih vrimena...
Klasa...
<3
I Zlatna lopta...
I Zlatni playmaker...
Klasa...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi je Zlatna kopačka...
I Zlatna lopta...
I Zlatni playmaker...
Klasa...
<3
koliko godina imas ti? 13?
Guest- Guest
niče u novčaniku umjesto slike žene drži messija
bafalo wrote:niče u novčaniku umjesto slike Messija drži sliku žene
Guest- Guest
Sánchez Arminio (bivši predsjednik španjolskog sudačkog komiteta): "Laž je da je Messi imao sukob sa sudijom tokom El Clásica. Menadžment jednog kluba je dao tu informaciju novinaru da je plasira u medije. Sigurno se i zna od koga je došla ta informacija. A to se uvijek radi da bi se naškodilo arbitraži. Mi uvijek plaćamo za greške sudaca."
"Messi je veliki sportista i sjajna osoba na terenu. Ne postoji niko ko može loše govoriti o njemu. On nikada ne pravi dramu ni oko čega."
"Messi je veliki sportista i sjajna osoba na terenu. Ne postoji niko ko može loše govoriti o njemu. On nikada ne pravi dramu ni oko čega."
2015-08-25
End wrote:Sánchez Arminio (bivši predsjednik španjolskog sudačkog komiteta): "Laž je da je Messi imao sukob sa sudijom tokom El Clásica. Menadžment jednog kluba je dao tu informaciju novinaru da je plasira u medije. Sigurno se i zna od koga je došla ta informacija. A to se uvijek radi da bi se naškodilo arbitraži. Mi uvijek plaćamo za greške sudaca."
ne laži, smrdljivi ciganine...
Guest- Guest
vjerojatno za tebe predsjednik španjolske sudačke komisije nije dovoljno relevantan izvor, jebiga kad bi došlo iz loreal balkana onda bi bilo sveto pismo volino glupa
2015-08-25
izgleda da ništa od griza i bolje dok je suarez tu...
2015-08-25
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 20