Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
ja city, barca, dinamo prekucao sam zivot ne znam gdje cu s milijunima
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koliko sam se izmočao u usta osiječkom demagogu. Na svakoj temi me spominje...
Guest- Guest
A čmartizan je vječni prvak. Uzmeš bre tabelu, oči da baciš i da pogledaš nju pa da vidiš kako iznad crno-belih nema ništa - samo Bog i sveti Sava. Nema da to ne umeš.
Guest- Guest
Kako je glup, bože dragi.
Najjači su mi ovi hrvatski ,,pametnjakovići” kada ubodu rečcu ,,bre” tamo gde najmanje treba...
Najjači su mi ovi hrvatski ,,pametnjakovići” kada ubodu rečcu ,,bre” tamo gde najmanje treba...
Guest- Guest
U NAJVEĆEM STILU oprostio se od Atletica i sve dogovorio s Barcelonom. Ali, nije gotovo samo dok se čelnici klubova ne dogovore oko dinamike isplate 100 (ili 115) milijuna eura odštete, nego i dok gazda Barcine svlačionice ne odobri transfer.
A Leo Messi napravio je upravo to što se tiče dolaska Antoinea Griezmanna. Najbolji nogometaš svijeta u Barceloni je daleko više od igrača. Njegovo mišljenje itekako znači prilikom dovođenja igrača, postavljanja ili micanje trenera, pa se s velikim zanimanjem čekalo što će reći za Grizoua.
"Griezmann mi se sviđa, trenutno je jedan od najboljih. Ne znam u kojoj je fazi njegov transfer, ali u ovom klubu uvijek smo oduševljeni kada dolaze najbolji. A on je jedan od njih", izjavio je za Rac1.
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
Twitter Ads info and privacy
[/ltr][/size]
Sjajni 27-godišnji francuski napadač u srijedu je s dva gola vodio Atletico do pobjede nad Marseilleom (3:0) za osvajanje Europa lige, čime je sezonu zaključio s 29 zgoditaka i 15 asistencija.
Katalonski mediji idućeg su jutra slavili Griezmanna, ali više zato što dolazi u Barcelonu, nego zbog sjajne partije u Lyonu.
Barcelonin predsjednik Bartomeu izjavio je da je pregovore s igračevim menadžerom počeo još u listopadu. Koliko dugo Barca želi Griezmanna i kako čini sve da mu ugodi, svjedoči i da za njega čuva dres s brojem 7 koji je htio Coutinho, ali ga nije dobio kada je u siječnju došao iz Liverpoola.
Kao što smo pisali, preostaje samo dogovor Barcelone i Atletica oko modusa plaćanja odštete. Griezmann ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura. Klub koji je aktivira mora cijeli iznos platiti u komadu. Barca bi novo pojačanje platila u ratama, ali onda će cijena biti nešto veća, 115 milijuna.
Barcelona, a posebno Griezmann, žele transfer okončati do početka SP-a, a službeno bi Francuza predstavili nakon što se vrati iz Rusije. Igrač i klub dogovorili su sve najsitnije detalje oko ugovora. Čeka se samo način isplate, a taj dogovor je pitanje dana.
Griezmann je kao 14-godišnjak iz Francuske stigao u Real Sociedad. Tamo je prošao sve mlađe kategorije i za klub iz San Sebastiana odigrao 202 utakmice i zabio 52 gola, prije nego što je u ljeto 2014. godine prešao u Atletico za 30 milijuna eura.
Tamo je u 209 nastupa postigao 112 golova i asistirao za još 40.
A Leo Messi napravio je upravo to što se tiče dolaska Antoinea Griezmanna. Najbolji nogometaš svijeta u Barceloni je daleko više od igrača. Njegovo mišljenje itekako znači prilikom dovođenja igrača, postavljanja ili micanje trenera, pa se s velikim zanimanjem čekalo što će reći za Grizoua.
"Griezmann mi se sviđa, trenutno je jedan od najboljih. Ne znam u kojoj je fazi njegov transfer, ali u ovom klubu uvijek smo oduševljeni kada dolaze najbolji. A on je jedan od njih", izjavio je za Rac1.
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
[size][ltr]
MARCA
@marca
[ltr]Messi bendice el fichaje de Griezmann: "Me gusta, es uno de los mejores ahora mismo" https://trib.al/d6DAqOE [/ltr]
12:54 AM - May 21, 2018
224
45 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
[/ltr][/size]
Sjajni 27-godišnji francuski napadač u srijedu je s dva gola vodio Atletico do pobjede nad Marseilleom (3:0) za osvajanje Europa lige, čime je sezonu zaključio s 29 zgoditaka i 15 asistencija.
Katalonski mediji idućeg su jutra slavili Griezmanna, ali više zato što dolazi u Barcelonu, nego zbog sjajne partije u Lyonu.
Barcelonin predsjednik Bartomeu izjavio je da je pregovore s igračevim menadžerom počeo još u listopadu. Koliko dugo Barca želi Griezmanna i kako čini sve da mu ugodi, svjedoči i da za njega čuva dres s brojem 7 koji je htio Coutinho, ali ga nije dobio kada je u siječnju došao iz Liverpoola.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kao što smo pisali, preostaje samo dogovor Barcelone i Atletica oko modusa plaćanja odštete. Griezmann ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura. Klub koji je aktivira mora cijeli iznos platiti u komadu. Barca bi novo pojačanje platila u ratama, ali onda će cijena biti nešto veća, 115 milijuna.
Barcelona, a posebno Griezmann, žele transfer okončati do početka SP-a, a službeno bi Francuza predstavili nakon što se vrati iz Rusije. Igrač i klub dogovorili su sve najsitnije detalje oko ugovora. Čeka se samo način isplate, a taj dogovor je pitanje dana.
Griezmann je kao 14-godišnjak iz Francuske stigao u Real Sociedad. Tamo je prošao sve mlađe kategorije i za klub iz San Sebastiana odigrao 202 utakmice i zabio 52 gola, prije nego što je u ljeto 2014. godine prešao u Atletico za 30 milijuna eura.
Tamo je u 209 nastupa postigao 112 golova i asistirao za još 40.
Guest- Guest
kakva minijatura od kluba, ne smeju nikoga da dovedu dok ne da saglasnost grbava nakaza.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:kakva minijatura od kraljevskog kluba, ne smeju nikoga da dovedu dok ne da saglasnost pederska nakaza.
Guest- Guest
Fantastičan gol Coutinha za pobjedu...
Iduće sezone, ako ne bude ozbiljnih ozljeda, ulazi u top 5 igrača svita...
A Barca je dobila odličnog nasljednika Inieste...
Koji vise od Inieste misli na šut, nego na asist, al nema veze...
Još Griezmann, ajme...
;)
Još Griezmann, ajme...
;)
Guest- Guest
takva klasa nema cijenu, ispada da je 150 mil. još malo za sve dosad prikazano, a može samo bolje..fridrih_niche wrote:Fantastičan gol Coutinha za pobjedu...
Još Griezmann, ajme...
;)
Polusezona:
16 utakmica
10 golova
6 asistencija
Coutinho scored more league goals in 6 month (5) than Iniesta in the last 4 seasons (2).
2015-08-25
Iker crying alone in a press conference while Iniesta gets a whole week dedicated to him. Real Madrid should be ashamed.
2015-08-25
za par godina xavi trener, iniesta aistent..
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Serbia Strong wrote:kakva minijatura od kraljevskog kluba, ne smeju nikoga da dovedu dok ne da saglasnost pederska nakaza.
kako da ne...
Guest- Guest
O, da da da...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Serbia Strong wrote:kakva minijatura od kraljevskog kluba, ne smeju nikoga da dovedu dok ne da saglasnost pederska nakaza.
kako da ne...
https://www.realmadridbalkan.com/2018/02/cristiano-ronaldo-ima-ultimatum-zeli.html?m=1
Guest- Guest
realmadridbalkan
na te budalaštine možete samo ti i mali spermenko da se ložite.
Guest- Guest
Bija je najbolji igrač Premiershipa, prije one gadne ozljede koju je ima...End wrote:takva klasa nema cijenu, ispada da je 150 mil. još malo za sve dosad prikazano, a može samo bolje..fridrih_niche wrote:Fantastičan gol Coutinha za pobjedu...
Još Griezmann, ajme...
;)
Polusezona:
16 utakmica
10 golova
6 asistencija
Coutinho scored more league goals in 6 month (5) than Iniesta in the last 4 seasons (2).
Čovik je apsolutna klasa i iduću godinu će jest sve pred sobom...
Još nosi broj 14...
:D
Guest- Guest
Imaš hrpe članaka po netu, ti sam pronadji valjan medij koji ti pase...Serbia Strong wrote:realmadridbalkan
E, moj Bracala...
Tako je, Cristiano nije peder i ne bira igrače koji smiju doc u Reala...
Ka šta nije zabranija Zlatanu da dodje...
Guest- Guest
ne plaši se, SIN se tu ne pita ništa. zna se ko je tamo tata, florentino.
Guest- Guest
ne daj bože da netko u barci pita za savjet najboljega igrača svih vremena ili npr. iniestu koji je u klubu 20 godina..
tko su ta dvojica klošara, najbolje da pitaju nišku gluperdu koji s dva klika mišem na lorealbalkanu zna cijelu povijest svijeta..
tko su ta dvojica klošara, najbolje da pitaju nišku gluperdu koji s dva klika mišem na lorealbalkanu zna cijelu povijest svijeta..
2015-08-25
End wrote:ne daj bože da netko u barci pita za savjet najboljega igrača svih vremena ili npr. iniestu koji je u klubu 20 godina..
ne debilu ciganski, to je zaduženje predsednika kluba i sportskog direktora, ne igrača i eventualno trenera koga treba konsultovati da li se neki igrač uklapa u viziju kluba. igrači treba da ćute i igraju, ma koliko oni dobri bili.
Guest- Guest
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 20