Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
sve po starom, raketa još uvijek najbolji hr veznjak svih vremena to je to.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Nije najbolji hr veznjak koji je igrao u Barci a kamoli svih vremena
muckodjubre wrote:Nije najbolji hr veznjak koji je igrao u Barci a kamoli svih vremena
bafalo wrote:muckodjubre wrote:Nije najbolji hr veznjak koji je igrao u Barci a kamoli svih vremena
Pele
Oprostite još mi je smiješno
Oprostite još mi je smiješno
Valverde: "We'll try to give Messi some freedom, but it'll be tough to adapt someone who plays goalkeeper/liberó to striker again.
kakva veličanstvena izjava ernesta! kakav mag od trenera
kakva veličanstvena izjava ernesta! kakav mag od trenera
2015-08-25
Messi presretac
Dajte mu tu zlatnu rukavicu
Dajte mu tu zlatnu rukavicu
I ovaj morao da ga ispuši messiju javno pre nego što jebuzeo palicu tog smešnog udruženja cigana čergara?
Guest- Guest
Inicijacija jos od doba prevariole
Da bi usao u klub u bilo kojoj funkciji,prvo moras dati guze r.o.u.s.-u
Da bi usao u klub u bilo kojoj funkciji,prvo moras dati guze r.o.u.s.-u
Krilni napadač Pari Sen Žermena Anhel Di Marija, posle Real Madrida, mogao bi da zaigra za najvećeg rivala prvaka Španije i Evrope – Barselonu.
Na transferu insistira Di Marijin saigrač iz reprezentacije Argentine i prva zvezda Barselone Lionel Mesi, što bi moglo da bude od presudnog značaja.
Za sada nije poznato koliko je Barselona spremna da izvoji za brzonogog fudbalera, čija se cena trenutno kreće između 40 i 50 miliona evra, a sigurno je da bi došao umesto odlazećeg Arde Turana.
Parižani nemaju ništa protiv da 29-godišnji Argentinac pređe na Nou Kamp jer nije zadovoljio svojim igrama na Parku prinčeva.
Di Marija je član Reala bio od 2010. do 2014. godine, dao je veliki doprinos osvajanju Lige šampiona u poslednjoj sezoni u Madridu, a potom obezbedio veliki transfer u Mančester Junajted, pre dolaska u PSŽ.
Na transferu insistira Di Marijin saigrač iz reprezentacije Argentine i prva zvezda Barselone Lionel Mesi, što bi moglo da bude od presudnog značaja.
Za sada nije poznato koliko je Barselona spremna da izvoji za brzonogog fudbalera, čija se cena trenutno kreće između 40 i 50 miliona evra, a sigurno je da bi došao umesto odlazećeg Arde Turana.
Parižani nemaju ništa protiv da 29-godišnji Argentinac pređe na Nou Kamp jer nije zadovoljio svojim igrama na Parku prinčeva.
Di Marija je član Reala bio od 2010. do 2014. godine, dao je veliki doprinos osvajanju Lige šampiona u poslednjoj sezoni u Madridu, a potom obezbedio veliki transfer u Mančester Junajted, pre dolaska u PSŽ.
Guest- Guest
ne znam koji kurac cergari bacaju pare na sportskog direktora i trenera kada grbavi autista odredjuje ko ce da bude prodat, kupljen. odredjuje taktiku, sastavlja formaciju, vrsi izmene.
kakva minijatura od kluba, boze dragi.
toliko su jadni da im se ceo svet smeje. samo gluperde poput malog spermenka i nicheta mogu da drkaju za te jadnike...
kakva minijatura od kluba, boze dragi.
toliko su jadni da im se ceo svet smeje. samo gluperde poput malog spermenka i nicheta mogu da drkaju za te jadnike...
Guest- Guest
ČETIRI godine je Ronaldinho igrao u Barceloni s Lionelom Messijem i nikad nije skrivao divljenje prema igraču kojeg je proglasio "novim Maradonom" čim ga je ugledao, ali za njega Argentinac ipak nije najbolji na svijetu.
Tko je najbolji na svijetu, upitali su novinari RTS-a Ronaldinha koji je finale Lige prvaka između Reala i Juventusa (4:1) gledao na jednom kruzeru u Grčkoj.
"Tko? Pa Cristiano Ronaldo, naravno. Rezultati, titule, broj golova i njegova igra dovoljno govore", rekao je Ronaldinho.
Izjavom je vjerojatno iznenadio i samog Messija jer osim što mu je prijatelj, Ronaldinho je i Barcelonin klupski ambasador, a najboljim na svijetu proglasio je - realovca i Messijevog najvećeg rivala.
Zanimljivo, Ronaldinho je u finalu navijao za Real.
"Sretan sam što su Ronaldo i Zidane ispisali nove stranice povijesti i obranili naslov prvaka. Uživao sam u finalnoj utakmici, nadam se da su i gledatelji širom svijeta uživali kao ja. Vidjeli smo pet prekrasnih golova."
Tko je najbolji na svijetu, upitali su novinari RTS-a Ronaldinha koji je finale Lige prvaka između Reala i Juventusa (4:1) gledao na jednom kruzeru u Grčkoj.
"Tko? Pa Cristiano Ronaldo, naravno. Rezultati, titule, broj golova i njegova igra dovoljno govore", rekao je Ronaldinho.
Izjavom je vjerojatno iznenadio i samog Messija jer osim što mu je prijatelj, Ronaldinho je i Barcelonin klupski ambasador, a najboljim na svijetu proglasio je - realovca i Messijevog najvećeg rivala.
"Sretan sam što su Ronaldo i Zidane ispisali nove stranice povijesti i obranili naslov prvaka. Uživao sam u finalnoj utakmici, nadam se da su i gledatelji širom svijeta uživali kao ja. Vidjeli smo pet prekrasnih golova."
- Messi wins treble twice, dedicates it to fans.
- Cristiano wins CL&Lig, shouts 'Cristiano Ballon d'Or'.
Levels.
- Cristiano wins CL&Lig, shouts 'Cristiano Ballon d'Or'.
Levels.
2015-08-25
haha kakvi kompleksi bolesno
2015-08-25
http://www.goal.com/hr/news/6838/main/2017/06/05/36118092/video-ronaldov-sin-predriblao-modri%C4%87evog-i-digao-bernabeu-na?ICID=HP_FT_2
klošar
klošar
Guest- Guest
naravno kao bivši nogometaš farse i milana nema poštovanja prema nikome i ničemu otud i razumljivi su njegovi komentari i pljuvanje po vlastitim navijačimamuckodjubre wrote:ČETIRI godine je Ronaldinho igrao u Barceloni s Lionelom Messijem i nikad nije skrivao divljenje prema igraču kojeg je proglasio "novim Maradonom" čim ga je ugledao, ali za njega Argentinac ipak nije najbolji na svijetu.
i kolegama
Guest- Guest
Para Ronaldinho Gaúcho, Gabriel Jesus pode ser o melhor jogador do mundo
13 Feb 2017"No momento [o melhor do mundo] é o Messi. Eu sempre disse que um dia esse prêmio será do Neymar. Mas aos 19 anos [Jesus], no futuro, pode ser o Gabriel. Ele tem todos os requisitos para que isso aconteça", revelou Ronaldinho.
http://www.90min.com/pt-BR/posts/4564801-para-ronaldinho-gaucho-gabriel-jesus-pode-ser-o-melhor-jogador-do-mundo
Mislim kako u manje od 4 mjeseca Ronaldinho nije promijenio mišljenje. Miriše mi na srpsku senzaciju, a kad je tiskovni senzacionalizam u pitanju onda su tu šampioni, número 1.
Guest- Guest
Jos jednom kantom i briljantnom izvedbom pokazao da je najveci hrvatski nogometas te preuzima od bajde stafetu sa prefiksom svih vremena
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50