Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
ti iz splita su veći dinamovci od vas, hvala bogu da sam kao istinski dinamovac na njihovoj strani.. bez jakog gayduka nema niti dinama niti lige, a kako će biti kad je ljudima heroj jedan ZATONSKI LOPOV, lakše mi se poistovjetiti s jednim messijem bogu hvala, bez njega bi odavno prekrižio ovaj najkorumpiraniji i najlopovskiji sport.
End- Posts : 21177
2015-08-25
e da katar je domaćin SP-a 2022.. haha pušite mi kurac
2015-08-25
Koja dominacija Luke Modrića, najboljeg svjetskog nogometaša nad trkačom kokoši i lopovskom prevarom blessijem. Dobio više glasova od njih dvojice zajedno. Čisto realno, tol'ko je i bolji igrač od njih dvojice zajedno. Luka bez frke može u 10 najboljih svih vremena, a ova dvojica teško, jako teško.
Zeko-
2015-08-26
Modrić i Varane ponizili su Messija ovo prvenstvoZeko wrote:Koja dominacija Luke Modrića, najboljeg svjetskog nogometaša nad trkačom kokoši i lopovskom prevarom blessijem. Dobio više glasova od njih dvojice zajedno. Čisto realno, tol'ko je i bolji igrač od njih dvojice zajedno. Luka bez frke može u 10 najboljih svih vremena, a ova dvojica teško, jako teško.
Guest- Guest
ne možćeš debelog ronalda usproeđivat s cristianom, nikad debeli ronaldo nije zabijao po 50 golova po sezoniEnd wrote:može konkurirati za listu najboljih napadača, a i tu je messi jači, a igra na centru pola karijere.
nije bzvz svima debeli ronaldo bolji jer kad vidiš njegovu magiju i moć zabijanja i usporediš to sa simulacijama, penalima i tap inovima pederka, to se jedno s drugim ne može parit i nikad neće taman da ovaj zabio preko 200 golova u svojoj namještenoj LP...
ovaj je već 6 godina za redom najbolji strijelac LP, 3 uzastopna naslova
Guest- Guest
ORJUNA je nastala u splitu i još uvijek postoji negdje, ali u podzemlju. navodno imaju još uvijek obilježja iz 1920-ih.End wrote:ti iz splita su veći dinamovci od vas, hvala bogu da sam kao istinski dinamovac na njihovoj strani.. bez jakog gayduka nema niti dinama niti lige, a kako će biti kad je ljudima heroj jedan ZATONSKI LOPOV, lakše mi se poistovjetiti s jednim messijem bogu hvala, bez njega bi odavno prekrižio ovaj najkorumpiraniji i najlopovskiji sport.
Guest- Guest
Most assists in the last 4 Liga seasons: Messi 55 L. Suarez 55 Cristiano 38 Koke 36 Kroos 36 Benzema 32 Isco 31 Neymar 30 .... Modrić 15
Most assists in the previous 10 Liga seasons: Messi 132 Cristiano 87 Iniesta 69 Benzema 67 Xavi 66 Alves 64 Koke 62 Luis Suarez 55 Susaeta 54 Marcelo 54 ... Modrić 24
kakve oskudne brojke za zatonsku prevaru, kakva sramota
Most assists in the previous 10 Liga seasons: Messi 132 Cristiano 87 Iniesta 69 Benzema 67 Xavi 66 Alves 64 Koke 62 Luis Suarez 55 Susaeta 54 Marcelo 54 ... Modrić 24
kakve oskudne brojke za zatonsku prevaru, kakva sramota
2015-08-25
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 20