ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera División (za enda i MODRIĆA)

Page 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Go down

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 Empty Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)

Post by End 29/5/2018, 16:58

izgleda da ništa od griza  Basketball i bolje dok je suarez tu...  :facepalm

End

2015-08-25

Back to top Go down

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 Empty Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)

Post by Guest 29/5/2018, 17:03

End wrote:izgleda da ništa od griza  Basketball i bolje dok je suarez tu...  :facepalm
Ma to će se riješit, vidit ćeš...
Al zamjeran Messiju šta drzi Suareza tu...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/5/2018, 17:08

to je najmanje do griza, a najviše do barcine nesposobne uprave i trenera.. o odlasku suareza se trebalo razmatrati već prije godinu dana, da se mene pitalo i prije.. :D
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 29/5/2018, 17:10

fridrih_niche wrote:
End wrote:izgleda da ništa od griza  Basketball i bolje dok je suarez tu...  :facepalm
;)
:D

recimo ljudi seru po panjzemi,ali on je meni odličan igrač...lik zna igrati nogomet,zna se izvući po loptu,primiti,sačuvati,predati,pravi timski igrač i to jako korisiitan bez obzira što ga nije baš išao gol...benzema u parvu s jednim pravim gol igračem je dobitna kombinacija

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 6b8efe2f85c2b63406b2Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 17:14

muckodjubre wrote:
fridrih_niche wrote:
;)

recimo ljudi seru po panjzemi,ali on je meni odličan igrač...lik zna igrati nogomet,zna se izvući po loptu,primiti,sačuvati,predati,pravi timski igrač i to jako korisiitan bez obzira što ga nije baš išao gol...benzema u parvu s jednim pravim gol igračem je dobitna kombinacija
Pa nije smisno, samo ga Messi drži tu...
Ne zaboravljam ja da on trpa golove...
Al da je Griz tu, trpa bi duplo vise...
Suarez je bija moćan, al je u padu Oho-ho vrimena...
Benzema?
Meni je drag...
Iako bije realizator, on je radilica, ala Boka...
On odradi svoje, tako da je Pederku lakše deset puta..
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/5/2018, 17:14

po benzemi seru samo glupi fanovi pederčića bez kojega bi on bio kurac od ovce...
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 17:17

Prijatelj mi je gleda jedan el clasico u Madridu...
Najviše je bija impresioniran Benzemom...
Da čudo toga odradi šta kamere ne uvate...
Kad nema balun, kretnje su mu savršene...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 19:46

Ende, šta kažeš na ovo?
Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 8 Fe126710
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/5/2018, 20:00

ne mogu si to uopće pojmiti, nema nikakve šanse da guardiola njega pusti znaš zbog čega..

'De Bruyne is Man City's Messi' - Xavi

al bi sjeo, ko 3 griezmanna..  Basketball
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 20:08

I ja mislin da je nemoguce da ga dovedu...
Al Liverpool će bit premoćan dogodine...
Keita, Fabinho, Fekir i Oblak...
Milina!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 29/5/2018, 21:29

dovoljno da osvoje runner up medalju šta je ogroman uspjeh pokraj jednoga pepa guardiole
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 09:51

Simbol je Barselone i jedan od najvećih igrača slavnog kluba u istoriji, ali malo je poznato da je Andres Inijesta bio veliki navijač - Reala.
Posle 22 godine je napustio Nou Kampu i rešio da karijeru privede kraju u Japanu, pa je posle šokantnog odlaska mnogo toga počelo da se pojavljuje u javnosti.

Put do ikone Barse vodio je Inijestu preko najvećeg rivala, jer je u detinjstvu voleo kraljeviće, sve do 12. godine.
- Sve je počelo tako što je Barselona dala sedam golova Albaseteu, klubu iz mog rodnog kraja. To me je toliko razbesnelo i nateralo da navijam za Real. Bio sam ljut zbog svega što je Barsa uradila mom Albaseteu. Naravno, posle sam morao da promenim klub za koji navijam - priznao je Inijesta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 09:51

ahahahhaha, jedan od najvecih igraca tog malenog kluba u istoriji je realovac. :rofl 

pa da li moze gluplji klub da postoji, boze dragi? :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:00

Pa i Modrić i Zidane su bili obožavatelji Barcelone...
Kako si glup, Bracala...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:06

fridrih_niche wrote:Pa i Modrić i Zidane su bili obožavatelji Barcelone...
Kako si glup, Bracala...

svakako, svakako... Basketball 
pogotovo zidane, jer je u vreme njegovog igranja čerga bila totalno marginalan klub u odnosu na klubove u kojima je igrao... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:07

Marginalan klub, a bili prvaci Europe kad je on tek pocima igrat seniorski balun...
Gskk...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:08

fridrih_niche wrote:Marginalan klub, a bili prvaci Europe kad je on tek pocima igrat seniorski balun...
Gskk...

za real i djubrentus izuzetno marginalan klub... Basketball 

gskk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:11

‘U vrijeme njegova igranja’ su Barca i Juve imali po jedan naslov prvaka Europe...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:12

Bas si glup ka kurac!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2018, 10:15

fridrih_niche wrote:‘U vrijeme njegova igranja’ su Barca i Juve imali po jedan naslov prvaka Europe...

u vreme njegovog igranja za đubretare, đubretari su imali 2 naslova i 3 finala zaredom. em što lažeš, em si glup ko kurac. 

kakvo šamaranje, glupg debila iz đubrovnika... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 30/5/2018, 10:15

kompleksi su to, čekaj da počne laprdat kako messi vodi klub..  lol!
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics