NI KRIVI, NI DUŽNI
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NI KRIVI, NI DUŽNI
RayMabus wrote:Ja bi harem
Ta priča o braku vam je usađena
ako i je, usođena je kruto dumboko.
meni se jednostavno više ni jebalo, a i polak sun ih pomrko zbog statusa a ne jer sun hoti.
niko na ovin forumu ne mrzi feminizam više omene, ali meaningful relationship ni neka pizdarija ke su one izmislile. više vridi kad ti vlastita žena pofrigo prsuricu kunpirov nego svi švedski stoli u svin restoranima na svitu.
mark my words
2014-04-16
Pa na sekskic wrote:
jer misliš samo na sex, žene su preveć šta ti je-
Vidiš da ti objašnjavam da su upravo one stvorile instituciju braka a ne muški da bi danas one rekle kako je to muški izum
Ne draga moja tuko to je tvoj izum i sad ga ti rušiš a posljedica ti je bijela kuga i samohrane majke
A onda i slom društva pa ostaješ bez ičega jer je taj brak stvoren da bi ti imala to sve a privid je da to ima muški
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
He He Heaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi harem
meni se jednostavno više ni jebalo, a i polak sun ih pomrko zbog statusa a ne jer sun hoti.
niko na ovin forumu ne mrzi feminizam više omene, ali meaningful relationship ni neka pizdarija ke su one izmislile. više vridi kad ti vlastita žena pofrigo prsuricu kunpirov nego svi švedski stoli u svin restoranima na svitu.
mark my words
Ja o kuhanju a vuk na vrata
Institucija braka u zamjenu za kuha i sluša
Inače bi i ti prema haremu
2014-04-11
hm,
nesto razmisljam
pa vise se nitko ne zeni odmah na prvu, svi hodaju duze vremena pa se onda ozene
zasto se zene ako im ne pase
poslije kuknjava, svadje i jebanje matere i svega po spisku
vis kako mi to u plemenu rjesavamo
ako dojde do rastave za potomke se moraju brinut oba roditelja jednako
tocka
podjele imovine nema jer imovina ide nasljednicima,
za eventualne sporove nadlezan je pravednik koji onda odreze kako ce biti al ja ne pamtim da je jos itko angazirao pravednika
dogovore se ljudi jer nema onog prepucavanja preko djece i da zajebes drugog
brak kao brak kod nas postoji odvajkada i tek iza drugog svjeckog smo poceli koristiti institucionalni brak (maticar) zbog dokumenata mada i dalje ima divljaka brakova koji vec traju desetljecima bez maticara
nesto razmisljam
pa vise se nitko ne zeni odmah na prvu, svi hodaju duze vremena pa se onda ozene
poslije kuknjava, svadje i jebanje matere i svega po spisku
vis kako mi to u plemenu rjesavamo
ako dojde do rastave za potomke se moraju brinut oba roditelja jednako
tocka
podjele imovine nema jer imovina ide nasljednicima,
za eventualne sporove nadlezan je pravednik koji onda odreze kako ce biti al ja ne pamtim da je jos itko angazirao pravednika
dogovore se ljudi jer nema onog prepucavanja preko djece i da zajebes drugog
brak kao brak kod nas postoji odvajkada i tek iza drugog svjeckog smo poceli koristiti institucionalni brak (maticar) zbog dokumenata mada i dalje ima divljaka brakova koji vec traju desetljecima bez maticara
I vratio se harem
Poplava samohranih majki koje žicaju alimentaciju
Kao to su muškarci izmislili šta će oni nas ugnjetavat
I vratio se harem
Poplava samohranih majki koje žicaju alimentaciju
2014-04-11
RayMabus wrote:He He Heaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi harem
mark my words
čuješ, jo sun harem provo, i to je skroz dosadno.
riječ je o tomu da odabereš nešto zo se i držiš se toga, ono ča iz toga emerge uopće više nemo veze sa sekson, dobro, možda 12 puti godišnje, ali ono između je ono ča se broji. ako si ikad pošo na kosavicu sun, i isnekin, unda možda razumiš rozliku.
2014-04-16
Brzo bi bilo ona dobila nogu da ne peče krumpirićeaben wrote:RayMabus wrote:He He Heaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi harem
mark my words
riječ je o tomu da odabereš nešto zo se i držiš se toga, ono ča iz toga emerge uopće više nemo veze sa sekson, dobro, možda 12 puti godišnje, ali ono između je ono ča se broji. ako si ikad pošo na kosavicu sun, i isnekin, unda možda razumiš rozliku.
2014-04-11
Leviathan2 wrote:hm,
nesto razmisljam
meni bi tribalo dvi ure razgovora da znun bi li mogo inekun život provesti (pod pretpostavkon iskrenosti) . nisu ljudi sa toliko komplicironi da se to ne more znati.
ono ča je tote problijem je promjena prioriteta, ljudi se po putu preminu, i unda krenu pizdarije
2014-04-16
ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
Guest- Guest
RayMabus wrote:Brzo bi bilo ona dobila nogu da ne peče krumpirićeaben wrote:RayMabus wrote:He He Heaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi harem
mark my words
a, viš, ne frigo mi više, chew on that.
2014-04-16
Leteca Pegla wrote:ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
da da, moguće.. svi smo malo kontradiktorni nekad, tko bi znao šta smo sve pričali više..
a da, kategorički imperativ lijepo zvuči, ali šta ako želiš da se tebi ili da bude kao opći zakon što je u stvari, pa bolesno ili poremećeno-
Pa da mislim kome nametati svoju volju onda bih bio u brakuLeteca Pegla wrote:ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
Kako ću sam sebi nametati volju , samac koji sa nikom ne želi imat posla osim ono šta mora posao i to
2014-04-11
Mabus: "Ja bi harem "RayMabus wrote:Pa da mislim kome nametati svoju volju onda bih bio u brakuLeteca Pegla wrote:ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
Kako ću sam sebi nametati volju , samac koji sa nikom ne želi imat posla osim ono šta mora posao i to
da li bi ti pristao biti u haremu neke zene, da ona posjeduje sve tvoje stvari i tako to, a ti moras slusati i frigati krumpirice inace noga u dupe, naravno bez ikakve nekretnine nakon braka i tako. Moras slusat i radit sto ti ona kaze inace nogetina...
je je, vec mogu vidjet kako bi ikada pristao na takvo nesto...
Last edited by Leteca Pegla on 19/5/2018, 23:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
aben wrote:Leviathan2 wrote:hm,
nesto razmisljam
meni bi tribalo dvi ure razgovora da znun bi li mogo inekun život provesti (pod pretpostavkon iskrenosti) . nisu ljudi sa toliko komplicironi da se to ne more znati.
ono ča je tote problijem je promjena prioriteta, ljudi se po putu preminu, i unda krenu pizdarije
a jel, šta bi je pitao u ta 2h?
Nevidim gdje je ta kontradiktornosti
Fino kažem da je brak institucija koju su izmislile žene, u zamjenu da se veže uz nju a ne za harem ova kuva i sluša
Ako nekuva i nesluša pa ja neću sa njom to nije nameranje moje volje pošto sam ja otišao
To je slobodna volja
Ona neće da kuva i sluša ja odem
Gdje je tu nametanje moje volje
Ja tu vidim samo živi i pusti druge da žive
Ja sam otišao a nju pustio njenim tokom
Fino kažem da je brak institucija koju su izmislile žene, u zamjenu da se veže uz nju a ne za harem ova kuva i sluša
Ako nekuva i nesluša pa ja neću sa njom to nije nameranje moje volje pošto sam ja otišao
To je slobodna volja
Ona neće da kuva i sluša ja odem
Gdje je tu nametanje moje volje
Ja tu vidim samo živi i pusti druge da žive
Ja sam otišao a nju pustio njenim tokom
2014-04-11
U haremu nema krumpirićaLeteca Pegla wrote:Mabus: "Ja bi harem "RayMabus wrote:Pa da mislim kome nametati svoju volju onda bih bio u brakuLeteca Pegla wrote:ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
da li bi ti pristao biti u haremu neke zene, da ona posjeduje sve tvoje stvari i tako to, a ti moras slusati i frigati krumpirice inace noga u dupe, naravno bez ikakve nekretnine nakon braka i tako. Moras slusat i radit sto ti ona kaze inace nogetina...
je je, vec mogu vidjet kako bi ikada pristao na takvo nesto...
Harem = jebačina naokolo
2014-04-11
kic wrote:aben wrote:Leviathan2 wrote:hm,
nesto razmisljam
ma ni to intervju za brak, nego običan neformalni razgovor.
od direktnih pitanja, definitivno bi je pito jel srbkinja, jesu li žene slabije i niže od muških, postoji li wage gap, zno li ča je over the hills and far away, di bi volila putovati.
plus sekundarni odgovori, vidiš jel sluša odgovore, kako usmjerava pitanja, stupanj ekstremizma i fleksibilnosti..dvi ure je i previše
2014-04-16
Tesko to kod ljudi prolazi, cim malo procackas poblize odmah se logika onoga sto je bolesno i poremeceno razbije u komadice. Poremeceni bolesnici bi samo drugima cinili uzas, ne bi oni da to neko njima cini. A ne. Iako ne otklanjam mogucnost da ima zaista poremecenih, ja to neznam...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma nije samo to, njega je nekad tesko za prokuzit, kad je ozbiljan a kad samo peca. Ima malo kontradiktorne stavove oko ovog pitanja: kaze da sljedi onu cinim tebi ono sto zelim da se cini meni, a s druge strane bi htjeo nametati drugima volju iako se pjeni od same primisli da to neko njemu ucini. Kako on nije glup, vise naginjem tome da peca nesto ovakvim ispadima prije negoli je ozbiljan...kic wrote:
da da, moguće.. svi smo malo kontradiktorni nekad, tko bi znao šta smo sve pričali više..
a da, kategorički imperativ lijepo zvuči, ali šta ako želiš da se tebi ili da bude kao opći zakon što je u stvari, pa bolesno ili poremećeno-
Al u svakom slucaju kod naseg prijatelja Mabusa ne vrijedi u ovom slucaju ne cinim drugom ono sto ne zelim da meni cine, sam sebi skoci u usta kad krene tirada o ovome bar jedno 100 puta, pa bice prije da peca nesto, ili mu jednostavno dosadno pa izaziva reakcije i smije se tamo negdje iza ekrana dok ispija kavu. Sta ces, svi imamo svoje zabave...
Guest- Guest
aben wrote:kic wrote:aben wrote:Leviathan2 wrote:hm,
nesto razmisljam
ma ni to intervju za brak, nego običan neformalni razgovor.
od direktnih pitanja, definitivno bi je pito jel srbkinja, jesu li žene slabije i niže od muških, postoji li wage gap, zno li ča je over the hills and far away, di bi volila putovati.
plus sekundarni odgovori, vidiš jel sluša odgovore, kako usmjerava pitanja, stupanj ekstremizma i fleksibilnosti..dvi ure je i previše
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
Page 2 of 7