NI KRIVI, NI DUŽNI
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NI KRIVI, NI DUŽNI
kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
zas njemu nd kazete da je gay..
ok that counts
proglašavati ljude pederima je super;
smrtna uvreda, a ne smi pokozati da se uvridi jer ga unda samo progosiš homofobom- win win
provoj nekad
moraš nać neke hobije man.
a ča ovo moje ni hobi
aben- Posts : 35490
2014-04-16
yahh...ja eto ynam sve raditi pa i kuhati..bogu hvala na muskoj pameti,pa imamo i masine ya sudje i vesh...cura se drzim os radi seksachine...zato ih je i Bog uostalom stvorio..zabava i odrzanje vrste...pazim strogo,gdje i u kakav karakter lansiram sjeme...RayMabus wrote:Institucija braka je ženski izum
Usporedbe radi harem je muški izum
E onda se neka dosjetila ja ću njemu kuvat i izmislit instituciju braka i onda on neće harem nego samo ja
A sada su se dosjetile i to da neće nit kuvat i slušati
Pa štaš mi onda ti?
Guest- Guest
Nuzgred, obvezati djedove i bake da izdržavaju unučad umjesto roditeljah je potpun kretenizam koji samo feministički mozak može smisliti.
Nisi li ti ono odustal od osjemenjivanja? Ili njekomu kuca sat pa pritišće?pismejker wrote:yahh...ja eto ynam sve raditi pa i kuhati..bogu hvala na muskoj pameti,pa imamo i masine ya sudje i vesh...cura se drzim os radi seksachine...zato ih je i Bog uostalom stvorio..zabava i odrzanje vrste...pazim strogo,gdje i u kakav karakter lansiram sjeme...RayMabus wrote:Institucija braka je ženski izum
E onda se neka dosjetila ja ću njemu kuvat i izmislit instituciju braka i onda on neće harem nego samo ja
Pa štaš mi onda ti?
tko kaze da vec poduze i nema..no javni forum servisi nisu dostojni za prikaz privatnog zivota osjetljivijeg nivoaRegoč wrote:Nisi li ti ono odustal od osjemenjivanja? Ili njekomu kuca sat pa pritišće?pismejker wrote:yahh...ja eto ynam sve raditi pa i kuhati..bogu hvala na muskoj pameti,pa imamo i masine ya sudje i vesh...cura se drzim os radi seksachine...zato ih je i Bog uostalom stvorio..zabava i odrzanje vrste...pazim strogo,gdje i u kakav karakter lansiram sjeme...RayMabus wrote:Institucija braka je ženski izum
Pa štaš mi onda ti?
Guest- Guest
Po tvojoj sam priči shvatil da što si se razmnožil, razmnožil si se. Ovo je novi moment. Sretno da što prije krstite diete!pismejker wrote:tko kaze da vec poduze i nema..no javni forum servisi nisu dostojni za prikaz privatnog zivota osjetljivijeg nivoaRegoč wrote:Nisi li ti ono odustal od osjemenjivanja? Ili njekomu kuca sat pa pritišće?pismejker wrote:yahh...ja eto ynam sve raditi pa i kuhati..bogu hvala na muskoj pameti,pa imamo i masine ya sudje i vesh...cura se drzim os radi seksachine...zato ih je i Bog uostalom stvorio..zabava i odrzanje vrste...pazim strogo,gdje i u kakav karakter lansiram sjeme...RayMabus wrote:Institucija braka je ženski izum
Pa štaš mi onda ti?
nece biti krshteno,jer nema te niti korijene...u najgorem slutjaju ce ostati poput Weberove ktjeri..kad bude zeljela nek sama odluci kako se osjetja...jedino je Islam geschpert...
Guest- Guest
Mama nije pravoslavka?pismejker wrote: nece biti krshteno,jer nema te niti korijene...u najgorem slutjaju ce ostati poput Weberove ktjeri..kad bude zeljela nek sama odluci kako se osjetja...jedino je Islam geschpert...
nope..Regoč wrote:Mama nije pravoslavka?pismejker wrote: nece biti krshteno,jer nema te niti korijene...u najgorem slutjaju ce ostati poput Weberove ktjeri..kad bude zeljela nek sama odluci kako se osjetja...jedino je Islam geschpert...
Guest- Guest
Aškenaskinja! Nisi to dosad spominjal.pismejker wrote:nope..Regoč wrote:Mama nije pravoslavka?pismejker wrote: nece biti krshteno,jer nema te niti korijene...u najgorem slutjaju ce ostati poput Weberove ktjeri..kad bude zeljela nek sama odluci kako se osjetja...jedino je Islam geschpert...
Nenamećem nikom ništa kad za takvo šta moraš imat kontakt sa tim nekim
To je moj stav i to je to a ženske san ja odjeba ima već 12 godina
To je moj stav i to je to a ženske san ja odjeba ima već 12 godina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bit će kako ja kažem i nikako više
Prije 12 godina sam skužio gdje sam i od tada niks žene baš ništa ni muški da ne bi bilo zabune
Ja sam general Galaktičke federacije i još dosta toga
Jeli vam pao natalitet i uljezi upadaju
Pada će još
A ja se ženim tek kad to padne može i za deset godina
Onda će svi reči Ti si bio u pravu a ne mi
Tako je
Prije 12 godina sam skužio gdje sam i od tada niks žene baš ništa ni muški da ne bi bilo zabune
Ja sam general Galaktičke federacije i još dosta toga
Jeli vam pao natalitet i uljezi upadaju
Pada će još
A ja se ženim tek kad to padne može i za deset godina
Onda će svi reči Ti si bio u pravu a ne mi
Tako je
2014-04-11
General s pet zvjezdica
To znači da sam opasniji pet puta od običnog
Hrvati u Bih su demografski krahirali Srbi isto
Da sam čekao Hrvatsku i Srbiju ...
Eto me između vas
Ahilova peta
Znaš da ću udariti tamo gdje ste najtanji
To znači da sam opasniji pet puta od običnog
Hrvati u Bih su demografski krahirali Srbi isto
Da sam čekao Hrvatsku i Srbiju ...
Eto me između vas
Ahilova peta
Znaš da ću udariti tamo gdje ste najtanji
2014-04-11
Ahilova peta je mjesto gdje je neprijatelj najranjiviji
Gey premijerka Srbije
Pederi u koaliciji u Hrvatskoj
Hrvati i Srbi u Bih nestanak
Pa vi filozofirajte
Ja sam jedini Hrvat koji bi danas u Sarajevu pljeskao Erdoganu
Neka te
Jebi in svima mater
Gey premijerka Srbije
Pederi u koaliciji u Hrvatskoj
Hrvati i Srbi u Bih nestanak
Pa vi filozofirajte
Ja sam jedini Hrvat koji bi danas u Sarajevu pljeskao Erdoganu
Neka te
Jebi in svima mater
2014-04-11
Poraz nije poraz ako neprijatelju nenaseš takve gubitke da on idućih sto godina titi nejebe mater
Ja sam specijalista za nanošenje upravo takvih poraza
I uvijek ih shvatie PREKRASNO
Ja sam specijalista za nanošenje upravo takvih poraza
I uvijek ih shvatie PREKRASNO
2014-04-11
Uloga žene je odgoj budućih naraštaja
Uloga muškarca je kreiranje društvene strukture u kojoj je to moguće
Ima puno ljudi koji se inkarniraju ovdje 70% njih radi seksa
Onog trena kad ugazite na prste nekome tko je general Galaktičke federacije s pet zvjezdica pripadnik Asthar komande i drugo
Vi ste ugazili na nekoga tko je elita kreiranja društva
U prevodu Vi ste nejabali i ja milosti nemam jer Kreiram bolje društvo teško poražavajući VAS
Onog trena kad ugazite na prste nekome tko je general Galaktičke federacije s pet zvjezdica pripadnik Asthar komande i drugo
U prevodu Vi ste nejabali i ja milosti nemam jer Kreiram bolje društvo teško poražavajući VAS
2014-04-11
RayMabus wrote:Uloga žene je odgoj budućih naraštaja
Seks je oke Longi..jako oke...
Guest- Guest
Ogromne zloporabe se rade u vezi ovoga, osim toga penzionerima sa 2000 kn penzije se zna uzimati po 600 kn, pogotovo kad su mutravi i sami se zastupaju
Kermit-
2014-04-17
Seks je ok, nisam ni rekao da nije nego da se 70% stanovništva ovdje inkarnira samo radi toga
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
Page 7 of 7