NI KRIVI, NI DUŽNI
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NI KRIVI, NI DUŽNI
Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena
Očito pametnijih žena nego ove danas
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kazem ti, razleti ti se ta prica unutar jedne generacije. Drustvo ti ne bi docekalo, da se ponasa ovako kako ti predlazes, niti dvije generacije, prica ti jos uvijek ne stima, probaj ponovno...RayMabus wrote:Ne jer ova nosi djete devet mjeseci a ovi samo ubaci spermu u minut dvijeLeteca Pegla wrote:Ista logika bi se onda mogla primijeniti i na majke: do potomstva im stalo ko do lanjskog snjega. I onda zavrsis tako da te vise nema kao nacije, dakle prezive oni koji su vezani...RayMabus wrote:Pa zato šta vide priču o nastavku loze šta je izmišljotina žena jer je to njihovo potomstvoLeteca Pegla wrote:nije istina. Tebi mozda, ne u globalu. Ocevi su jako vezani za svoju djecu. Uvijek ima izuzetaka, ali u pravilu je to tako...RayMabus wrote:
Njima je stalo do potomstva ko do lanjskog snijega
Da bi njima do toga stalo trebaš im prodati priču kako su oni glavni pa muška loza pa prezime dakle sve je to magla stvorena da ovaj misli da je netko i nešto
ako je neko stanje neodrzivo, to ti je zato sto ti sustav ne valja, nisu tome razlog zene. Dakle krivi stratega koji je pokorio svijet, a ako mislis da je to bila neka zena svaka cast, emancipiran si samo tako...
Guest- Guest
Koje društvo ?
Misliš vaše potomstvo?
Glupa si neshvaćaš
Muškarce je za djecu brige kao za lanjski snijeg
Misliš vaše potomstvo?
Glupa si neshvaćaš
2014-04-11
opet te pitam, bi li ti pristao na tretman kakav zagovars zenama? Jer nazalost, dobijes upravo ono sto drugima zelis. To ti takodjer nije izum zena...RayMabus wrote:Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena
A za raspad braka su ipak krivi neki drugi procesi, ne da mi se sad o tome, ali ovo je kraj jedne ere i pocetak druge. Krajeve uvijek obiljezava kaos i raspad sustava, nemaju veze zene s time, bar ne sto se planiranja toga tice...
Guest- Guest
Tebi nikako da legne to da ja nikojoj ništa nenamećem nego ako nije po mome okrenem se i odemLeteca Pegla wrote:opet te pitam, bi li ti pristao na tretman kakav zagovars zenama? Jer nazalost, dobijes upravo ono sto drugima zelis. To ti takodjer nije izum zena...RayMabus wrote:Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena
A za raspad braka su ipak krivi neki drugi procesi, ne da mi se sad o tome, ali ovo je kraj jedne ere i pocetak druge. Krajeve uvijek obiljezava kaos i raspad sustava, nemaju veze zene s time, bar ne sto se planiranja toga tice...
Živi i pusti druge da žive
2014-04-11
Ja ne pregovaram uopće
Samo se okrenem i odem
Nema tu rasprave
Ništa
Imaš samo A ili B
Samo se okrenem i odem
Nema tu rasprave
Ništa
Imaš samo A ili B
2014-04-11
gle sta ti stvarno mislis da zene djecu stvaraju partenogenezom ili ih na svijet donose rode?RayMabus wrote:Koje društvo ?
Misliš vaše potomstvo?
Glupa si neshvaćaš
ja ti kazem da sustav u kojem se muskarci ne brinu za djecu kod ljudi dovodi do raspada sustava i takvo drustvo iscezne. Ti mi ne moras vjerovati kad to kazem ali tako jest. Jednostavno te prebrise ono drustvo koje se brine za potomke i nestanes. Ako mislis da su to zene izmislile sve, svaka ti cast...
Guest- Guest
Pa zašto bi mi stalo uopće do društva u kojem je muškarac nitko i ništa?Leteca Pegla wrote:gle sta ti stvarno mislis da zene djecu stvaraju partenogenezom ili ih na svijet donose rode?RayMabus wrote:Koje društvo ?
Misliš vaše potomstvo?
Glupa si neshvaćaš
ja ti kazem da sustav u kojem se muskarci ne brinu za djecu kod ljudi dovodi do raspada sustava i takvo drustvo iscezne. Ti mi ne moras vjerovati kad to kazem ali tako jest. Jednostavno te prebrise ono drustvo koje se brine za potomke i nestanes. Ako mislis da su to zene izmislile sve, svaka ti cast...
2014-04-11
Imate zanimljive teze Stvorite društvo u kojem bi vi vladale a muški je nitko i ništa i onda kao meni propast će ti takvo društvo
Pa neka propadne
Odlično
Pa neka propadne
Odlično
2014-04-11
Ajte vi lovite rake govnjare
Krah nataliteta i stižu Arapi
Ajde moja pametniji sam ja od vas
BY BY
Krah nataliteta i stižu Arapi
Ajde moja pametniji sam ja od vas
BY BY
2014-04-11
Racuna se i ono sto saljes duhovno. A bogme nije bas da ne nameces duhovno uzas drugom Bozjem djetetu. Za stvarno fizicko nametanje ne znam, jer te ne poznam. Tako te opet pitam: bi li ti pristao na uvijete kakve u braku prizeljkujes zeni? Da li je u redu raci ja nisam odgovoran za zivot koji sam stvorio u ovome svijetu, nije me briga crkni? To je cijeli sukus stvari koji pokrece kotac koji te melje...RayMabus wrote:Tebi nikako da legne to da ja nikojoj ništa nenamećem nego ako nije po mome okrenem se i odemLeteca Pegla wrote:opet te pitam, bi li ti pristao na tretman kakav zagovars zenama? Jer nazalost, dobijes upravo ono sto drugima zelis. To ti takodjer nije izum zena...RayMabus wrote:Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena
Živi i pusti druge da žive
a sto se tice okretanja i odlazaka, to mnogi rade, i muski i zenski, pa opet niko ne drami oko toga tako kao ti. Ako ne zelis brak i ne volis djecu, jednostavno nemas toga i sto sad. Ima mnogih istih ko ti, cemu drama?...
Guest- Guest
kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
zas njemu nd kazete da je gay..
2014-04-16
Pa ne treba ti biti stalo do drustva, ti si samo jedna jedinka. Nije stalo ni meni. Drustvo pokrecu oni kojima je stalo jer se oni razmnozavaju i pokrecu ga dalje, umrezavaju se u skupine koje vladaju itd itd. Niti ce drustvo propasti zato sto se ti ne razmnozavas, niti ce propasti zato sto se ja ne razmnozavam. Sve nase nekretnine nasljedit ce oni koji se razmnozavaju. To je prirodni poredak, nisu tome krive zene nekakvim svojim paklenim planom. Ne znam sto je tu tesko za shvatiti...RayMabus wrote:Pa zašto bi mi stalo uopće do društva u kojem je muškarac nitko i ništa?Leteca Pegla wrote:gle sta ti stvarno mislis da zene djecu stvaraju partenogenezom ili ih na svijet donose rode?RayMabus wrote:Koje društvo ?
Misliš vaše potomstvo?
Glupa si neshvaćaš
Guest- Guest
ma ajde, bacit cu oko drugi put kad odem u ducan, evo samo zato sto si mi drag i ti...kic wrote:
toliko se trudis oko mabusa, a meni tesku peglu ne mos nac :^^
Guest- Guest
aben wrote:kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
ok that counts
kic wrote:aben wrote:kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
ok that counts
proglašavati ljude pederima je super;
smrtna uvreda, a ne smi pokozati da se uvridi jer ga unda samo progosiš homofobom- win win
provoj nekad
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:aben wrote:kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
ok that counts
smrtna uvreda, a ne smi pokozati da se uvridi jer ga unda samo progosiš homofobom- win win
provoj nekad
moraš nać neke hobije man.
kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljimakic wrote:
ok that counts
provoj nekad
moraš nać neke hobije man.
a ča ovo moje ni hobi
2014-04-16
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» Jesmo li svi dužni plaćati za europsku kolonijalnu prošlost? I. i II.
» Svećenik odbio krizmati neabortirano dijete, roditelji dužni 500kn župi
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
Page 6 of 7