ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NI KRIVI, NI DUŽNI

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 Empty Re: NI KRIVI, NI DUŽNI

Post by kic 20/5/2018, 09:20

zas njemu nd kazete da je gay..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:24

Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena 

Očito pametnijih žena nego ove danas
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 09:25

mitske zene.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:26

RayMabus wrote:
Leteca Pegla wrote:
RayMabus wrote:
Leteca Pegla wrote:
RayMabus wrote:
Njima je stalo do potomstva ko do lanjskog snijega 

Da bi njima do toga stalo trebaš im prodati priču kako su oni glavni pa muška loza pa prezime dakle sve je to magla stvorena da ovaj misli da je netko i nešto
nije istina. Tebi mozda, ne u globalu. Ocevi su jako vezani za svoju djecu. Uvijek ima izuzetaka, ali u pravilu je to tako... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f619
Pa zato šta vide priču o nastavku loze šta je izmišljotina žena jer je to njihovo potomstvo
Ista logika bi se  onda mogla primijeniti  i na majke: do potomstva im stalo ko do lanjskog snjega. I onda zavrsis tako da te vise nema kao nacije, dakle prezive oni koji su vezani...

ako je neko stanje neodrzivo, to ti je zato sto ti sustav ne valja, nisu tome razlog zene. Dakle krivi stratega koji je pokorio svijet, a ako mislis da je to bila neka zena svaka cast, emancipiran si samo tako... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f619
Ne jer ova nosi djete devet mjeseci a ovi samo ubaci spermu u minut dvije
kazem ti, razleti ti se ta prica unutar jedne generacije. Drustvo ti ne bi docekalo, da se ponasa ovako kako ti predlazes, niti dvije generacije, prica ti jos uvijek ne stima, probaj ponovno... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:29

Koje društvo ?

Misliš vaše potomstvo?

Glupa si neshvaćaš

Muškarce je za djecu brige kao za lanjski snijeg
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 09:30

toliko se trudis oko mabusa, a meni tesku peglu ne mos nac :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:31

RayMabus wrote:Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena 

opet te pitam, bi li ti pristao na tretman kakav zagovars zenama? Jer nazalost, dobijes upravo ono sto drugima zelis. To ti takodjer  nije izum zena...
A za raspad braka su ipak krivi neki drugi procesi, ne da mi se sad o tome, ali ovo je kraj jedne ere i pocetak druge. Krajeve uvijek obiljezava kaos i raspad sustava, nemaju veze zene s time, bar ne sto se planiranja toga tice...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:35

Leteca Pegla wrote:
RayMabus wrote:Samo vi filozofirajte, čim se počelo muškom uzimati ono zbog čega se njemu mogla prodati priča da je on netko i nešto brakovi su se počeli raspadat a to je upravo zato jer je to izum žena 

opet te pitam, bi li ti pristao na tretman kakav zagovars zenama? Jer nazalost, dobijes upravo ono sto drugima zelis. To ti takodjer  nije izum zena...
A za raspad braka su ipak krivi neki drugi procesi, ne da mi se sad o tome, ali ovo je kraj jedne ere i pocetak druge. Krajeve uvijek obiljezava kaos i raspad sustava, nemaju veze zene s time, bar ne sto se planiranja toga tice...
Tebi nikako da legne to da ja nikojoj ništa nenamećem nego ako nije po mome okrenem se i odem 

Živi i pusti druge da žive
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:36

Ja ne pregovaram uopće 

Samo se okrenem i odem 

Nema tu rasprave 

Ništa 

Imaš samo A ili B
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:36

RayMabus wrote:Koje društvo ?

Misliš vaše potomstvo?

Glupa si neshvaćaš

gle sta ti stvarno mislis da zene djecu stvaraju partenogenezom ili ih na svijet donose rode?  NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f602 

ja ti kazem da sustav u kojem se muskarci ne brinu za djecu kod ljudi dovodi do raspada sustava i takvo drustvo iscezne. Ti mi ne moras vjerovati kad to kazem ali tako jest. Jednostavno te prebrise ono drustvo koje se brine za potomke i nestanes. Ako mislis da su to zene izmislile sve, svaka ti cast... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:37

Leteca Pegla wrote:

Misliš vaše potomstvo?

Glupa si neshvaćaš

gle sta ti stvarno mislis da zene djecu stvaraju partenogenezom ili ih na svijet donose rode?  NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f602 

ja ti kazem da sustav u kojem se muskarci ne brinu za djecu kod ljudi dovodi do raspada sustava i takvo drustvo iscezne. Ti mi ne moras vjerovati kad to kazem ali tako jest. Jednostavno te prebrise ono drustvo koje se brine za potomke i nestanes. Ako mislis da su to zene izmislile sve, svaka ti cast... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f602
Pa zašto bi mi stalo uopće do društva u kojem je muškarac nitko i ništa?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:39

Imate zanimljive teze Stvorite društvo u kojem bi vi vladale a muški je nitko i ništa i onda kao meni propast će ti takvo društvo 

Pa neka propadne 

Odlično
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2018, 09:41

Ajte vi lovite rake govnjare

Krah nataliteta i stižu Arapi 

Ajde moja pametniji sam ja od vas 

BY BY
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:47

RayMabus wrote:
Leteca Pegla wrote:

Tebi nikako da legne to da ja nikojoj ništa nenamećem nego ako nije po mome okrenem se i odem 

Živi i pusti druge da žive
Racuna se i ono sto saljes duhovno. A bogme nije bas da ne nameces duhovno uzas drugom Bozjem djetetu. Za stvarno fizicko nametanje ne znam, jer te ne poznam. Tako te opet pitam: bi li ti pristao na uvijete kakve u braku prizeljkujes zeni? Da li je u redu raci  ja nisam odgovoran za zivot koji sam stvorio u ovome svijetu, nije me briga crkni? To je cijeli sukus stvari koji pokrece kotac koji te melje... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f607 

a sto se tice okretanja i odlazaka, to mnogi rade, i muski i zenski, pa opet niko ne drami oko toga tako kao ti. Ako ne zelis brak i ne volis djecu, jednostavno nemas toga i sto sad. Ima mnogih istih ko ti, cemu drama?...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2018, 09:55

kic wrote:
kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljima

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:57

RayMabus wrote:
Leteca Pegla wrote:

Misliš vaše potomstvo?

Glupa si neshvaćaš

Pa zašto bi mi stalo uopće do društva u kojem je muškarac nitko i ništa?
Pa ne treba ti biti stalo do drustva, ti si samo jedna jedinka. Nije stalo ni meni. Drustvo pokrecu oni kojima je stalo jer se oni razmnozavaju i pokrecu ga dalje, umrezavaju se u skupine koje vladaju itd itd. Niti ce drustvo propasti zato sto se ti ne razmnozavas, niti ce propasti zato sto se ja ne razmnozavam. Sve nase nekretnine nasljedit ce oni koji se razmnozavaju. To je prirodni poredak, nisu tome krive zene nekakvim svojim paklenim planom. Ne znam sto je tu tesko za shvatiti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 09:58

kic wrote:
toliko se trudis oko mabusa, a meni tesku peglu ne mos nac :^^
ma ajde, bacit cu oko drugi put kad odem u ducan, evo samo  zato sto si mi drag i ti... NI KRIVI, NI DUŽNI - Page 6 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 10:03

aben wrote:
kic wrote:
kako nis, pa ča ne vidiš da sun ga usporedi s grčkom, u kojoj jebeš ženu a vodiš ljubav s prijateljima

ok that counts
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2018, 11:49

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

ok that counts

proglašavati ljude pederima je super;
smrtna uvreda, a ne smi pokozati da se uvridi jer ga unda samo progosiš homofobom- win win

provoj nekad

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 12:37

aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

ok that counts

smrtna uvreda, a ne smi pokozati da se uvridi jer ga unda samo progosiš homofobom- win win

provoj nekad

moraš nać neke hobije man.

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2018, 12:54

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

ok that counts

provoj nekad

moraš nać neke hobije man.

a ča ovo moje ni hobi

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down