Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
Page 1 of 1
Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
http://www.24sata.hr/news/komunisticka-partija-hrvatske-ide-u-stecaj-duzni-13-700-kuna-608957
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
koliko ej bilo clanova?..jastreb predsjednik..sora blagajnica?..nije ni cudo da su zavrsili u stecaju..kina,hektolitri alkohola
2015-09-08
"drug Mrki".... ....cirkus
2015-09-08
.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
A ovo je da ne povjeruješ, ono jel sanjam ili što???
Humanost i solidarnost na djelu????
Idi matora konjino u sto pički materini lažljivih
konspirativno ime 'drug mrki' za ilegalu..inace mu je ime radoslav ilic ako mu se sta desi da javnost znatre wrote:.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
2015-09-08
Lik laprda o poštenju a ovamo oće vjerovnike zavrnuti za lovu. Uz to je kapitalist koji ima birtiju "tito" ali ne želi dati svoju lovu nego da mu država sanira dugove kao nekada kada je za njega i soru i slične bilo blagostanje i razumjevanje i solidarnost...vuksadinare wrote:konspirativno ime 'drug mrki' za ilegalu..inace mu je ime radoslav ilic ako mu se sta desi da javnost znatre wrote:.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
..inace nekad su vlasnici birtija bili istaknutiji partijski clanovi...ne zato sto su to iskreno zelejli(mozda rijetki iz ideologije) nego sto clanovi partije narocito oni na bilo kakvim pozicijama mogli i konja pojesti i popiti citav podrum..pa su se trgali za takvu klijentelu...a to si mogao ako si sam bio clan partije i stvarao veze naravno kroz sto bogatije ice i pice...uz to ti vlasnici birtija su bili redovno suradnici udbe,kos-a...odnosno to im je omogucavalo jos bolji promet i klijentelu..tre wrote:Lik laprda o poštenju a ovamo oće vjerovnike zavrnuti za lovu. Uz to je kapitalist koji ima birtiju "tito" ali ne želi dati svoju lovu nego da mu država sanira dugove kao nekada kada je za njega i soru i slične bilo blagostanje i razumjevanje i solidarnost...vuksadinare wrote:konspirativno ime 'drug mrki' za ilegalu..inace mu je ime radoslav ilic ako mu se sta desi da javnost znatre wrote:.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
2015-09-08
Pa birtije su uvijek i bile produžene uši drugova i partije, kad se mulj povuče jezik se sam raspetlja pa se puno toga moglo saznati na takvim mjestima.vuksadinare wrote:..inace nekad su vlasnici birtija bili istaknutiji partijski clanovi...ne zato sto su to iskreno zelejli(mozda rijetki iz ideologije) nego sto clanovi partije narocito oni na bilo kakvim pozicijama mogli i konja pojesti i popiti citav podrum..pa su se trgali za takvu klijentelu...a to si mogao ako si sam bio clan partije i stvarao veze naravno kroz sto bogatije ice i pice...uz to ti vlasnici birtija su bili redovno suradnici udbe,kos-a...odnosno to im je omogucavalo jos bolji promet i klijentelu..tre wrote:Lik laprda o poštenju a ovamo oće vjerovnike zavrnuti za lovu. Uz to je kapitalist koji ima birtiju "tito" ali ne želi dati svoju lovu nego da mu država sanira dugove kao nekada kada je za njega i soru i slične bilo blagostanje i razumjevanje i solidarnost...vuksadinare wrote:konspirativno ime 'drug mrki' za ilegalu..inace mu je ime radoslav ilic ako mu se sta desi da javnost znatre wrote:.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
pa gdje su najcesce padali oni u ruke udbe,milicije..bas u birtiji..odnosno iz razgovora i parola u birtiji najvise...ljudi popiju poneku vise sa blagoglagoljivijim vlasnikom birtije,konobarima..koji te navedu da kazes ono sto zele cuti narocito kad te nagovore na casicu vise na racun kuce...i onda dođes doma..a vec rano ujutro ti milicija pokuca..a ti se pitas i ceses 'zbog cega,sto si to rekao'..jer se mamuran vise ne sjecas sto si pricao i tko te mogao tuziti,otkucati...a najcesce te otkucao vlasnik birtije u kojeg si najmanje mogao sumnjati..jer je 'dobar i jer te uijek pocasti ili posudi koju kintu'tre wrote:Pa birtije su uvijek i bile produžene uši drugova i partije, kad se mulj povuče jezik se sam raspetlja pa se puno toga moglo saznati na takvim mjestima.vuksadinare wrote:..inace nekad su vlasnici birtija bili istaknutiji partijski clanovi...ne zato sto su to iskreno zelejli(mozda rijetki iz ideologije) nego sto clanovi partije narocito oni na bilo kakvim pozicijama mogli i konja pojesti i popiti citav podrum..pa su se trgali za takvu klijentelu...a to si mogao ako si sam bio clan partije i stvarao veze naravno kroz sto bogatije ice i pice...uz to ti vlasnici birtija su bili redovno suradnici udbe,kos-a...odnosno to im je omogucavalo jos bolji promet i klijentelu..tre wrote:Lik laprda o poštenju a ovamo oće vjerovnike zavrnuti za lovu. Uz to je kapitalist koji ima birtiju "tito" ali ne želi dati svoju lovu nego da mu država sanira dugove kao nekada kada je za njega i soru i slične bilo blagostanje i razumjevanje i solidarnost...vuksadinare wrote:konspirativno ime 'drug mrki' za ilegalu..inace mu je ime radoslav ilic ako mu se sta desi da javnost znatre wrote:.. Mi koji se nismo snašli po modelu tajkunizacije i prijevara nakon Domovinskog rata, postali smo čudaci i luđaci jer njegujemo poštenje i uspomene na vremena kada je humanost i solidarnost bila na djelu'', kazao je Ilić...
2015-09-08
nemrem bilivitvuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/komunisticka-partija-hrvatske-ide-u-stecaj-duzni-13-700-kuna-608957
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
JA nisam znao da to postoji ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
postoji u obliku HDZa i SDPa. Ovi iz KPJ su "naivni idealisti" koji vjeruju u neke "ideale" komunizma (koji su ionako fantazija)..Ringo10 wrote:JA nisam znao da to postoji ...
pragmatični komunisti prešli u HDZ i SDP.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Druze, nema druge:
U sumu.
U sumu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...a ko ce birtiju tito voditi?...drug prle...epikur37 wrote:Druze, nema druge:
U sumu.
2015-09-08
sto bi se uclanio?...dobio bi 'konspirativno' ime..'drug saja sarajlija'...onace ako ti se sto desi da javnost zna zoves se marko prljicRingo10 wrote:JA nisam znao da to postoji ...
2015-09-08
Nisam bio clan SKJ ni u vrijeme Juge a ne sad da se tu glupiram ...vuksadinare wrote:sto bi se uclanio?...dobio bi 'konspirativno' ime..'drug saja sarajlija'...onace ako ti se sto desi da javnost zna zoves se marko prljicRingo10 wrote:JA nisam znao da to postoji ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moga in je SDP pokrit dugove, ...ako nisu i oni u bankrotu...
Ni makac od komunizma, a evo, ovi iz gnjilog kapitalizma se šetaju po Marsu.
Upravo pristiglo s vozila Curiosity...
Upravo pristiglo s vozila Curiosity...
sol 2287, crop from a R-MastCam panorama features part of the path towards the clay trough. Credit: Neville Thompson (WIP)
Similar topics
» AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
» Komunistička partija Kine je najbolja komunistička partija na svijetu
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» Komunistička partija Kine je najbolja komunistička partija na svijetu
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
Page 1 of 1