Jeste li zaljubljeni?
Page 11 of 31
Page 11 of 31 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
to toMativka wrote:Podriguša ljubav stvaradzepna_venera wrote:
U dobru i u zlu ja bit ću tuuu
servirati na stol podrigušu
I kad padne noć, i kad svane dan
Podrigušu ću da ti serviraam :cherry:
jer neće bilo kakva budala
da ti se udvara.
Jednoga dana taj isti
koji od podriguše bježi
neku drugu će
svojim plinom da smara.
Zato drage moje,
budite bez brige
ionako na kraju,
svaka dobije svoje :D
objesit na stihoklepnicu!
eto, sve dogovorili :DMativka wrote:A čuj, neka bude takva priča :) Ipak je i muškarcima i ženama stalo do ugleda :) Bilo bi žalosno da se priča, žena ga opila :D
2014-12-30
radim u prehrambenoj industriji.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ivanečki jeger je zakon, sav otpad završi u njemu. ali ga slože mila majka. :D
drago mi je da si ti to napisao.
veber-
2014-12-30
kic wrote:to toMativka wrote:Podriguša ljubav stvaradzepna_venera wrote:
da ti se udvara.
Jednoga dana taj isti
koji od podriguše bježi
neku drugu će
svojim plinom da smara.
Zato drage moje,
budite bez brige
ionako na kraju,
Bravo Mativka! Super pjesma
Guest- Guest
Jesu, polazim od sebe. Vani si uvijek nekako suzdržaniji, odmjereniji. Ovdje je nekako opuštenije jer nitko nikoga ne gleda kao konkurenciju u nečemu (osim mudrolija na vijestima). Osim dakako ako nisi iskompleksiran pa ti je ovo mjesto za liječiti komplekse koje si donio iz RL, ali i to se prepozna..veber_1 wrote:u biti, ako nemaš nekih zadnjih misli. na internetu su ljudi iskrniji.Mativka wrote:Da, meni su na neki način bliže osobe koje sam upoznala na internetu nego u RL. Opuštenija je komunikacija jer nema te neke zavidnosti.veber_1 wrote:meni je internetski upoznati prijatelji 1/3. i održavamo poznanstvo. čujemo se, kada možemo nađemo se. kao i s ljudima koje sam upoznao u RL.
Guest- Guest
veber_1 wrote:radim u prehrambenoj industriji.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ivanečki jeger je zakon, sav otpad završi u njemu. ali ga slože mila majka. :D
A jel se sjećaš onih hrenofki u limenci od gavrilovića? Koje to smeće upakirano bilo..
Guest- Guest
Bravo za tebe, ti si to potakla! :)dzepna_venera wrote:kic wrote:to toMativka wrote:Podriguša ljubav stvaradzepna_venera wrote:
da ti se udvara.
Jednoga dana taj isti
koji od podriguše bježi
neku drugu će
svojim plinom da smara.
Zato drage moje,
budite bez brige
ionako na kraju,
Bravo Mativka! Super pjesma
Guest- Guest
najbolje :Ddzepna_venera wrote:veber_1 wrote:radim u prehrambenoj industriji.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ivanečki jeger je zakon, sav otpad završi u njemu. ali ga slože mila majka. :D
A jel se sjećaš onih hrenofki u limenci od gavrilovića? Koje to smeće upakirano bilo..
2014-12-30
ležernije je....daš/ne daš jednostavno :DMativka wrote:Jesu, polazim od sebe. Vani si uvijek nekako suzdržaniji, odmjereniji. Ovdje je nekako opuštenije jer nitko nikoga ne gleda kao konkurenciju u nečemu (osim mudrolija na vijestima). Osim dakako ako nisi iskompleksiran pa ti je ovo mjesto za liječiti komplekse koje si donio iz RL, ali i to se prepozna..
naravno kompleksača ima koliko hoćeš.
veber-
2014-12-30
Čak i to :) Svi se usude ovdje odmah pitati, tako i odgovor :) Dok vani kalkuliraš, otežeš. Preispituješ budućnost odnosa :) Ovdje je sve čisto :)veber_1 wrote:ležernije je....daš/ne daš jednostavno :DMativka wrote:Jesu, polazim od sebe. Vani si uvijek nekako suzdržaniji, odmjereniji. Ovdje je nekako opuštenije jer nitko nikoga ne gleda kao konkurenciju u nečemu (osim mudrolija na vijestima). Osim dakako ako nisi iskompleksiran pa ti je ovo mjesto za liječiti komplekse koje si donio iz RL, ali i to se prepozna..
naravno kompleksača ima koliko hoćeš.
Guest- Guest
ali razlika je. In Vivo ili na forumu. iza ekrana ne znaš tko je, In Vivo barem vidiš..
2014-12-30
Naprednija verzija foruma će biti sa slikama ta trane
Pozdravljam prisutne, kao i sve gledatelje, i mog brata Roberta također ;D
Pozdravljam prisutne, kao i sve gledatelje, i mog brata Roberta također ;D
Guest- Guest
Ovisno o očekivanjima. Meni se čak ovo više sviđa jer sam užasno kritična :) Na muškarcu vidim sve fizički i tek tada ga uopće ne slušam. Iskrena sam, i zbilja je to tako. Ovdje može biti ne znam kakav, niti me zanima, ali ako mi uzme pažnju, misli, i ako ga doživim kao osobu, dakle njega kao njega....i u RL ću ga takvog doživjeti. Mozak je čudo......veber_1 wrote:ali razlika je. In Vivo ili na forumu. iza ekrana ne znaš tko je, In Vivo barem vidiš..
Guest- Guest
živa istina. nebitno o spolu. vidiš osobu kakva je, relativno. nakon toga fizički izgled nije toliko bitan, naravno ostaju neki standardi :DMativka wrote:Ovisno o očekivanjima. Meni se čak ovo više sviđa jer sam užasno kritična :) Na muškarcu vidim sve fizički i tek tada ga uopće ne slušam. Iskrena sam, i zbilja je to tako. Ovdje može biti ne znam kakav, niti me zanima, ali ako mi uzme pažnju, misli, i ako ga doživim kao osobu, dakle njega kao njega....i u RL ću ga takvog doživjeti. Mozak je čudo......veber_1 wrote:ali razlika je. In Vivo ili na forumu. iza ekrana ne znaš tko je, In Vivo barem vidiš..
veber-
2014-12-30
Dakako, iako nikada nisam upoznala nikoga iz virtuale :) Ali, oduvijek imam taj osjećaj. To je bliskost na jedan poseban način, bilo žene ili muškarac. Na moju nesreću, uvijek su to bile osobe daleko od mene. No, s nekima sam godinama na FB., i taj kontakt se održava....veber_1 wrote:živa istina. nebitno o spolu. vidiš osobu kakva je, relativno. nakon toga fizički izgled nije toliko bitan, naravno ostaju neki standardi :DMativka wrote:Ovisno o očekivanjima. Meni se čak ovo više sviđa jer sam užasno kritična :) Na muškarcu vidim sve fizički i tek tada ga uopće ne slušam. Iskrena sam, i zbilja je to tako. Ovdje može biti ne znam kakav, niti me zanima, ali ako mi uzme pažnju, misli, i ako ga doživim kao osobu, dakle njega kao njega....i u RL ću ga takvog doživjeti. Mozak je čudo......veber_1 wrote:ali razlika je. In Vivo ili na forumu. iza ekrana ne znaš tko je, In Vivo barem vidiš..
Guest- Guest
Nikad?Mativka wrote:Dakako, iako nikada nisam upoznala nikoga iz virtuale :)
ili zajebavaš s upisima?
veber-
2014-12-30
Nisam nikada, iako sam željela.veber_1 wrote:Nikad?Mativka wrote:Dakako, iako nikada nisam upoznala nikoga iz virtuale :)
ili zajebavaš s upisima?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
A forum sam upoznala prije 2 i malo više godine. Tako da i nije bilo vremena :)veber_1 wrote:jebeš forumašenje, a da ne upoznaš nekog.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ajde, još nisi nekrofil :) Jesi li ti puno osoba upoznao?veber_1 wrote:a isuse! pa ja sam mastodont.
Guest- Guest
Page 11 of 31 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?