Jeste li zaljubljeni?
Page 21 of 31
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
Ajmo dogovor cure..Predlazem da Sajlent boba,obrijete ispod pojasa do doli,taj dio Pinky,od pojasa gori dlakavo, za Lejdi...
Guest- Guest
pa znam da se šališ :D može biti privlačno i ovo i ono, ovisi na kome je :p
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
meni jedna rekla da se podšišam, ne bradu. tijelo. sada me zove majmunko. srećom sam svjetlodlak pa ne upada u oči :DLady_D wrote:Ali ja zbilja volim dlakavo. Ne previse, ali da ima dosta.
Decka cesto tjeram da pusta bradu , svi mi govore da ga natjeram da to obrije, ali meni se svida. Izgleda bas super sa time.
Onako oguljeni... Nije mi to :S
veber-
2014-12-30
iz tehničkih razloga, ne estetskih. da ne patim na vrućini.
2014-12-30
jecam,a gle,opet relativiziraš i banaliziraš m-ž odnose,može puno toga biti individualno al ovdje je tema(i pdf)ljubav i sex a ne psihologija ili vip,dakle jedino pravilo je kad nam se neko svidi je da nema pravila,neću ja valjda zato što što mislim da su sve žene zle i\ili sebične odbit ovu prema kojoj osjećam fatalnu privlačnost,priroda je to davno riješila i omogućila samo smo se mi otuđili od nje..rozNa wrote:lone_gunman wrote:Rozna sve dozna,svaku temu o sexu i ljubavi pretvori u feminističku propagandu,i kako je samo eskivirala pitanje od venere "otkud taj gnjev"..
bobe jesi to ti?
a gle stvarno. tek sad vidim post od venere :) ne mogu na poslu baš pratiti. ne valja mi komp.
nisam zapravo feministkinja, nimalo. kod mene samo čovjek nečovjek. ništa po spolu. ali neke karakteristike nose samo žene, neke samo muški.
a gnjeva nema, samo realno gledam. prenosim ono što gledam tokom godina na ljudima koje upoznajem. ne znam zašto ako kažeš nešto poprilično realno netko misli da si gnjevan ili ogorčen. pa ne mogu pričati samo ružičasto o ljudima, vezama, odnosima kad uglavnom nije ružičasto. moglo bi biti, ali se ljudi pobrinu da ne bude jer stupaju iz krivih razloga u veze, brakove, ne trude se, ili su nezreli, nedorasli itd. nažalost ljudi sve upropaštavaju iz kojekakvih razloga. kad ima ljubavi, sve je lakše. samo treba biti emotivna intelektualna kompatibilnost
jack_reacher-
2014-04-14
Eh da nije tvog oka sokolovog "preskočila" bi ona pitanje :)))lone_gunman wrote:Rozna sve dozna,svaku temu o sexu i ljubavi pretvori u feminističku propagandu,i kako je samo eskivirala pitanje od venere "otkud taj gnjev"..
Guest- Guest
rozNa wrote:dzepna_venera wrote:
Ovo uopće nije točno, ful generaliziraš. Ima muškaraca koji su baš kroz probleme sazreli u jake i stabilne ličnosti, pravi muži :)
Roza, zar mrziš muškarce :D :D ..otkud taj gnjev?
je ima ih ima. ali to su iznimke. općenito su jake i stabilne ličnosti iznimka. po mom mišljenju. a da su pritom emotivni i inteligentni. ima debelokožaca koje ne dotiče puno toga ali to se ne računa ako su drva od ljudi
ne mrzim muškarce :D ja volim dobre ljude. bilo muške bilo ženske. samo govorim neke karakteristike. činjenica je da je većina muških jako vezana za mame i da su psihički malo slabiji. svijet je velik i ima svega. ali eto, to je neka značajka koja je mnogima zajednička.
Generaliziranje općenito nije baš zahvalno...neko može godinama tepst glupu vožnju po istoj ulici odjednom shvatiti gdje griješi i promijenit đir. To ne znači da je generalno loš, lijen za učit svakako :P
Guest- Guest
Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Svetac jesi li ti zaljubljen?
Guest- Guest
kojesta...meni je tjelesna kemija izbalansirana..nema disbalansa...Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Guest- Guest
Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Moj omiljeni film..to gledam s lavorom <3
Guest- Guest
Aha. Ne možeš uvijek sve imati pod kontrolom :Pbogomdani wrote:kojesta...meni je tjelesna kemija izbalansirana..nema disbalansa...Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Guest- Guest
Film je fenomenala. Cmoljila kao luda. Večeras cu ga opet pogledati.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Guest- Guest
lone_gunman wrote:
jecam,a gle,opet relativiziraš i banaliziraš m-ž odnose,može puno toga biti individualno al ovdje je tema(i pdf)ljubav i sex a ne psihologija ili vip,dakle jedino pravilo je kad nam se neko svidi je da nema pravila,neću ja valjda zato što što mislim da su sve žene zle i\ili sebične odbit ovu prema kojoj osjećam fatalnu privlačnost,priroda je to davno riješila i omogućila samo smo se mi otuđili od nje..
ok hold your horses :-D
samo dadoh komentar ionako me ne zanima filozofija trenutno, niti generaliziram. ah ne da mi se.
2015-04-11
naravno da ne. ne generaliziramm, ali svakako se uočavaju neke slične karakteristike kod spolova. a opet da svi ti ljudi imaju različit karakter. ne kažem da su isti, ali neke značajke su svakako slične kod većine. to je takva priroda valjda. kao što većina žena voli puno pričati na telefon i ići u šoping. kažem većina. ne vole sve. to je neki banalni primjer. bilo da je naučeno ponašanje ili nešto drugo, neke sličnosti se kod većeg broja primjeraka jednostavno uočavaju pa tako i vezanost sinova za majke. što nije nužno loše.
ah nije uspjelo citiranje. odgovor veneri
ah nije uspjelo citiranje. odgovor veneri
Last edited by rozNa on 19/8/2015, 14:33; edited 1 time in total (Reason for editing : df)
2015-04-11
kaj povraćašdzepna_venera wrote:
da nemaš salmonelu?
veber-
2014-12-30
ni meni nije jasno cmizdrenje na taj film
betty.boop-
2015-01-23
film je ok. ali da je za plakat i nije.
očito različite percepcije.
meni je tragičniji film Mystic River. Možda jer se kao otac uživim.
očito različite percepcije.
meni je tragičniji film Mystic River. Možda jer se kao otac uživim.
2014-12-30
Lady_D wrote:Film je fenomenala. Cmoljila kao luda. Večeras cu ga opet pogledati.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
E. Znamo nas dvije zašto ;) toliko je moćnih momenata u tom filmu...istinskih,životnih,ne fejk.
Guest- Guest
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?