Jeste li zaljubljeni?
Page 10 of 31
Page 10 of 31 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
ma svaka jeftikaner salama je podriguša. neki put mi se jede tirolska, pa uzmem od gavrilovića. majoneza, kruh i jogurt. sve u 15 kn :DMativka wrote:Meni nikada nije bilo jasno kakva je to salama. Možda ovisi od osobe do osobe. Neki kažu parizer, neki tirolska. Ja ne znam niti jednu osobu koja nije odrasla na parizeru...Mrzim zvati jela pogrdnim imenima :)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Podriguša ljubav stvaradzepna_venera wrote:
U dobru i u zlu ja bit ću tuuu
servirati na stol podrigušu
I kad padne noć, i kad svane dan
Podrigušu ću da ti serviraam :cherry:
jer neće bilo kakva budala
da ti se udvara.
Jednoga dana taj isti
koji od podriguše bježi
neku drugu će
svojim plinom da smara.
Zato drage moje,
budite bez brige
ionako na kraju,
svaka dobije svoje :D
Guest- Guest
Da. Jer nekako, žao mi je da netko ima takav naziv a ja i dalje ne znam o kojoj se salami radi :Dveber_1 wrote:poema podriguši
:D
Guest- Guest
Roza?! Znaš, djecu ne donose rode :DrozNa wrote:veber_1 wrote:
nizak je. ali nisam longi pa neću o tome. većina mojeg društva ima samo jedno dijete. nedovoljno za prirodno održanje nacije.
kak ja napišem odgovor i onda ga nema
htjedoh reć da ne trebaš mjerit samo po svom društvu :P i da je vrlo žalosno što se nacija neće prirodno održat jer je nadasve šteta da ovakav narod izumre
Guest- Guest
Osobno sam meni najbliskije ljude i upoznala preko interneta. Zato smatram kao i u životu, sve ima pozitivne strane. Sve je stvar samo našeg izbora...veber_1 wrote:
recimo. da nema interneta ne bi upoznao, danas meni drage ljude. nema šanse da bi se sreli da nije bilo interneta.
Guest- Guest
ma sve koje su ti drage, a kao nezdrave. poli, parizer, tirolska, podriguše :DMativka wrote:Da. Jer nekako, žao mi je da netko ima takav naziv a ja i dalje ne znam o kojoj se salami radi :Dveber_1 wrote:poema podriguši
2014-12-30
Ništa bez pive ;)veber_1 wrote:onda se moramo upoznati. kod mene je još uvijek konstanta, ja dopeljam luk.Mativka wrote:Blago tebi! :D Meni s godinama obratno
Guest- Guest
meni je internetski upoznati prijatelji 1/3. i održavamo poznanstvo. čujemo se, kada možemo nađemo se. kao i s ljudima koje sam upoznao u RL.Mativka wrote:Osobno sam meni najbliskije ljude i upoznala preko interneta. Zato smatram kao i u životu, sve ima pozitivne strane. Sve je stvar samo našeg izbora...veber_1 wrote:
recimo. da nema interneta ne bi upoznao, danas meni drage ljude. nema šanse da bi se sreli da nije bilo interneta.
2014-12-30
rozNa wrote:dzepna_venera wrote:Opusti se! Pametni se sve mogu dogovoriti...
a kvragu, čim je neki dogovor u igri, već mi smrdi
Ajoooj...al bez dogovora nema niš draga moja, zamisli da svak vuče na svoju stranu, na što to onda liči. Rastanak zagarantiran
Guest- Guest
veber_1 wrote:ma sve koje su ti drage, a kao nezdrave. poli, parizer, tirolska, podriguše :DMativka wrote:Da. Jer nekako, žao mi je da netko ima takav naziv a ja i dalje ne znam o kojoj se salami radi :Dveber_1 wrote:poema podriguši
I čuveni mesni doručak :P
Guest- Guest
nemoj kasnije pisat da sam te opio :PMativka wrote:Ništa bez pive ;)
veber-
2014-12-30
a tek jeger na žaru sa senfom ili hrenom?dzepna_venera wrote:
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:a tek jeger na žaru sa senfom ili hrenom?dzepna_venera wrote:
Ja sam više voljela kranjske klobase,one prave, masne sa senfom obavezno
Guest- Guest
ivanečki jeger je zakon, sav otpad završi u njemu. ali ga slože mila majka. :D
2014-12-30
Da, meni su na neki način bliže osobe koje sam upoznala na internetu nego u RL. Opuštenija je komunikacija jer nema te neke zavidnosti.veber_1 wrote:meni je internetski upoznati prijatelji 1/3. i održavamo poznanstvo. čujemo se, kada možemo nađemo se. kao i s ljudima koje sam upoznao u RL.
Guest- Guest
A, joooj! To je tek bio praznik!dzepna_venera wrote:I čuveni mesni doručak :P
Guest- Guest
veber_1 wrote:ivanečki jeger je zakon, sav otpad završi u njemu. ali ga slože mila majka. :D
drago mi je da si ti to napisao.
Guest- Guest
A čuj, neka bude takva priča :) Ipak je i muškarcima i ženama stalo do ugleda :) Bilo bi žalosno da se priča, žena ga opila :Dveber_1 wrote:nemoj kasnije pisat da sam te opio :PMativka wrote:Ništa bez pive ;)
Guest- Guest
u biti, ako nemaš nekih zadnjih misli. na internetu su ljudi iskrniji.Mativka wrote:Da, meni su na neki način bliže osobe koje sam upoznala na internetu nego u RL. Opuštenija je komunikacija jer nema te neke zavidnosti.veber_1 wrote:meni je internetski upoznati prijatelji 1/3. i održavamo poznanstvo. čujemo se, kada možemo nađemo se. kao i s ljudima koje sam upoznao u RL.
2014-12-30
to toMativka wrote:Podriguša ljubav stvaradzepna_venera wrote:
U dobru i u zlu ja bit ću tuuu
servirati na stol podrigušu
I kad padne noć, i kad svane dan
Podrigušu ću da ti serviraam :cherry:
jer neće bilo kakva budala
da ti se udvara.
Jednoga dana taj isti
koji od podriguše bježi
neku drugu će