Jeste li zaljubljeni?
Page 7 of 31
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
Kako koji dan, a sve ovisi o noći . Ovih dana je zbilja bilo prevruće ali je klima odradila svoje. Što se tiče sna, zaspem ja često vrlo rano ali brzo se probudim pa ne zaspem do jutra. Često oko pola 5 dočekam ptičice :) (koljena, koljena)rozNa wrote:si ti dobro, gđice mativka? kako podnosiš vrućine? ide li san na oči?
ja ću upravo probat zaspat. svi ste negdje zbrisali, da niste svi u pivnicu otišli? :-D laku noć
A u pivnicu bih vrlo rado :) Volim navečer popiti hladno pivo u ovim vrućim ljetnim danima. Ili pivo ili hladna lubenica. Kada jedem lubenicu, stavim ju na tacnu, i udri po serijama. Ako je pivo u pitanju, sjednem na terasu i neću namjerno napisati "udri po pivu" :D
Izgleda da biti problema i s ovim forumom. Imam osjećaj gdje god se pojavimo, nešto krene naopako
Guest- Guest
a daaj ovaj forum ne valja :/ napišem cijeli tekst i pokušam citirati jedan tvoj dio i sve mi obrišeee...
u pet ujutro je naljepše, i ja se ustajem u pola šest. doduše, jer moram, ali opet :-P
jel imaš kakvu pivnicu u blizini? mogla si s veberom na lignje i pivu :P kak to uopće ide zajedno
misliš ti i ja gdje se pojavimo? ma neće, sad smo ozbiljnije i zrelije, razumnije i kužimo šalu :P
u pet ujutro je naljepše, i ja se ustajem u pola šest. doduše, jer moram, ali opet :-P
jel imaš kakvu pivnicu u blizini? mogla si s veberom na lignje i pivu :P kak to uopće ide zajedno
misliš ti i ja gdje se pojavimo? ma neće, sad smo ozbiljnije i zrelije, razumnije i kužimo šalu :P
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
nisu lignje, luk je. nemoj ti meni dogovarati dejtove :ProzNa wrote:
veber-
2014-12-30
bogomdani wrote:Pozdrav Pinky,i wellcome
pozdrav bogomdani pretpostavljam da je to svetac jel?
2015-04-11
veber_1 wrote:nisu lignje, luk je. nemoj ti meni dogovarati dejtove :ProzNa wrote:
luk?? zezaš jel?
ne dogovaram dejtove. joj vebster, nije sve u dejtovima i muško ženskim odnosima onak, opuste se ljudi i ne misle ko je muško ko žensko
2015-04-11
luk, vulgaris. pohan u pivskom tijestu. odlično, nikada prije nisam to jeo.
2014-12-30
oho. nikad čula. izgleda ko lignje. i onda još piva uz pivsko tijesto :-P.. i to se samo jede?
ljudi, laku noć. valja rano ustat sutra :)
2015-04-11
imaš predrasude :ProzNa wrote: oho. nikad čula. izgleda ko lignje. i onda još piva uz pivsko tijesto :-P.. i to se samo jede?
noć
veber-
2014-12-30
prema čemu? kakav ti je to avatar? ko šaka u oko :P
2015-04-11
glavom,bradom i ostalim dijelovima..rozNa wrote:bogomdani wrote:Pozdrav Pinky,i wellcome
pozdrav bogomdani pretpostavljam da je to svetac jel?
Guest- Guest
e ti se ulogirao 11.04.2014.? šta već od tad postoji ovaj forum? hm.... a gle lokacije :D
2015-04-11
Pa ja sam u biti Idejni tvorac,a Kic,kreator ovog Foruma..Osmisljen kao Forum,gdje bi se svi mogli naci,i nastaviti kontakte,i pisanje,ako onaj zarivba..vis ti dalekovidne bogomdanostirozNa wrote:e ti se ulogirao 11.04.2014.? šta već od tad postoji ovaj forum? hm.... a gle lokacije :D
Guest- Guest
rozNa wrote:
jel imaš kakvu pivnicu u blizini?
Na žalost, nemam. Samo obični kafići, a u njih slabo zalazim.
kak to uopće ide zajedno
Jel misliš na mene i Vebera ili? :D
Nadam se :D Mada ja ni sama nikada ne znam kako ću reagirati :) Izuzetno sam nestabilna osoba :D (dan mi ovisi o noći)
Guest- Guest
I meni nekako odmah neugodno. Ma morati ćemo mi njoj nešto dogovoriti :Dveber_1 wrote:luk je. nemoj ti meni dogovarati dejtove :ProzNa wrote:
Guest- Guest
ono čega se bojiš. brzine :ProzNa wrote: kakav ti je to avatar? ko šaka u oko :P
veber-
2014-12-30
Mativka wrote:Još da naučim odgovarati kako treba :D
pa baš gledam šta sam ja rekla, šta ti :P...
ne znaš kako ćeš reagirati? :D e da, to bi mogao biti problem uhvati te odjednom ha? ajde, nije tako strašno kad ne znaš kako ćeš reagirati, samo meni je problem ako ne budeš znala kako shvatiti pa shvatiš krivo ali valjda nećeš. skužila sam da najbolje nekog uvrijedim kad ne želim, a kad želim onda mi se smiju i ne uvrijede se
2015-04-11
veber i mativka! veber i mativka! u pivnicu na pohani luk. odmah!!
2015-04-11
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG