Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
https://narod.hr/eu/juncker-glupi-nacionalisti-su-zaljubljeni-u-svoje-zemlje-ja-volim-one-koji-dolaze-izdaleka
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
Gle ovog idiota..no sto bi trebao biti zaljubljen u tudje dvoriste i kucu nego u svoju...fakat ste vi ljevicari i liberali teske najteze kretencine...sinko sve vas treba i vozi bez uvrede
2015-09-08
Majku vam jebem a doci cete vi meni doci
2015-09-08
proklete nacije, samo rade sranja
2014-04-14
Ništa, uvjeren sam, ne bi tako ispunilo ovoga poštenog desničarskog muža kao prilika da osobno zapovijeda hapšenjem kakve četničke svinje, komunističkog zlotvora ili homoseksualnog degenerika.vuksadinare wrote:Majku vam jebem a doci cete vi meni doci
Tko god on bio, daj šta daš. Od uzbuđenja bi mu se tako osušila usta da bi promuklo i pištavo dreknuo “Stani, razbojniče!” i sladostrasno se stresao kad bi kad bi škljocnule lisičine na zapešću izrešetali državnog neprijatelja.
Trenutak je to o kojemu Luka Podrug čitav život snatri, da je u nas kao što je bilo u Čileu s Pinochetom ili u Španjolskoj pod generalisimusom Francom, pa da on sastavlja popise za hapšenje i noću se zajedno s nekolicinom uniformiranih muškaraca usnulim gradom vozi u neoznačenom kombiju, šutljiv i mrk, cijelim svojim bićem predan svetoj zadaći čišćenja antihrvatskog korova.
Sva bi se njegova maštanja ostvarila da hvata ljevičarske nakaze u pidžamama i papučama i šamarima umiruje njihove histerične drolje.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Dezulovic ili tomicdebotoijusto wrote:[size=41]Ništa, uvjeren sam, ne bi tako ispunilo ovoga poštenog desničarskog muža kao prilika da osobno zapovijeda hapšenjem kakve četničke svinje, komunističkog zlotvora ili homoseksualnog degenerika.[/size]vuksadinare wrote:Majku vam jebem a doci cete vi meni doci
[size=41]Tko god on bio, daj šta daš. Od uzbuđenja bi mu se tako osušila usta da bi promuklo i pištavo dreknuo “Stani, razbojniče!” i sladostrasno se stresao kad bi kad bi škljocnule lisičine na zapešću izrešetali državnog neprijatelja.[/size]
[size=41]Trenutak je to o kojemu Luka Podrug čitav život snatri, da je u nas kao što je bilo u Čileu s Pinochetom ili u Španjolskoj pod generalisimusom Francom, pa da on sastavlja popise za hapšenje i noću se zajedno s nekolicinom uniformiranih muškaraca usnulim gradom vozi u neoznačenom kombiju, šutljiv i mrk, cijelim svojim bićem predan svetoj zadaći čišćenja antihrvatskog korova. [/size]
[size=41]Sva bi se njegova maštanja ostvarila da hvata ljevičarske nakaze u pidžamama i papučama i šamarima umiruje njihove histerične drolje.[/size]
2015-09-08
ante dobri i posteni
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Lako šta su oni protiv nacionalizma , to se još i može shvatit s obzirom na burnu evropsku povijest al oni su i protiv Evropljana.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
E moj Junker. E moj Junker.
Kad naseliš Kineze Kinezi će živjeti u svojim China town.
Kad naseliš crnce oni će živjeti u svojim siromašnim pregrađima.
Kad naseliš Arape oni će živjeti u svojim izoliranim zajednicama.
O Romima da ne pričamo.
E moj Junker.
Kad naseliš Kineze Kinezi će živjeti u svojim China town.
Kad naseliš crnce oni će živjeti u svojim siromašnim pregrađima.
Kad naseliš Arape oni će živjeti u svojim izoliranim zajednicama.
O Romima da ne pričamo.
E moj Junker.
2014-04-11
Sva su se njegova mastanja ostvarila hvatajuci narodne neprijatelje u pidjamama (ne pise se u pidzama seljacino nepismena) I papucama I samarima umiruje njihove histericne drolje I salje ih na goli otokdebotoijusto wrote:Ništa, uvjeren sam, ne bi tako ispunilo ovoga poštenog desničarskog muža kao prilika da osobno zapovijeda hapšenjem kakve četničke svinje, komunističkog zlotvora ili homoseksualnog degenerika.vuksadinare wrote:Majku vam jebem a doci cete vi meni doci
Tko god on bio, daj šta daš. Od uzbuđenja bi mu se tako osušila usta da bi promuklo i pištavo dreknuo “Stani, razbojniče!” i sladostrasno se stresao kad bi kad bi škljocnule lisičine na zapešću izrešetali državnog neprijatelja.
Trenutak je to o kojemu Luka Podrug čitav život snatri, da je u nas kao što je bilo u Čileu s Pinochetom ili u Španjolskoj pod generalisimusom Francom, pa da on sastavlja popise za hapšenje i noću se zajedno s nekolicinom uniformiranih muškaraca usnulim gradom vozi u neoznačenom kombiju, šutljiv i mrk, cijelim svojim bićem predan svetoj zadaći čišćenja antihrvatskog korova.
Sva bi se njegova maštanja ostvarila da hvata ljevičarske nakaze u pidžamama i papučama i šamarima umiruje njihove histerične drolje.
dobri ante potego do cilea da pokaze kolko je progresivan a nije se sjetio vlastite avlije
elem tupavi debo, jel se ti to slazes sa junkerom ili mislis (posto si ogranicen) da samo te dvije opcije postoje
mislim, junkkerova I antina
Last edited by prckov on Sat 25 May - 7:35; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
RayMabus wrote:Lako šta su oni protiv nacionalizma , to se još i može shvatit s obzirom na burnu evropsku povijest al oni su i protiv Evropljana.
Samo bijelih.
I samo kršćana, naravno.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ante dobri i posteni
Kante ugovnjeni, isto ka' i ti.
Guest- Guest
Pa jasno. Sutra će ti isti pobornici multikulti Evrope zakljjčit :Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Lako šta su oni protiv nacionalizma , to se još i može shvatit s obzirom na burnu evropsku povijest al oni su i protiv Evropljana.
Samo bijelih.
I samo kršćana, naravno.
Da se Kinezi , crnci , Arapi i Romi ne asimiliraju u multikulti društvo te da su oni šta ?
Oni su najveći neprijatelji multikulturalnosti jer multikulturalnost ukljućuje integraciju i mješanje a ne izolaciju i polarizaciju društva.
Samo trpaj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Lako šta su oni protiv nacionalizma , to se još i može shvatit s obzirom na burnu evropsku povijest al oni su i protiv Evropljana.
2014-04-18
ante bar ima muda javno srat I kusat govnaSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:ante dobri i posteni
Kante ugovnjeni, isto ka' i ti.
a ovaj tunjavi smrad debo to radi podlo I hinjski
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
U biti istocni blok mora biti kus, kakvi vrazji nacionalizmi, neka pojedu nutellu sa 99% secera ako im nije dobro. I posalju doktore i nkv u njemacku. :)
Tragedija je da hr nacionalisti jos gori, oni bi vam ostavili secer bez nutelle i zbrisali s lovom.
Tragedija je da hr nacionalisti jos gori, oni bi vam ostavili secer bez nutelle i zbrisali s lovom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma pusti ih u kurac sve. Ti multikulit će sutra biti veći nacisti od mene kad shvate da se Kinezi , crnci , Arapi i Romi nikad neće asimilirati u to neko nadnacionalno biće nego će ostat izolirani i protivit se asimilaciji i tako proizvodit polarizaciju društva i sukob između multikulturaša i onih koji žele zadržati svoj izvorni indentitet.
Današnji pobornici multikulturalnosti su sutrašnji nacisti.
Današnji pobornici multikulturalnosti su sutrašnji nacisti.
2014-04-11
Aha, ovaj ti je inace desna krscanska stranka, pucani.vuksadinare wrote:Gle ovog idiota..no sto bi trebao biti zaljubljen u tudje dvoriste i kucu nego u svoju...fakat ste vi ljevicari i liberali teske najteze kretencine...sinko sve vas treba i vozi bez uvrede
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:U biti istocni blok mora biti kus, kakvi vrazji nacionalizmi, neka pojedu nutellu sa 99% secera
Kako ne razumiješ?
To je enorman uspjeh Biljane Borzan i naravno službenog stava i politike SDP-a čija je ona članica.
Ništa nacionalni interesi, ništa interesi cijele civilizacije Nutellu nam svagdašnju daj!
Guest- Guest
kaya wrote:Aha, ovaj ti je inace desna krscanska stranka, pucani.vuksadinare wrote:Gle ovog idiota..no sto bi trebao biti zaljubljen u tudje dvoriste i kucu nego u svoju...fakat ste vi ljevicari i liberali teske najteze kretencine...sinko sve vas treba i vozi bez uvrede
Europa sa kršćanstvom danas ima veze kao i kurva sa moralom.
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Nacionalisti bi mogli srušiti dansku vladu
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Nacionalisti bi mogli srušiti dansku vladu
Page 1 of 6