ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrijanci

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Austrijanci - Page 5 Empty Re: Austrijanci

Post by Šandor Winnetou 14/5/2018, 02:56

danni1 wrote:
tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Moj djed je bio partizan ranjen kod Čazme, zarobljen od švaba i prebačen na Sv. Duh u ZG. Kad je čuo da partizani dolaze u ZG zbriso ko zec.

Reko, što pobježe kad tvoji dolaze. Veli, dok ja njima objasnim da sam partizan ode glava. Znao je i on s kakvom bagrom je ratovao.
jasno je vidio koja je to krkanija od vojske

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 14/5/2018, 10:20

đe mi maxo a đe usraelac koji je pucao iz haubica 130 mm lol!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 10:24

kada smo kod partizanskih priča, od babe brat, bio je partizan prvoborac, znači lik je prošao sve moguće partizanske bitke i ofenzive, da bi ga 1948 optužili da je Staljinist i strpali u konc logor na par godina
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 10:25

iako su se partizani jebački ratovali šta jest da jest.. imali su gubitke , ali jebačka su bila vojska.. i to naravno Hrvati i Crno Gorci u toj vojsci su bili najluđi.. Srbi su bili polu nesposobni.. dalmatinske brigade su bila elita -elite
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 10:36

MaximusDecimusMiridije wrote:
pismejker wrote:
pismejker wrote:

To nije istina.

Švabi ne toleriraju.

Ameri toleriraju sve živo dok god se ne krši zakon. Ono...možeš doslovno izvjesiti na kuću zastavu sa svastikom. Prvi amandman garantira  :)
Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...

U njih je bas ono sve zivo dozvoljeno....stvarno mozes jebenog adolfa kip u dvoristu napraviti. Dok god ne krsis zakon sve kosher. U trenutku kad zajebes...ides u zatvor na pun kurac godina jer ce izvuc sve to i onda ti nakacit sve to kao karakterni dokaz...onda te sudac proglasi za ludjaka i opasnost za drustvo i dovidjorno  :D
Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..

Sretno s tim  :D
i ja gledam koji će mu kurac Sibir.. zimi je -40C, a onda sa -40 dođeš na +30stupnjeva.. neznam kako ekipa zamišlja život na -40 pola godine, ali to ti je, pokvari ti se auto - mrtav si u roku 15minuta.
on je spominja da će biti u blizini nekog velikog grada, zaboravio sam kojeg, ali sam onda googlao taj grad, i doslovno u krugu 100km od toga grada okoliš je totalno devastiran od teške sovjetske industrije, zatrovan i zrak i voda..
plus sa Hrvatskim papirima, mislim da u Rusiji nećeš moći ništa, i za njih ćeš uvijek biti potencijalni špijun.. sretno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 11:33

tre wrote:đe mi maxo a đe usraelac koji je pucao iz haubica 130 mm lol!

Austrijanci - Page 5 Sve_os12

Austrijanci - Page 5 B_net_11

Ti naravno nemaš niti jednu sliku iz rata jer  ubosni nije bilo fotoaparata.....elde

Kreketalo jadno glupo. za lapsus me cimaš godinam pičko jedna

U glavu sam ti se uvuka jadniče.......sanjaš li me siso
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 11:48

IamOneofYou wrote:iako su se partizani jebački ratovali šta jest da jest.. imali su gubitke , ali jebačka su bila vojska.. i to naravno Hrvati i Crno Gorci u toj vojsci su bili najluđi.. Srbi su bili polu nesposobni.. dalmatinske brigade su bila elita -elite
...e vidis...sto se tice partizanskih jedinica iz dalmacije...i oni su pusili gadno 1941 i 1942..prakticno tih godina zbog gubitaka raspao se dalmatinski partizanski pokret u dalmaciji..unisteno ej nekoliko odreda...pa su s eu drugoj polovici 1942 oni prezivjeli morali prebacfiti u bosnu da ne bi bili skroz unisteni...nakon nertev i sutjeske od tri dalmatinske brigade mogao si sastaviti mozda samo jednu ako i to...ne predmjevam tu kukavicluk da se razumijemo..nego losu organizaciju prelosu..sto je inace boljka dalmatinaca opcenito sto ne rade detaljno vec u mnogo slucajeva povrsno..sto s etice crnogoraca nesto slicno..crnogorski partizani tijekom 1941 i u prvoj polovici 1942 također izbaceni gotovo iz crne gore..o srbima necu..jer srbija ej ostala bez partizana...sto s etice partizanskog pokreta i otpora on je bio najucinkovitiji u bosni...kordunu..slavoniji i sloveniji...dobra organiziranost a i discipliniranost...a jos teze im je bilo jer su mahom imali njemce protiv sebe...za razliku do ovih drugih koji su imali talijane i cetnike dakle ajmo rec kukavickiju vojsku a ovi su ih izbacili iz svojih krajeva
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 11:52

..meni je smiejsno bilo kad mi ej pok.baba pšricala na sto su partizani u dalmaciji slicili..bar tamo 1941 i 1942..neki su dolazili u partizane kao d aidu na izlet ili kupanje..cak su neki u kopackama i kratkim hlacama dolazili.. :)...i onda se pojavi pstrojba zabara koja ih razbuca za pola sata...koji bi inace fasovali od kakve ioli ozbiljnije postrojbe u toj situaciji...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 11:59

malo se zna a mozda tada i iz politickih razloga pricalo..najoorganiziranije partizanske odrede 1941 su imali slovenci...poslovicno disciplinirani i ozbiljni...oni su u partizane dolazili propisno obuceni za takve prilike..disciplinirani..ozbiljno shvacajuci prilike u kojima su se nasli..i sa kojim protivnikom s esusrecu sto pokazuu i fotke slovenskih partizana iz tog razdoblja..npr.tijekom 1941 u sloveniji ej djelovalo osam partizanskih odreda od kojih su unistena bila samo dva...i ratovaki su kombinirano protiv talijana i njemaca ovisno koji s eodred u kojoj zoni nalazio..u isto vrijeme 1941 na podrucju dalmacije nalazilo se pet partizanskih odreda od kojih su gotovo cetri unistena...osim sinjskog odreda...koji je zahvaljujuci sposbnijemkadru znao dobro manevrirati..sibenski,mosorski,splitski i kninski odred su unisteni jos u samim pocecima...zbog lose organizacije,nepoznavanja terena,lose operemljenosti...a ratovali su samo protiv talijana...cetnike i ustase sad ne racunam...jer su ih unsitile gotovo talijanske postrojbe..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 12:15

vuksadinare wrote:
IamOneofYou wrote:iako su se partizani jebački ratovali šta jest da jest.. imali su gubitke , ali jebačka su bila vojska.. i to naravno Hrvati i Crno Gorci u toj vojsci su bili najluđi.. Srbi su bili polu nesposobni.. dalmatinske brigade su bila elita -elite
...e vidis...sto se tice partizanskih jedinica iz dalmacije...i oni su pusili gadno 1941 i 1942..prakticno tih godina zbog gubitaka raspao se dalmatinski partizanski pokret u dalmaciji..unisteno ej nekoliko odreda...pa su s eu drugoj polovici 1942 oni prezivjeli morali prebacfiti u bosnu da ne bi bili skroz unisteni...nakon nertev i sutjeske od tri dalmatinske brigade mogao si sastaviti mozda samo jednu ako i to...ne predmjevam tu kukavicluk da se razumijemo..nego losu organizaciju prelosu..sto je inace boljka dalmatinaca opcenito sto ne rade detaljno vec u mnogo slucajeva povrsno..sto s etice crnogoraca nesto slicno..crnogorski partizani tijekom 1941 i u prvoj polovici 1942 također izbaceni gotovo iz crne gore..o srbima necu..jer srbija ej ostala bez partizana...sto s etice partizanskog pokreta i otpora on je bio najucinkovitiji u bosni...kordunu..slavoniji i sloveniji...dobra organiziranost a i discipliniranost...a jos teze im je bilo jer su mahom imali njemce protiv sebe...za razliku do ovih drugih koji su imali talijane i cetnike dakle ajmo rec kukavickiju vojsku a ovi su ih izbacili iz svojih krajeva
zato jer su 1941 i 1942 uglavnom srbi bili većina.. čim su hrvati postali većina u partizanima, odmah drugačija priča
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 12:16

a čitao sam jedan ogroman članak na wikipediji o bitci na neretvi.. doslovno talijani i četnici i ustaše se doslovno tresli od partizana.. ono sve je ovisilo o švabama a ovi ih nisu mogli zaustaviti svugdje..

a zanimljivo u bosni gdje se odvijala bitka na neretvi, najluđi dio posla obavile hrvatske dalmatinske brigade
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 12:29

IamOneofYou wrote:
vuksadinare wrote:
zato jer su 1941 i 1942 uglavnom srbi bili većina.. čim su hrvati postali većina u partizanima, odmah drugačija priča
greska...splitski,mosorski i sibenski odred koji su razbijeni iskljucivo su bili sastavljeni od hrvata....meni je nepojmljivo kako su recimo najebali ovi iz splitskog odreda..ono likovi u pola bijela dana isli traziti vodu i hranu u sela koja im nisu bili naklonjena..ono opravdanje poslije tipa 'nisu znali' ne pije vodu...logika ti nalaze d aneprijatelj kontrolira najveci dio podrucja..ako hoces vodu i hranu..pricekas noc..posaljes nekog ili neke da potajno uđu u selo kad svi spavaju..iz bunara uzmes vodu...i vratis e nazad i nastavis dalje..a ne ono likovi upai u selo u pola bijela dana..i trazili vodu...i kad su je od nekoga dobili kao i hranu..umjesto da su odmah otisli oni se razbaskalili ko da su na bacvicama kao d anisu na neprijatelsjkom podrucju...naravno ima spijuna svugdje..pa tako seoski spijun otisao hitro u sinj da javi da su partizani u selu..i tako talijani i ustase lipo u kamione opkolili selo..ovi cak i nisu bili svjesni d asu opkoljeni..a kako svjedoci kazu nisu ni starze postavili(osnovna vojna logika mamakr i kod amatera) i normalno skuzili su tek talijanekad su ovi upali u selo i bilo je gotovo..desetak ih je ubijeno 24 zarobljeno a pet,sest ih se jedva spasilo i to zahvaljuci sto su bili kilometar van sela...trazeci kuda bi isli prema dinari...unsitio ih ej tipican dalamtinski mentalitet 'lako cemo'...mosorsko-kastelanski partizanski odred je unisten...jer se nisu dogovorili tko ce zapovjedati marsom preko mosora(sic) pa ih je dan uhvatio u kastelanskom polju...pa ih je uocila talijanska patrola..koji su odmah javili svojima...i na isti princip ko i kod splitskog opkoljeni su...poginulo 12 partizana 14 zarobljeno ostatak s erazbjezao i vratio kucama..sibenski odred je unisten...ponajvise bahatoscu zapovjednog kadra...koji nije reagirao na upozorenja da se maknu sa podrucja blizu sibenika..jer talijani spremaju jacu operaciju protiv njih...uhvaceni su na spavanju u jendom obliznjem sibenskom selu..petnaest poginulo...sest zarobljeno ostatak se uspio spasiti prebacivsi se na podrucje prema trogiru tj trogirskoj zagori gdje su s eraspisili u manje grupe..neki su se vratili kuci neki se prikljucili grupi partizana iz trogia koji su tu operirali
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 12:32

IamOneofYou wrote:a čitao sam jedan ogroman članak na wikipediji o bitci na neretvi.. doslovno talijani i četnici i ustaše se doslovno tresli od partizana.. ono sve je ovisilo o švabama a ovi ih nisu mogli zaustaviti svugdje..

a zanimljivo u bosni gdje se odvijala bitka na neretvi, najluđi dio posla obavile hrvatske dalmatinske brigade
..tu su dalmatinskim brigadama zapovjedali-drugi...crnogorci,licani,bosanci...i pokopji dalmatinac..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 14/5/2018, 12:45

Yehudim wrote:
tre wrote:đe mi maxo a đe usraelac koji je pucao iz haubica 130 mm lol!

Austrijanci - Page 5 Sve_os12

Austrijanci - Page 5 B_net_11

Ti naravno nemaš niti jednu sliku iz rata jer  ubosni nije bilo fotoaparata.....elde

Kreketalo jadno glupo. za lapsus me cimaš godinam pičko jedna

U glavu sam ti se uvuka jadniče.......sanjaš li me siso

pravog si našao, bome...tre ima četverocifreni broj dana u borbenom sektoru, vrlo 'bogat' ratni put, a nažalost i ožiljke od ranjavanja..
ima i sliku s pokojnim blagom zadrom
a ti nastavi...
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 12:59

jehudi je ovu spomenicu zadnjih deset godina bar 50 puta stavlja na forum.:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 13:09

nije on yehudi...on ej yehudim :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Regoč 14/5/2018, 13:16

vuksadinare wrote:nije on yehudi...on ej yehudim :)
Mnoštvo ih je. Da ne kažem - legija.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 13:22

vuksadinare wrote:..meni je smiejsno bilo kad mi ej pok.baba pšricala na sto su partizani u dalmaciji slicili..bar tamo 1941 i 1942..neki su dolazili u partizane kao d aidu na izlet ili kupanje..cak su neki u kopackama i kratkim hlacama dolazili.. :)...i onda se pojavi pstrojba zabara koja ih razbuca za pola sata...koji bi inace fasovali od kakve ioli ozbiljnije postrojbe u toj situaciji...

Bič puca na kraju,  na kraju se broje mrtvi

Žabari ulickani .......jasno popušili i danas ih se smatra ( barem na balkanu ) kukavicama

švabe u Boss odorama isto popušili

usraše u crnim kapotima željeznicarskih odora..........

svi rediom popušili od, kako veliš, odrpanih Partizana

uniforma  ne čini vojnika niti dobrog borca

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 13:24

Metuzalem wrote:jehudi je ovu spomenicu zadnjih deset godina bar 50 puta stavlja na forum.:)

L AŽEŠ - nisam više od 5 puta i samo kad me jajare provociraju.

uostalom šta imaš protiv?

Nekima moraš, jer traže sami, neke stvari ponavljati kako bi upamtili

jer im je lakše utirati u guzicu nego u glavu
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Noor 14/5/2018, 13:31

Yehudim wrote:
Metuzalem wrote:jehudi je ovu spomenicu zadnjih deset godina bar 50 puta stavlja na forum.:)

L AŽEŠ - nisam više od 5 puta i samo kad me jajare provociraju.

uostalom šta imaš protiv?
 Nekima moraš, jer traže sami, neke stvari ponavljati kako bi upamtili
jer im je lakše utirati u guzicu nego u glavu
kao da je to dokaz bilo čega, pa spomenica ima na njuškalu koliko te volja
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/5/2018, 13:37

Jadno Noor, jadno od tebe. 

Šta bi vi, da vam dam ime przime OIB i originale predam ????

Ako su vaši foliranti, onda mislite da su svi takvi.........jadna jal rvacka

Sramili biste se da imate obraza.

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top