Austrijanci
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Austrijanci
Mora biti proglašen, nakon što je pobio pola miliona hrvata na križnom putu,RayMabus wrote:On će i službeno u Hrvatskoj biti proglašen masovnim zločincem
I Srbima i Muslimanima tamo
trećinu demokratskih četnika pobio, trećinu reformirao u komuniste , a trećinu emigrirao,..
razmotao mujice po bosniji... itd...
Spada u top 10 evropskih zločinaca...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Neteretim ga uopće za pobijene ustaše i druge , za te me boli kurac
Očito je da su takvi odvajani i ubijeni na okolo
I onda ostalo 15 tisuća domobrana s kojima nisu znali šta će pa ih pobili kod Maribora
E za to te teretim
Masovni zločinac
Očito je da su takvi odvajani i ubijeni na okolo
I onda ostalo 15 tisuća domobrana s kojima nisu znali šta će pa ih pobili kod Maribora
E za to te teretim
Masovni zločinac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije on masovni zločinac zato što je ubio
Ustaše
Časnik domobranske vojske
Četnike
I sve druge da ih nenabrojavam
Oni su prvo izdvojili časnike tj te oficire domobranske vojske i njih sa ustašama četnicima i drugima ubijali po Sloveniji
Uopće mu to ne zamjeram
Ali im je onda ostalo 15 tisuća domobrana i nisu znali šta će i onda je ovi naredio da se i njih pobije.
Tezno kod Maribora
Masovni zločinac
Ustaše
Časnik domobranske vojske
Četnike
I sve druge da ih nenabrojavam
Oni su prvo izdvojili časnike tj te oficire domobranske vojske i njih sa ustašama četnicima i drugima ubijali po Sloveniji
Uopće mu to ne zamjeram
Ali im je onda ostalo 15 tisuća domobrana i nisu znali šta će i onda je ovi naredio da se i njih pobije.
Tezno kod Maribora
Masovni zločinac
2014-04-11
Zajebao ih Ante Pavelić koji ih je prabacio u ustaše ili što im nije dozvolio da pobjegnu na vrijeme, mogao ih je prebaciti titu u partizane kao što su to srbi naparavili s čejenima...
doletili titu na volej. sreća da nije zaokružio na 20,000.
Poanta je da mu sve to nije ispričanica da ne bude masovni zločinacmutava baštarda wrote:Zajebao ih Ante Pavelić koji ih je prabacio u ustaše ili što im nije dozvolio da pobjegnu na vrijeme, mogao ih je prebaciti titu u partizane kao što su to srbi naparavili s čejenima...
Zato je to i skrivao čak i od većine partizana
To je otkriveno 1999 godine
2014-04-11
On je masovni ubojica i zločinac
Nije problem šta je ubio oficire i ustaše
On jako dobro zna da ubijanje 15 tisuća običnih vojnika neće moći opravdati niti pred partizanima
Tezno kraj Maribora
Josip Broz Tito je masovni zločinac
On jako dobro zna da ubijanje 15 tisuća običnih vojnika neće moći opravdati niti pred partizanima
Tezno kraj Maribora
2014-04-11
To je za mene gotova stvar
On će u budućnosti u Hrvatskoj biti i službeno proglašen masovnim zločincem zbog pokolja domobrana u Teznom
To je najmanje šta dugujem tima i njihovim porodicama
Nadalje on je i u temeljitelj BIH
Nakon šta bude proglašen masovnim zločincem neće više nikome tamo biti smiješno to što je on ubija obične hrvatske vojnike
To će biti osveta u podijeljenoj zemlji koju je utemeljio zločinac
Pa ćete vidit kome ćete se vi smijati
On će u budućnosti u Hrvatskoj biti i službeno proglašen masovnim zločincem zbog pokolja domobrana u Teznom
Nakon šta bude proglašen masovnim zločincem neće više nikome tamo biti smiješno to što je on ubija obične hrvatske vojnike
2014-04-11
lako za to što ovdje nije još službeno proglašen, ali kako vi iz galaktičke federacije niste potegli pitanje titovih zločina... ili je on i tamo bio nedodirljiv...RayMabus wrote:To je za mene gotova stvar
Nebavimo se Titom
Slučajno sam pogledao sastav jama
Uglavnom miks i onda ovdje samo domobrani
Miks je jer su odvajali časnike od običnih vojnika
Nećkali su se oće li ii njih pobiti do zadnjeg trena
Jesu a netko je izdao naredbu
A znamo tko je bio glavni za ovako krupne stvari odobrit i naredit
Slučajno sam pogledao sastav jama
Uglavnom miks i onda ovdje samo domobrani
Miks je jer su odvajali časnike od običnih vojnika
Nećkali su se oće li ii njih pobiti do zadnjeg trena
Jesu a netko je izdao naredbu
A znamo tko je bio glavni za ovako krupne stvari odobrit i naredit
2014-04-11
No sad kad sam pogledao dao sam ti i odgovor
Puno smešno tamo u Sarajevu i RS kako partizani iz Bosne i drugih vukojebin ubijaju hrvatske regularne vojnike
E pa sad će svima da vam bude smešno jao jao
Pa će da se smejemo
Jer ako je masovni zločinac stvorio BiH onda ćuj Hrvatska je u NATO
A vi?
Spremte se spremte
Puno smešno tamo u Sarajevu i RS kako partizani iz Bosne i drugih vukojebin ubijaju hrvatske regularne vojnike
E pa sad će svima da vam bude smešno jao jao
Pa će da se smejemo
Jer ako je masovni zločinac stvorio BiH onda ćuj Hrvatska je u NATO
A vi?
Spremte se spremte
2014-04-11
usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Regoč-
2015-08-21
a što nije došao naš ciceron,bar on voli držati isprazne govore nego u vatru pošalje svog njonju da ga tamo izvrijeđaju?
vili40-
2015-08-02
Ostali smo do kraja. Nismo potegli iz Zagreba samo kako bismo zabilježili imbecile u ustaškim uniformama, koliko god nas oni i njihova šarmantna osobnost veselili. Htjeli smo prisustvovati komemoraciji u Bleiburgu, kao novinari i kao znatiželjni promatrači. Za razliku od mrzovoljnog kolege snimatelja s više utakmica u nogama, mene je zbilja zanimala predanost tih ljudi koji neumorno prelaze dvije, pa i tri granice, kako bi odali počast i poklonili se smrti ustaša, četnika, domobrana i nevinih civila. Kroz razgovor s ljudima sposobnima za normalnu komunikaciju, onu koja ne uključuje UDBA-u, ustaše, partizane i neumorni libido prema mojoj majci, primijetio sam ponavljajući uzorak.
Ljudi koji hodočaste na Bleiburg, odjeveni u crno, s nabijenim prepoznatljivim kapama i krilatim samoglasnicima, a kojih je ove godine, barem koliko smo mogli vidjeti, bilo u gotovo neprimjetnom broju s obzirom na broj okupljenih, imaju nevjerojatan problem s prihvaćanjem stvarnosti.
Ne samo zbog bizarnog naci-transvestitstva. Patološko preodijevanje u uniforme i simbole kakve su nosili fašistički zločinci samo je površinski simptom urnebesne zadojenosti. Problem je ipak dublje prirode od ustaškog cosplaya.
I treba ih žaliti. Teško se nositi s idejom da te vlastito vrijeme pregazilo. Da si toliko nesposoban za aktivno sudjelovanje u svijetu da ti se lakše vratiti 70 godina unatrag i pretvarati se kako živiš u nepravednom, zadrtom društvu prožetom jednoumljem. Mislim da im je tako lakše. Kad vjeruješ u tajne urotničke službe, moćnike iz sjene i plaćene provokatore, lakše je zanemariti činjenicu da si podbacio u stvarnom svijetu.
Na kraju mise, hodajući natrag prema automobilu, čuli smo muškarca nekoliko metara iza nas kako zadovoljno ustvrđuje kako je ove godine na Bleiburgu bilo više ljudi nego "tamo kod njih na Jasenovcu". I došlo mi ga je žao, zbilja jest.
Ljudi koji hodočaste na Bleiburg, odjeveni u crno, s nabijenim prepoznatljivim kapama i krilatim samoglasnicima, a kojih je ove godine, barem koliko smo mogli vidjeti, bilo u gotovo neprimjetnom broju s obzirom na broj okupljenih, imaju nevjerojatan problem s prihvaćanjem stvarnosti.
Ne samo zbog bizarnog naci-transvestitstva. Patološko preodijevanje u uniforme i simbole kakve su nosili fašistički zločinci samo je površinski simptom urnebesne zadojenosti. Problem je ipak dublje prirode od ustaškog cosplaya.
Neuki muškarci i žene s infantilnim smislom za humor omalovažavaju podjednako i zločine i žrtve, vozeći se na parama odavno zastarjelog ideološkog goriva. Okrivljuju bivše moćnike odavno istrijebljene s pozicija stvarne moći, upiru prstom u izmišljene dušmane, iskaljuju se na novinarima, kidaju stare zastave, kamionima gaze cvijeće i ustraju na podgrijanoj, otrovnoj mržnji. Njihova retorika je izgubljena u vremenu i prostoru. Ne pripada 21. stoljeću i ne pripada modernoj Europskoj uniji. Njihovo rigidno načelo razmišljanja i procjenjivanja, u kojemu svatko tko se ne slaže s njihovim krutim stavom predstavlja neprijatelja, u današnjem dobu jednostavno više ne prolazi. Danas ljude koji u 2018. godini tridesetogodišnjake nazivaju partizanima i komunistima više nitko ne doživljava ozbiljno. Danas takve ljudi moderni svijet žali.
I treba ih žaliti. Teško se nositi s idejom da te vlastito vrijeme pregazilo. Da si toliko nesposoban za aktivno sudjelovanje u svijetu da ti se lakše vratiti 70 godina unatrag i pretvarati se kako živiš u nepravednom, zadrtom društvu prožetom jednoumljem. Mislim da im je tako lakše. Kad vjeruješ u tajne urotničke službe, moćnike iz sjene i plaćene provokatore, lakše je zanemariti činjenicu da si podbacio u stvarnom svijetu.
Na kraju mise, hodajući natrag prema automobilu, čuli smo muškarca nekoliko metara iza nas kako zadovoljno ustvrđuje kako je ove godine na Bleiburgu bilo više ljudi nego "tamo kod njih na Jasenovcu". I došlo mi ga je žao, zbilja jest.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Napisi to još jedno 200 putaRayMabus wrote:On je masovni ubojica i zločinac
Tezno kraj Maribora
Mozda i povjeruju kreteni ko ti
S jadnim IQ
Tebe redovito preskačem kod čitanja . Fakat si tanak. Intelektualno.
Tebe se moze uvjeriti u bilo sto.
Da je vuk jebo Crvenkapicu pa se zato tako zove.
Regoč wrote:Privremeni zastoj, vratit će se sve na staro.
Nece nikad biti fasizam slavLjrn nigdje .
Osim u pripzidini donjoj .
I budalasima tvog tipa.
Koji prazninu ne znsju drugačiju ispuniti nego STARIM
ma jebote, dosta starog ..
stari smo svi.
Stara drzava.
Stara populacija.
Stare ideologije .
Sve je to na rubu groba .
Kako se uspješno samopojebati!debotoijusto wrote:
tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Znači presvuka se na vrime u civilku ali eto, skužilo ga.
Tko nije kriv nema potribe bižati
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Neću, ja san svoje rekaSora wrote:Napisi to još jedno 200 putaRayMabus wrote:On je masovni ubojica i zločinac
Tezno kraj Maribora
Mozda i povjeruju kreteni ko ti
S jadnim IQ
Tebe redovito preskačem kod čitanja . Fakat si tanak. Intelektualno.
Tebe se moze uvjeriti u bilo sto.
Da je vuk jebo Crvenkapicu pa se zato tako zove.
Kao i da će on i službeno biti proglašen masovnim zločincem u Hrvatskoj zbog ubojstva domobrana u Teznom
Sad još ne nego kad dođe vrijeme za to
Povijest će ga pamtiti kao masovnog ubojicu jer to i jest
2014-04-11
de ne seri, da ti ja nešto slično nabacim opet bi tražio ban za mene. Lijepo ti rekoh da je bio civil kao i većina onih na BleiburguYehudim wrote:tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Šandor Winnetou-
2017-12-31
a ti znas da se na vrime presvukao?! odakle??Yehudim wrote:tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 2 of 7