Austrijanci
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Austrijanci
a ti znas da se na vrime presvukao?! odakle??Yehudim wrote:tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Znači presvuka se na vrime u civilku ali eto, skužilo ga.
Tko nije kriv nema potribe bižati
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Puno je usrashkih juniformi nadjeno kako su bacene uz rutu bijega...e sad..onima preko IQ 100 ne treba puno..ostali...a yebiga..
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Istina istina. Svugdje u Istocnoj Europi i Balkanu su prilazile vojske osvojenim gradovima sa taktom i razumjevanjem...
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudim wrote:tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Istina istina. Svugdje u Istocnoj Europi i Balkanu su prilazile vojske osvojenim gradovima sa taktom i razumjevanjem...
to je odgovor na tvoju mržnju prema hrvatima i što nazivaš moj narod i moje ubijene usrašama i stvljaš ih u tor. Kad budeš pristojan dečko onda ćeš pristojno biti i tretiran a do tada ćeš biti i ostati urani usraelacYehudim wrote:To je odgovor na njegov ton razgovora.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:to je odgovor na tvoju mržnju prema hrvatima i što nazivaš moj narod i moje ubijene usrašama i stvljaš ih u tor. Kad budeš pristojan dečko onda ćeš pristojno biti i tretiran a do tada ćeš biti i ostati urani usraelacYehudim wrote:To je odgovor na njegov ton razgovora.
nek ide u srbiju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tre wrote:to je odgovor na tvoju mržnju prema hrvatima i što nazivaš moj narod i moje ubijene usrašama i stvljaš ih u tor. Kad budeš pristojan dečko onda ćeš pristojno biti i tretiran a do tada ćeš biti i ostati urani usraelacYehudim wrote:To je odgovor na njegov ton razgovora.
Štos je u tome što ljudi koji idu tamo ne rade razliku između ustaša i ostalih i stavljaju ih u isti tor. Da nije tako onda bi izolirali među sobom idiote koji se kite s tim znakovljem i tamo su solo izdrkavanja radi. Ili nije tako?
Guest- Guest
yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
dakle nema cilemile...
Guest- Guest
pismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
Ameri toleriraju sve živo dok god se ne krši zakon. Ono...možeš doslovno izvjesiti na kuću zastavu sa svastikom. Prvi amandman garantira
Guest- Guest
Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
Ameri toleriraju sve živo dok god se ne krši zakon. Ono...možeš doslovno izvjesiti na kuću zastavu sa svastikom. Prvi amandman garantira
Guest- Guest
Moj djed je bio partizan ranjen kod Čazme, zarobljen od švaba i prebačen na Sv. Duh u ZG. Kad je čuo da partizani dolaze u ZG zbriso ko zec.tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Reko, što pobježe kad tvoji dolaze. Veli, dok ja njima objasnim da sam partizan ode glava. Znao je i on s kakvom bagrom je ratovao.
Neku curu u svabiji neki kozojebi spotali i gnjavili pa je dosla policija a oni zbrisali..policija prikupljala izjave ocevidaca i jednu zenu pitali kako su napadaci iygledali..
Zena pocela...Bili su tamne puti..a pandurka zavristala na nju da je rasista..... pa ti sad opisi napadace..sve sve osim tamnoputih..njih svabija treba..ovu kuju pandurku vjerovatno krese neki kunta kinte ili arapin
Zena pocela...Bili su tamne puti..a pandurka zavristala na nju da je rasista..... pa ti sad opisi napadace..sve sve osim tamnoputih..njih svabija treba..ovu kuju pandurku vjerovatno krese neki kunta kinte ili arapin
Guest- Guest
pismejker wrote:Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
U njih je bas ono sve zivo dozvoljeno....stvarno mozes jebenog adolfa kip u dvoristu napraviti. Dok god ne krsis zakon sve kosher. U trenutku kad zajebes...ides u zatvor na pun kurac godina jer ce izvuc sve to i onda ti nakacit sve to kao karakterni dokaz...onda te sudac proglasi za ludjaka i opasnost za drustvo i dovidjorno
Guest- Guest
Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
U njih je bas ono sve zivo dozvoljeno....stvarno mozes jebenog adolfa kip u dvoristu napraviti. Dok god ne krsis zakon sve kosher. U trenutku kad zajebes...ides u zatvor na pun kurac godina jer ce izvuc sve to i onda ti nakacit sve to kao karakterni dokaz...onda te sudac proglasi za ludjaka i opasnost za drustvo i dovidjorno
Guest- Guest
pismejker wrote:Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
Sretno s tim
Guest- Guest
Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
2014-04-15
Pa samo dovoljno kesha skupiti smjestiti u besporeznu i sam si pridjeliti mirovinu..sve ostalo je jebada..kad dobijem i rusko drzavljanstvo,slobodno i besplatno mogu uzeti zemlju ,koja je drzavna..ono kutja i okutjnica..povrh Novosibirska 200/300 km dalje sam uyeo nesto jeftino ..drvena kutja..nis fancy,ali se da bogovski srediti..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...MaximusDecimusMiridije wrote:
To nije istina.
Švabi ne toleriraju.
Sretno s tim
Guest- Guest
pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?