Austrijanci
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Austrijanci
Jadno Noor, jadno od tebe.
Šta bi vi, da vam dam ime przime OIB i originale predam ????
Ako su vaši foliranti, onda mislite da su svi takvi.........jadna jal rvacka
Sramili biste se da imate obraza.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
yeh je stari hosovac, to je poznato...
tre je legenda dr-a, to je također poznato...
.
.
zašto jadno? pa idi vidi...Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
nitko te nije to ni tražio, pogotovo osobne podatke, ali ovakvo dokazivanje je bez veze
gle...govorio sam o likovima koji su naivno stradali...zato sam usporedio slovenacke partizane sa ovim u dalmaciji..izgubiti glavu naivno,nedisciplinirano i fjakasto nije odlika dobrog borca..ici u kopackama i bermudima u partizane ili u neku drugu vojnu postrojbu je odlika neozbiljnosti,nediscipline pa i ljenostiYehudim wrote:vuksadinare wrote:..meni je smiejsno bilo kad mi ej pok.baba pšricala na sto su partizani u dalmaciji slicili..bar tamo 1941 i 1942..neki su dolazili u partizane kao d aidu na izlet ili kupanje..cak su neki u kopackama i kratkim hlacama dolazili.. ...i onda se pojavi pstrojba zabara koja ih razbuca za pola sata...koji bi inace fasovali od kakve ioli ozbiljnije postrojbe u toj situaciji...
Bič puca na kraju, na kraju se broje mrtvi
Žabari ulickani .......jasno popušili i danas ih se smatra ( barem na balkanu ) kukavicama
švabe u Boss odorama isto popušili
usraše u crnim kapotima željeznicarskih odora..........
svi rediom popušili od, kako veliš, odrpanih Partizana
uniforma ne čini vojnika niti dobrog borca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:zašto jadno? pa idi vidi...Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
nitko te nije to ni tražio, pogotovo osobne podatke, ali ovakvo dokazivanje je bez veze
Znam da se prije dest-petnaest god. nudilo za 500 Kn kom
nekako si to sročila nespretno ( namjerno ili ne )
Tražio je kre.........samim svojim provokacijama ( on biće zna radi čega to čini )
zato, po meni, nije bez veze. Opet svakome po volji, koga ne zanima može preskočiti moje upise ili me blokirati, staviti na ignore
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
tebe ne moze niko lako prevarit lipaNoor wrote:zašto jadno? pa idi vidi...Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne shvaćaš što želim reći...sva ta odličja su na žalost izgubila svoju pravu vrijednost, jer se eto...mogu i kupiti za 100 kn, a samim tim automatski nisu dokaz ničega.Yehudim wrote:Noor wrote:zašto jadno? pa idi vidi...Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
Znam da se prije dest-petnaest god. nudilo za 500 Kn kom
nekako si to sročila nespretno ( namjerno ili ne )
Tražio je kre.........samim svojim provokacijama ( on biće zna radi čega to čini )
zato, po meni, nije bez veze. Opet svakome po volji, koga ne zanima može preskočiti moje upise ili me blokirati, staviti na ignore
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
život je školaprckov wrote:tebe ne moze niko lako prevarit lipaNoor wrote:zašto jadno? pa idi vidi...Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
na braniku domovine ostali stariji i srednjovjecni domoljubi...
2015-09-08
imam slika od pokojnog Blage Zadre, Marka Babića, Ivice Arbanasa, Tomislava Jakovljevića i sve da sam sa njima na slici.... sa generalom Praljkom sam desetak puta ručao, Bobetka upoznao u Hercegovini na bojištu, grujića na eshumacijama...Yehudim wrote:tre wrote:đe mi maxo a đe usraelac koji je pucao iz haubica 130 mm
Ti naravno nemaš niti jednu sliku iz rata jer ubosni nije bilo fotoaparata.....elde
Kreketalo jadno glupo. za lapsus me cimaš godinam pičko jedna
U glavu sam ti se uvuka jadniče.......sanjaš li me siso
dočim sam tebe gnjido upitao o tome jesi li siguran da bi ti ponovio da si bio na haubicama 130 mm što mi je bio signal da si lažovčina svjetska jer haubice od 130 mm ne postoje nego samo topovi od 130 mm koji su izrazito precizni i ubojiti ali odakle bi ti to znao, samo se hvališ tuđim perijem a ne znaš ni razliku između topa i haubice, trebalo bi te biti sramota a ne još da se pravdaš nesrećo jedna sa svojim neznanjem
Šandor Winnetou-
2017-12-31
de haubičaru ne seri, ti si lažovčina licemjerna prvenstveno tako da si zadnji u nizu koji bi trebao nekoga prozivati zbog bilo čega.Yehudim wrote:Jadno Noor, jadno od tebe.
Ko je tebe pičko upoznao da može potvrditi tvoj identitet? Mene su upoznali oko desetak forumaša koji mogu stati iza mene dok si ti četnička pičketina koja se krije iza par neidentificiranih slija i lažnim ratnim putem iskostruiranih za one koji nemaju pojma o tome što je top a što haubica kao što ni ti sam ne znaš
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jeh je stari četnički lažov, HOSovci nisu bili u bitnicama nego isključivo u pješaštvu i na prvim linijama. Odakle HOSu top od 130 mm i još da ga naziva haubicom, lik je teški fejk plus njegovo pisanje o Bleburgu jasno ukazuje da je lik ili dete partizana ili dete četnika, treće opcije nema.Totenkopf wrote:yeh je stari hosovac, to je poznato...
.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Provokator koji želi poticati antisemitizam pa se predstavlja kano Žid.tre wrote:jeh je stari četnički lažov, HOSovci nisu bili u bitnicama nego isključivo u pješaštvu i na prvim linijama. Odakle HOSu top od 130 mm i još da ga naziva haubicom, lik je teški fejk plus njegovo pisanje o Bleburgu jasno ukazuje da je lik ili dete partizana ili dete četnika, treće opcije nema.Totenkopf wrote:yeh je stari hosovac, to je poznato...
.
hos-ovci nisu imali toipove osim onog jendog ispred starcevicevog doma koji nije imao osnovne elemente...imali su nesto minobacaca lakseg kalibra i to je to..
2015-09-08
Lijevča Polje je jedan mit.RayMabus wrote:Pa eto neće u Austriju sa tin simbolima i sve ok
Mogu sad na Lijevča polje
Tu ustaše nisu porazili nikakve četnike,već od Draže odmetnute Crnogorce. Čak su i oni sami to skontali,te su zarobljene Crnogorce priključili sebi,kao pripadnike "nacionalne crnogorske vojske".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako ti kazes onda sto da ti ne vjerujemo....to nisu bili četnici vec 'netko' ...zasto su onda u knjigama nob-a okarakterizirani kao cetrnici..a ne 'netko' ili 'nacionalna crnogorska vojska'...kome da vjerujem..?..tebi?..ili partizanima?jastreb wrote:Lijevča Polje je jedan mit.RayMabus wrote:Pa eto neće u Austriju sa tin simbolima i sve ok
Tu ustaše nisu porazili nikakve četnike,već od Draže odmetnute Crnogorce. Čak su i oni sami to skontali,te su zarobljene Crnogorce priključili sebi,kao pripadnike "nacionalne crnogorske vojske".
2015-09-08
Pa opće je poznato da se Pavle Đurišić potpuno odrekao Draže i sa Crnogorcima se odmetnuo od njega. Dakle za Čiča Dražu Đurišićevci više nisu bili četnici,već odmetnuta vojska.vuksadinare wrote:ako ti kazes onda sto da ti ne vjerujemo....to nisu bili četnici vec 'netko' ...zasto su onda u knjigama nob-a okarakterizirani kao cetrnici..a ne 'netko' ili 'nacionalna crnogorska vojska'...kome da vjerujem..?..tebi?..ili partizanima?jastreb wrote:Lijevča Polje je jedan mit.RayMabus wrote:Pa eto neće u Austriju sa tin simbolima i sve ok
2014-04-22
cetri godine su bili cetnici dva dana nisu...i onda vise nisu cetnioci jer se pavle đurisic odmetnuo od draze... ..i jure francetic s eodmetnuo na jedan nacin od pavelica a opet njegovu crnu legiju tretiras kao ustase..jastreb wrote:Pa opće je poznato da se Pavle Đurišić potpuno odrekao Draže i sa Crnogorcima se odmetnuo od njega. Dakle za Čiča Dražu Đurišićevci više nisu bili četnici,već odmetnuta vojska.vuksadinare wrote:ako ti kazes onda sto da ti ne vjerujemo....to nisu bili četnici vec 'netko' ...zasto su onda u knjigama nob-a okarakterizirani kao cetrnici..a ne 'netko' ili 'nacionalna crnogorska vojska'...kome da vjerujem..?..tebi?..ili partizanima?jastreb wrote:Lijevča Polje je jedan mit.RayMabus wrote:Pa eto neće u Austriju sa tin simbolima i sve ok
2015-09-08
sto je sa cetnicima koji su isto tri godien bili u cetnicima a pola godine otisli u partizane..brisemo ono d anikad nisu bili cetnici..vec samo partizani....
2015-09-08
Pa i domobrani i Talijanci su masovno prelazili partizanima. To je u ratu bila normalna pojava.vuksadinare wrote:sto je sa cetnicima koji su isto tri godien bili u cetnicima a pola godine otisli u partizane..brisemo ono d anikad nisu bili cetnici..vec samo partizani....
2014-04-22
Da ne govorimo o masovnom prijelazu ustaša muslimana iz Cazinske krajine pod vodstvom Huske Miljkovića.jastreb wrote:Pa i domobrani i Talijanci su masovno prelazili partizanima. To je u ratu bila normalna pojava.vuksadinare wrote:sto je sa cetnicima koji su isto tri godien bili u cetnicima a pola godine otisli u partizane..brisemo ono d anikad nisu bili cetnici..vec samo partizani....
2014-04-22
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 6 of 7