Austrijanci
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Austrijanci
pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
pismejker wrote:Pa samo dovoljno kesha skupiti smjestiti u besporeznu i sam si pridjeliti mirovinu..sve ostalo je jebada..kad dobijem i rusko drzavljanstvo,slobodno i besplatno mogu uzeti zemlju ,koja je drzavna..ono kutja i okutjnica..povrh Novosibirska 200/300 km dalje sam uyeo nesto jeftino ..drvena kutja..nis fancy,ali se da bogovski srediti..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:
Eto vis...mos biti i najvetje ghovno na svijetu,ali ne smijes biti seksist...
U njih je bas ono sve zivo dozvoljeno....stvarno mozes jebenog adolfa kip u dvoristu napraviti. Dok god ne krsis zakon sve kosher. U trenutku kad zajebes...ides u zatvor na pun kurac godina jer ce izvuc sve to i onda ti nakacit sve to kao karakterni dokaz...onda te sudac proglasi za ludjaka i opasnost za drustvo i dovidjorno
Sretno s tim
ok
Guest- Guest
pa.posto si aktivni antidrzavni element..st oduze to bolje i sigurnije..Leviathan2 wrote:pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
Guest- Guest
Nego, sad će i treći počet , smiheš vanka samo uzet zrakaLeviathan2 wrote:pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
2014-04-15
sto ti ne bjezis...yacudio sam se kako sve vise ima amera koji sele u Rusiju..Upoznao sam jednu stariju Rujku na poslu i nekako se povezali i dogovorili da mi sredi to sa kutjom,preko nekog rodijaka odvjetnika,sve legalno napravi..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Pa samo dovoljno kesha skupiti smjestiti u besporeznu i sam si pridjeliti mirovinu..sve ostalo je jebada..kad dobijem i rusko drzavljanstvo,slobodno i besplatno mogu uzeti zemlju ,koja je drzavna..ono kutja i okutjnica..povrh Novosibirska 200/300 km dalje sam uyeo nesto jeftino ..drvena kutja..nis fancy,ali se da bogovski srediti..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Eto..i ti sad odi namo zivjeti..majka Rusija..i Sibir..sto dalje od ljudi i pogotovo blesavog Zapada..MaximusDecimusMiridije wrote:
U njih je bas ono sve zivo dozvoljeno....stvarno mozes jebenog adolfa kip u dvoristu napraviti. Dok god ne krsis zakon sve kosher. U trenutku kad zajebes...ides u zatvor na pun kurac godina jer ce izvuc sve to i onda ti nakacit sve to kao karakterni dokaz...onda te sudac proglasi za ludjaka i opasnost za drustvo i dovidjorno
Sretno s tim
ok
Guest- Guest
A tvoja sirotica nema neku vikendicu oko Novosibirska nego babce zajebavaš
2014-04-15
ocel i poslije treceg jos trajat drugin_razbojnik wrote:Nego, sad će i treći počet , smiheš vanka samo uzet zrakaLeviathan2 wrote:pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
il ce konacno u trecem sjebat ustase cetnike i partizane, pun mi ih kurac
imas mesagepismejker wrote:pa.posto si aktivni antidrzavni element..st oduze to bolje i sigurnije..Leviathan2 wrote:pa u picku materinu, jel moram stalno bit ispod radara :)n_razbojnik wrote:Ti si ispod radara yebe te seLeviathan2 wrote:jel gotov drugi svjecki?
jel smijem izaci?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma eto, dosle vrucine pa ce sad ovi arapi uci i pravo stanje da pocnu radit sranja po europiRayMabus wrote:JakoLeviathan2 wrote:dosadno aRayMabus wrote:Nema nekih ratova, svi su se nešto uspavali
A štaš to je tako vrime, bit će bolje
valjda ce bit zivlje :)
Baš sparno plus ta piva baš umela
2014-04-11
cekaju tebe da zavrsis FER (moze i neki drugi, nije bitno) fakultet, pa ako zelis ratove, daj se na posao...RayMabus wrote:Nema nekih ratova, svi su se nešto uspavali
Guest- Guest
Ja nekreiram ratove
Nije mi toliko stalo da bih kreirao ratove
Kreiram lov
Na one koji žele ratove
Nije mi toliko stalo da bih kreirao ratove
Kreiram lov
Na one koji žele ratove
2014-04-11
U šumi punoj divljih zvijeri nebi trebalo biti mirno
Uspavali su se
Ili se nečega boje ili pripremaju napad
U šumi punoj divljih zvijeri tišina nije dobar znak
Uspavali su se
Ili se nečega boje ili pripremaju napad
U šumi punoj divljih zvijeri tišina nije dobar znak
2014-04-11
Povukli su se jer smišljaju napad
Američki predsjednik u biti nije informiran o tajnoj vladi i valjda su mislili da će izraelski napadi isprovovirati Iran pa da pokrenu rat a to se nije desilo
Zato je tako tiho
Američki predsjednik u biti nije informiran o tajnoj vladi i valjda su mislili da će izraelski napadi isprovovirati Iran pa da pokrenu rat a to se nije desilo
Zato je tako tiho
2014-04-11
možeš i ti sa njimdebotoijusto wrote:tre wrote:to je odgovor na tvoju mržnju prema hrvatima i što nazivaš moj narod i moje ubijene usrašama i stvljaš ih u tor. Kad budeš pristojan dečko onda ćeš pristojno biti i tretiran a do tada ćeš biti i ostati urani usraelacYehudim wrote:To je odgovor na njegov ton razgovora.
nek ide u srbiju
Šandor Winnetou-
2017-12-31
nije tako, ja bio i govorim iz prve ruke. Uostalom tamo su bili civili u najvećem broju a koje je partizanska stoka pobila bez razmišljanjaMaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:to je odgovor na tvoju mržnju prema hrvatima i što nazivaš moj narod i moje ubijene usrašama i stvljaš ih u tor. Kad budeš pristojan dečko onda ćeš pristojno biti i tretiran a do tada ćeš biti i ostati urani usraelacYehudim wrote:To je odgovor na njegov ton razgovora.
Štos je u tome što ljudi koji idu tamo ne rade razliku između ustaša i ostalih i stavljaju ih u isti tor. Da nije tako onda bi izolirali među sobom idiote koji se kite s tim znakovljem i tamo su solo izdrkavanja radi. Ili nije tako?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
smješno, u americi ih baš toleriraju, u njemačkoj je 0% tolerancije dok ih u engleskoj kraljevski podmladak nosi naci uniforme i nikome ništapismejker wrote:yebiga..Svabi niti Ameri na svom ne toleriraju bilo kakvu naci i fasistichku ikonografiju..kako rekoh,terminalno me banirali jer sam rekao da sam ponosni @sexist@..sto god to znacilo..
dakle nema cilemile...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jasno je vidio koja je to krkanija od vojskedanni1 wrote:Moj djed je bio partizan ranjen kod Čazme, zarobljen od švaba i prebačen na Sv. Duh u ZG. Kad je čuo da partizani dolaze u ZG zbriso ko zec.tre wrote:usraelac ne seri, moj djed je bio civil pa su ga ubili kao i većinu ljudi zato usraelac nemo bre da jedeš *ovna
Reko, što pobježe kad tvoji dolaze. Veli, dok ja njima objasnim da sam partizan ode glava. Znao je i on s kakvom bagrom je ratovao.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 4 of 7