Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
vuksadinare wrote:pa ne mora biti bas dezulovic ili ivancic..u feralu su pisali i drugi novinari...ne samo njih par..ono neke vanpoliticke i slicne temeslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:
na stranu sto je meni normalno a legalno nego je nenormalno da ignorirate predatora u haljini a 38 st. bi pisali o predatoru u skoli
eto , sto vise reci do novog teksta uskoro
Preslab je on kapacitet za Feral. Kao prvo nema niti trunke književnog talenta, a to ipak nije bila osobina feralovaca, barem onih glavnih.
Novinar po definiciji ipak mora imati nekog talenta za književno izražavanje, pa je već samo zbog toga jasno da debo nema izravne veze sa tom ekipom, osim kao simpatizer. Mislim, ima danas svakakvih novinara po kojekakvim opskurnim portalima pa čak i tiskovinama (24), ali Feral je ipak bio neka starija škola kada se pazilo na to.
Guest- Guest
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
meni djeluju ka obična pederčina bez previše soli u glavivuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
na stranu sto je meni normalno a legalno nego je nenormalno da ignorirate predatora u haljini a 38 st. bi pisali o predatoru u skoli
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Rubrika "Debin katolički kutak vikendom"vuksadinare wrote:pa ne mora biti bas dezulovic ili ivancic..u feralu su pisali i drugi novinari...ne samo njih par..ono neke vanpoliticke i slicne temeslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:
Preslab je on kapacitet za Feral. Kao prvo nema niti trunke književnog talenta, a to ipak nije bila osobina feralovaca, barem onih glavnih.
2014-04-15
bilo bi posteno da s edebo izjasni ako je bio to..ne kazem d aje ali ako je bio tog kruga..onda reci..ne moras reci ime i prezime ali bar d aznamo sa kim vodemo polemike..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
5st. upisa od toga 4 o meni sto govori o vama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tko uopce kod nas ima ?slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a i debo hoda za kinseya...u 'hodu za znanost'n_razbojnik wrote:Fratar je djubre a Kinsey uvaženi znastvenik, nije to baš linijski
A taj marš za znanost je zapravio bio antiznanstveni marš za primitivni politički aktivizam određenog tipa, što se uostalom vidi i po akterima marša koji redom nikakve veze sa znanošću nemaju.
Biskupi i nadbiskupi ha
Ko srednji vijek
Ma jok
Spiljski pračovjeki
Debo Šaraj samodebotoijusto wrote:5st. upisa od toga 4 o meni sto govori o vama
Sora wrote:Tko uopce kod nas ima ?slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a i debo hoda za kinseya...u 'hodu za znanost'n_razbojnik wrote:Fratar je djubre a Kinsey uvaženi znastvenik, nije to baš linijski
A taj marš za znanost je zapravio bio antiznanstveni marš za primitivni politički aktivizam određenog tipa, što se uostalom vidi i po akterima marša koji redom nikakve veze sa znanošću nemaju.
Biskupi i nadbiskupi ha
Ko srednji vijek
Ma jok
Spiljski pračovjeki
spiljski "pračovjeki" su bili pagani kao i današnji neopagani i vjerovali su u Rogatog Boga i Božicu Majku .. ne brkati biskupe s tom naprednom religijom ..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:5st. upisa od toga 4 o meni sto govori o vama
'oćeš da ih zalijepim na korpus dobrih postova?
Guest- Guest
vrlo, dapače i jebeno oportuna izjava nekog koji nije volio djecu ni crkvu.marcellus wrote:
šta te boli kurac ti nemaš dicu a i ne guziš
2014-12-30
Sve ti je ti je to isti kuracmetilda wrote:Sora wrote:Tko uopce kod nas ima ?slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a i debo hoda za kinseya...u 'hodu za znanost'n_razbojnik wrote:Fratar je djubre a Kinsey uvaženi znastvenik, nije to baš linijski
Biskupi i nadbiskupi ha
Ko srednji vijek
Ma jok
Spiljski pračovjeki
spiljski "pračovjeki" su bili pagani kao i današnji neopagani i vjerovali su u Rogatog Boga i Božicu Majku .. ne brkati biskupe s tom naprednom religijom ..
Pseudoznanost
Mi smo zahvaljujuci domoljubima zadnja rupa u Evropi u znanosti
Pogledamo li kako stoje nasa sveučilišta i HAZU
30 godina nismo u stanju pokrenuti reforme obrazovanja
Pogledajmo samo cime se bavimo u javnom polju kad je rijec o društvenoj znanosti
Etnogenezom
Falsificiranjem proslosti
Izmišljanjem nepostojećih znanosti kao npr. Hagioterpija
Ideologizacijom i politizacijom drustva
Itd itd
Metilda , ne cudi zeno da su te oglupili popovi
Etnogenezom
Itd itd
Sora wrote:Pogledajmo samo cime se bavimo u javnom polju kad je rijec o društvenoj znanosti
Etnogenezom
Itd itd
hagioterapija je jako dobra stvar... recimo, kad te ujutro povuče da trgneš ljutu prije dolaska na forum ti samo trebaš reći: e baš neću.. i tako cijeli dan kad ti dođe piti.. Ivančić kaže da djeluje.. gaji pozitivne misli... bit ćeš puno bolje...
Guest- Guest
Sora wrote:Metilda , ne cudi zeno da su te oglupili popovi
Srećom pa to tebi nitko ne može učiniti iz jednostavnog razloga jer ne možeš biti gluplja nego što to već jesi.
Guest- Guest
Vidim koliko je hagioterapija dobra stvarimetilda wrote:Sora wrote:Pogledajmo samo cime se bavimo u javnom polju kad je rijec o društvenoj znanosti
Etnogenezom
Itd itd
hagioterapija je jako dobra stvar... recimo, kad te ujutro povuče da trgneš ljutu prije dolaska na forum ti samo trebaš reći: e baš neću.. i tako cijeli dan kad ti dođe piti.. Ivančić kaže da djeluje.. gaji pozitivne misli... bit ćeš puno bolje...
Od jutra vidis bijele miševe i konfabuliraš
Aj stara pojačaj terapiju
Sora wrote:
Klasična projekcija.
Guest- Guest
Nijeslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Klasična projekcija.
Ja ne tvrdim za nju da pije samo da vidi bijele miševe
I laze
Po obicaju vjernika
veber wrote:vrlo, dapače i jebeno oportuna izjava nekog koji nije volio djecu ni crkvu.marcellus wrote:
pa gle nisam ja veliki fan crkve ni ovako, ali mi je jasno da je ona temelj naše kulture
marcellus wrote:veber wrote:vrlo, dapače i jebeno oportuna izjava nekog koji nije volio djecu ni crkvu.marcellus wrote:
pa gle nisam ja veliki fan crkve ni ovako, ali mi je jasno da je ona temelj naše kulture
gracin koji 20g. dira dicu nece biti dio moje kulture dok mogu tipkat a ti kako hoces
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
optužiti svećenika za pedofiliju postalo je danas dio pop kulture .. svaka igra riječima je slučajna
Guest- Guest
Sora wrote:Nijeslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Klasična projekcija.
Ja ne tvrdim za nju da pije samo da vidi bijele miševe
I laze
Po obicaju vjernika
ti onda valjda lažeš po običaju komunista
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
Page 5 of 7