Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Cijeli je slučaj senzibilizirao domaću javnost, posebno kad se u obzir uzmu ozbiljne sumnje da je crkveni vrh o svemu znao odavno, ali je namjerno cijelu priču zataškavao i čuvao od javnosti i policije.
Po Splitu je tako nepoznat netko jučer zalijepio više plakata - tjeralica za svećenikom.
"TRAŽI SE", piše iznad slike optuženog za seksualna zlostavljanja.
''Tražen zbog pedofilije, seksualnog zlostavljanja, silovanja i izazivanja doživotnih trauma desecima splitskih dječaka. Neka mu Bog oprosti, mi nećemo!'', stoji ispod fotografije koje nam je ustupio portal Dalmacija Danas.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-oblijepljen-tjeralicama-za-svecenikom-pedofilom-neka-mu-bog-oprosti-mi-necemo/1043927.aspx
Po Splitu je tako nepoznat netko jučer zalijepio više plakata - tjeralica za svećenikom.
"TRAŽI SE", piše iznad slike optuženog za seksualna zlostavljanja.
''Tražen zbog pedofilije, seksualnog zlostavljanja, silovanja i izazivanja doživotnih trauma desecima splitskih dječaka. Neka mu Bog oprosti, mi nećemo!'', stoji ispod fotografije koje nam je ustupio portal Dalmacija Danas.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-oblijepljen-tjeralicama-za-svecenikom-pedofilom-neka-mu-bog-oprosti-mi-necemo/1043927.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
U NJEGOVU DRUŠTVU SKLAPALI SU SE POSLOVI, donosile kadrovske odluke i usmjeravala politička kretanja, a nadbiskup Marin Barišić godinama nije reagirao na vapaj žrtava. Štiti li još netko moćan utjecajnog i uglednog franjevca kojeg brojne žrtve optužuju za seksualno zlostavljanje?
2014-04-12
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Što se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?
2014-04-15
...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu svecenici..o mamu vam licemjernu i bolesnu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema idiotskijeg grada od splita..volim ga ali najveci idioti u hr definitivno..niz razloga za to..ovaj primjer..ubijanje na svakom cosku....sjebali hajduka navodno svoj simbol sumnjivim optuzbam,a naravno bez dokaza vec 'na ric' predsjenedika hajduka kosa..i time sjebali atmosferu..rezultat se vidi u posljednje vrijeme od tog slucaja...sve budale..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
debotoijusto wrote:
zašto su slike zamagljene?
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Što se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?
odma' molotovljev na samostan
Guest- Guest
metilda wrote:n_razbojnik wrote:Što se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?
odma' molotovljev na samostan
To će mali koktel majstor Drago Carlos rješit'
2014-04-15
kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
Vid istamarcellus wrote:kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
2014-04-15
ah
zanimljive te tjeralice, ovo za broza se cudim da niko nije iskoristio
a za ovog pedofila,
pa nek stave nagradu i ko isplacuje, 5 dana i dobiju ga fino ohladitog
zanimljive te tjeralice, ovo za broza se cudim da niko nije iskoristio
a za ovog pedofila,
pa nek stave nagradu i ko isplacuje, 5 dana i dobiju ga fino ohladitog
Da se obećala njemačka pemzija i pasoš eee
2014-04-15
Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Inače i očekivao sam da će se netko vratiti na ovu temu od prije mjesec dana.
Reklame treba ponavljati... Tako one funkcioniraju...
Idemo dalje...
Idemo dalje...
Guest- Guest
...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu svecenici
Što se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?
zašto su slike zamagljene?
kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
fratar vam 20 godin guzi dicu a vama su ovo uoceni problemi predatorskog momenta
mnogo lijepo
2014-04-12
cassanowa wrote:Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Idemo dalje...
kolega , lik jebe malu djecu a ti o otvaracu teme
2014-04-12
debotoijusto wrote:...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu sveceniciŠto se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?zašto su slike zamagljene?kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
fratar vam 20 godin guzi dicu a vama su ovo uoceni problemi predatorskog momenta
mnogo lijepo
šta te boli kurac ti nemaš dicu a i ne guziš
cekaj , to je odgovor na fratra koji jebepredatorski klince nekaznjeno , tvoje ne ide na vjeronauk ?marcellus wrote:debotoijusto wrote:...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu sveceniciŠto se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?zašto su slike zamagljene?kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
mnogo lijepo
šta te boli kurac ti nemaš dicu a i ne guziš
2014-04-12
Da nismo katolici, bili bismo što? Srbi! Moramo štititi katoličanstvo.
Jebeš djecu.
Jebeš djecu.
crvenkasti-
2014-04-17
A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
2014-04-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
Page 1 of 7