Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Ništa mi ne branimo, mi smo za ljubav, naravno ako je obostrana...a do njegove 18.te morala je biti, kako tvrdi žrtva
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
a i debo hoda za kinseya...u 'hodu za znanost'n_razbojnik wrote:Fratar je djubre a Kinsey uvaženi znastvenik, nije to baš linijski
Noor wrote:a i debo hoda za kinseya...u 'hodu za znanost'n_razbojnik wrote:Fratar je djubre a Kinsey uvaženi znastvenik, nije to baš linijski
A taj marš za znanost je zapravio bio antiznanstveni marš za primitivni politički aktivizam određenog tipa, što se uostalom vidi i po akterima marša koji redom nikakve veze sa znanošću nemaju.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Cijeli je slučaj senzibilizirao domaću javnost, posebno kad se u obzir uzmu ozbiljne sumnje da je crkveni vrh o svemu znao odavno, ali je namjerno cijelu priču zataškavao i čuvao od javnosti i policije.
Po Splitu je tako nepoznat netko jučer zalijepio više plakata - tjeralica za svećenikom.
"TRAŽI SE", piše iznad slike optuženog za seksualna zlostavljanja.
''Tražen zbog pedofilije, seksualnog zlostavljanja, silovanja i izazivanja doživotnih trauma desecima splitskih dječaka. Neka mu Bog oprosti, mi nećemo!'', stoji ispod fotografije koje nam je ustupio portal Dalmacija Danas.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-oblijepljen-tjeralicama-za-svecenikom-pedofilom-neka-mu-bog-oprosti-mi-necemo/1043927.aspx
jel piše ispod 'smrt fašizmu, sloboda narodu' ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jebeš plakate, time neće ništa postići zbog sprege Crkve i korumpirane vlasti. Uostalom, navodno se zna di su sklonili tog pedofila, nek malo uprljaju ruke, jedan kanister benzina i mala noćna akcija i ode fratar svom stvoritelju na jebanje...
a sto je sa politicarima i mafijasima pedofolima za koje postoji javna tajna?..muk nema potjernica,benzina..jer oni ce mozebitno nesto zatrebat..pa ajmo udriti na fratra..catabbath wrote:Jebeš plakate, time neće ništa postići zbog sprege Crkve i korumpirane vlasti. Uostalom, navodno se zna di su sklonili tog pedofila, nek malo uprljaju ruke, jedan kanister benzina i mala noćna akcija i ode fratar svom stvoritelju na jebanje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto je sa politicarima i mafijasima pedofolima za koje postoji javna tajna?
Ti znaš kojega?. Ja neznam.
catabbath-
2015-08-22
plakat je sam po sebi kazneno djelo, osim što poziva na linč i nasilje prema osobi za koju nije utvrđeno da je počinila bilo što od onoga što mu se stavlja na teret...
ali to lijevonapredne snage svojim (ideologijom) ograničenim umnim kapacitetima ne mogu dokučiti...
ali to lijevonapredne snage svojim (ideologijom) ograničenim umnim kapacitetima ne mogu dokučiti...
hm..hlebinac..pa ko dere za lovu 14,15 godisnjakinje...ili godisnjake....ja ih eto znam par ali mucim da mi ne ode glava..catabbath wrote:vuksadinare wrote:a sto je sa politicarima i mafijasima pedofolima za koje postoji javna tajna?
Ti znaš kojega?. Ja neznam.
2015-09-08
vuksadinare wrote:hm..hlebinac..pa ko dere za lovu 14,15 godisnjakinje...ili godisnjake....ja ih eto znam par ali mucim da mi ne ode glava..
Možeš anonimno lijepiti plakate . Btw ako je za lovu to više spada u prostituciju.
catabbath-
2015-08-22
ej budalo budalo..takvi ponude lovu da doznaju tko bi pocinio takvo djelo s apotjernicama..i uvijek s edozna..uvijek neko progovori za lovu...i onda vreca na glavu i ako prođes samo s abatinama mozes od srece skakaticatabbath wrote:vuksadinare wrote:hm..hlebinac..pa ko dere za lovu 14,15 godisnjakinje...ili godisnjake....ja ih eto znam par ali mucim da mi ne ode glava..
Možeš anonimno lijepiti plakate . Btw ako je za lovu to više spada u prostituciju.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ej budalo budalo..takvi ponude lovu da doznaju tko bi pocinio takvo djelo
A jbt. mafijaš pun para umjesto da ide na kurve tipa
http://www.index.hr/black/clanak/gentlemans-choice-300-najljepsih-djevojaka-i-13-milijuna-posjetitelja-u-mjesec-dana/644439.aspx
on ide jebati dicu, bolesno.
catabbath-
2015-08-22
pa ima takav fetiš..nekom se dize samo na djecu...nekom na zivotinje..a nekom na osobe istog spola..nema to veze sa lovom..statusom..catabbath wrote:vuksadinare wrote:ej budalo budalo..takvi ponude lovu da doznaju tko bi pocinio takvo djelo
A jbt. mafijaš pun para umjesto da ide na kurve tipa
http://www.index.hr/black/clanak/gentlemans-choice-300-najljepsih-djevojaka-i-13-milijuna-posjetitelja-u-mjesec-dana/644439.aspx
on ide jebati dicu, bolesno.
2015-09-08
reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
na stranu sto je meni normalno a legalno nego je nenormalno da ignorirate predatora u haljini a 38 st. bi pisali o predatoru u skoli
eto , sto vise reci do novog teksta uskoro
Šandor Winnetou-
2017-12-31
a možda kačevenda ili novi milutin silovateljcrvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:cekaj , to je odgovor na fratra koji jebepredatorski klince nekaznjeno , tvoje ne ide na vjeronauk ?marcellus wrote:
šta te boli kurac ti nemaš dicu a i ne guziš
ne ide di će na vjeronauk s tri godine
a ić će ako bude htjela
a druga se tek treba rodit
znas da nece ici kad bude htjela jer ni mi nismo isli u pionire kad smo htjeli , cemu to zavaravanje ?
Možda će mu dijete kad poraste postat četnik?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
na stranu sto je meni normalno a legalno nego je nenormalno da ignorirate predatora u haljini a 38 st. bi pisali o predatoru u skoli
2015-09-08
nemoj mu dva puta reći, samo da su svećenici u pitanju i to katolički eto debe eto mu kaputacassanowa wrote:Otvori novu temu...debotoijusto wrote:
ne znam sto reci
vuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
Preslab je on kapacitet za Feral. Kao prvo nema niti trunke književnog talenta, a to ipak nije bila osobina feralovaca, barem onih glavnih.
Guest- Guest
pa ne mora biti bas dezulovic ili ivancic..u feralu su pisali i drugi novinari...ne samo njih par..ono neke vanpoliticke i slicne temeslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
Preslab je on kapacitet za Feral. Kao prvo nema niti trunke književnog talenta, a to ipak nije bila osobina feralovaca, barem onih glavnih.
2015-09-08
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:I sve ti oproštenoslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:
ne kolega, lik fra brne je nastao iz iskustava sime matavulja u manastiru krupa.. samo je on htio ismijati franjevce u skladu sa tadašnjim političkim mainstreamom evo ti i link da me više ne dušiš:
https://www.zapadnisrbi.com/zasluzni-srbi/knjizevnici/81-simo-matavulj.html?showall=1&limitstart=
Zatim odlazi u manastir Krupu kod svoga strica igumana, ali, izgubivši volju za manastirskim životom,...
Najbolja su mu dela Uskok i Bakonja fra Brne. U prvom slika patrijarhalni moral i viteštvo gorštaka iz crnogorskog krša, a u drugom primorske seljake i franjevce jednog katoličkog manastira iz Primorja, na osnovi ličnih utisaka i uspomena iz svoga đakovanja u manastiru.
ne znam sto reci
Najbolje onu poznatu formulu: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Mozes djecu jebati dalje
Neki misle da imas na to pravo kao bozji izaslsnik i širitelji ljubavi
I guzova ..
Daj začepi već jednom svoju prljavu, genocidnu, islamističku, smrdljivu gubicu, kravo maloumna.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
vuksadinare wrote:pa ne mora biti bas dezulovic ili ivancic..u feralu su pisali i drugi novinari...ne samo njih par..ono neke vanpoliticke i slicne temeslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:on meni djeluje kao bivsi novinar ferala...bez zajebancije..tre wrote:reče debo koji podržava inače sve od pederluka do pedofilije samo je pitanje jel u pitanju svećenik ili štulhofer i tada se iz ljubitelja muške guze pretvaraš u pravednika među narodimadebotoijusto wrote:
Novinar po definiciji ipak mora imati nekog talenta za književno izražavanje, pa je već samo zbog toga jasno da debo nema izravne veze sa tom ekipom, osim kao simpatizer. Mislim, ima danas svakakvih novinara po kojekakvim opskurnim portalima pa čak i tiskovinama (24), ali Feral je ipak bio neka starija škola kada se pazilo na to.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
Page 4 of 7