ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo" - Page 6 Empty Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"

Post by Guest 12/5/2018, 07:48

Sora wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
Sora wrote:
Od jutra vidis bijele miševe i konfabuliraš 

Klasična projekcija.
Nije 
Ja ne tvrdim za nju da pije samo da vidi bijele miševe 
I laze
Po obicaju vjernika

ti onda valjda lažeš po običaju komunista

Guest
Guest

Back to top Go down

Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo" - Page 6 Empty Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"

Post by Guest 12/5/2018, 07:58

metilda wrote:
Sora wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
Sora wrote:
Od jutra vidis bijele miševe i konfabuliraš 

Klasična projekcija.
Nije 
Ja ne tvrdim za nju da pije samo da vidi bijele miševe 
I laze
Po obicaju vjernika

ti onda valjda lažeš po običaju komunista
Je li u islamu laganje dopušteno? Sigurno sam lud kad postavljam takvo pitanje! Vjerojatno ste pomislili: naravno da nije. Laganje je u islamu veliki grijeh; barem nas islamisti žele uvjeriti da je tako. Ali, to uopće nije točno. Muslimanima je dopušteno lagati kako bi pomogli širenju islama. Pogledajte što o tome kaže Imam Ghazali (još jedan vrhunski islamski učenjak):

“Govor je sredstvo postizanja ciljeva. Ako je hvale vrijedan cilj moguće postići i govorenjem istine i govorenjem laži, postignuće laganjem je zabranjeno, jer za to ne postoji potreba. Kada je takav cilj moguće postići laganjem ali ne i govorenjem istine, dozvoljeno je lagati ako je i cilj koji se teži postići također dopušten.”

Ref: Ahmad Ibn Naqib al-Misri, The Reliance of the Traveller, translated by Nuh Ha Mim Keller, Amana publications, 1997, section r8.2, page 745.

A koji bi cilj za muslimana mogao biti plemenitiji od islamske prevlasti u svijetu? Ova tajna je razlog zbog kojeg islamisti zapadu stalno lažu o svojoj religiji. Jer, kažu li istinu, teško da će islam koga privući k sebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2018, 08:04

Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo" - Page 6 Pedofi10
https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-fra-josip-blazevic-o-optuzbama-za-pedofiliju-protiv-splitskog-franjevca-odbacujem-sve-insinuacije-da-je-nasa-provincija-zataskala-slucaj/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 12/5/2018, 08:22

Bojan Govedic · Zagreb, Croatia
Samostan i crkvu bi za početak prvo trebalo ponovno posvetiti, a onda nastojati da se vjernici u nju vrate.
Sviđa mi se · Odgovor · 8 h

Mladen Kozul · Split, Croatia
Pa ljudi moji znači franjevac je posljednji put napao prošle godine. Zamislite samo od 2011 da su od tog "fantoma" shvatili ozbiljno informaciju koliko bi zaštitili djece i ljudi. A fra Relota je inače jako glasan fra Martin, imaju mnogo toga zajedničkoga, no sada su svi redom se sakrili. Jad i tuga. Želim žrtvama oporavak.
Sviđa mi se · Odgovor · 2 · 15 h

Dragana Srijemac · Zadar
To je i meni upalo u oko. Zapravo fantom im je dao podatak istinit, potom sa tim fantomom se dopisuju i omogućavaju počinitelju da radi zlodjela. Ovo je grozno.
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 14 h

Sandra Gudelj Deuser · Berlin, Germany
Vidim da brišete komentare. Stid me ovakvih provincijala i biskupa. Vjernica sam i stid me jer zlostavljani ljudi nisu fantomi nego dio crkve neki čak neokatekumeni a pozna ih i vodstvo, stid me da ovoga čovjeka bez emocija može zanimati isključivo jeli mu crkva puna novca a ne puna vjernika. Osobno mislim da ovaj čovjek nije vjernik jer bi svaku žrtvu pozvao osobno. Već 20 godina se zna da fratar sramoti crkvu on i dalje zastupa franjevca i kaže da svaki šarlatan može optužiti. Zar se nije javio svećenik svjedok iz Afrike koji je javno istupio protiv provincijala. Ljudi moji stvarno trebamo katarzu. Čak i ako je netko obolio a mnogi su zbog fratra i skrivanja nisu šarlatani nego je netko kriv.
Sviđa mi se · Odgovor · 4 · 15 h

Ante Mučalo · Zagreb, Croatia
Od svega je gore što se perete kanonskim zakonikom i frazama dostojnim političara.
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 21 h

Tomislav Lončar · Zapresic
Tužno da ne može biti tužnije. Što to točno znači da se odbacuju insinuacije da je Provincija zataškala slučaj? Nitko od fratara nije znao da ovaj fratar ima brod, da je pun novaca, mada je dao zavjet siromaštva? Nitko nije ranije posumnjao? Nitko ga nije viđao u sumnjivim okolnostima tijekom svih ovih godina? Provincija nije samo provincijal, nego su to svi fratri u tom samostanu.
Ja sam samo običan vjernik, ali u nekim kriznim životnim situacijama znam sanjati neke vrste uputstava, upozorenja na kritične situacije. Zar u tom samostanu doista nitko nije bio upozoren od Gospodina kakve gadosti...Pogledajte više
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 11 h · Uređeno

Smiljka Perović · Belgrade, Serbia
Zna celi Split ko je
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2018, 08:24

glavno da se smiljka javila iz beograda
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 12/5/2018, 08:25

metilda wrote:glavno da se smiljka javila iz beograda
bitno da si to primjetila ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2018, 08:25

marcellus wrote:pa gle nisam ja veliki fan crkve ni ovako, ali mi je jasno da je ona temelj naše kulture
crkva nije temelj naše kulture. mi smo nasljednici drugih kultura. kršćanstvo je samo bilo pragmatično.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 12/5/2018, 08:26

veber wrote:
marcellus wrote:pa gle nisam ja veliki fan crkve ni ovako, ali mi je jasno da je ona temelj naše kulture
crkva nije temelj naše kulture. mi smo nasljednici drugih kultura. kršćanstvo je samo bilo pragmatično.

naravno da jest, te druge kulture su bile davno prije i s današnjom našom kulturom nemaju nikakve veze

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2018, 08:32

marcellus wrote:
veber wrote:

naravno da jest, te druge kulture  su bile davno prije i s današnjom našom kulturom nemaju nikakve veze
naravno da ne, kao i svaki krščanin zavaran si, a dokazi ti pred nosom.

crkva je uredno preuzela sve od rima, koji je to preuzeo uz modifikacije od grka, a oni pak sve od egipćana.

davno sam ti rekao da imam preko 1000 knjiga u pdf o rimu, nemreš sve pročitat ali možeš, npr oko vjere i kršćanstva. 98% su na engleskom, ali nemaš problem s njim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2018, 08:35

a u cijeloj toj bibliotrci imaš i o kršaćanstvu.

zakaj postoje "sveci", hižice na raskršiča, "trojstvo" i sl pizdarije?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2018, 08:35

debotoijusto wrote:
metilda wrote:glavno da se smiljka javila iz beograda
bitno da si to primjetila ;)

s obzirom na jednu drugu temu bitno je da si ti osjetio potrebu staviti smiljkino mišljenje..

no u svakom slučaju u medijima je postalo popularno optuživati svećenike za pedofiliju.. s obzirom na hajku koja se vodi protiv Crkve to nije ništa neobično, no s obzirom na to da se optužbe najprije prodaju medijima a uglavnom ne dođu do policije posljedica je da puk sve manje vjeruje tim napisima.. ne negiram da i u Crkvi ima svakojakog otpada od vjere, papa se ispričao svim žrtvama pedofilije, ali jedan od mojih zaključaka je da su u Crkvu tijekom komunističkog razdoblja infiltrirani komunistički kadrovi, masoni i udbaši da bi vladali situacijom iznutra.. inače ni jedan normalan čovjek, vjernik i svećenik ne bi nakon takvih radnji mogao pristupiti Euharistiji..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2018, 08:36

ali, kao akademska rasprava;
-debo bi jebo, ali niti jedan dečko mu ne da.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto 12/5/2018, 08:41

veber wrote:ali, kao akademska rasprava;
-debo bi jebo, ali niti jedan dečko mu ne da.
idem obavit fotosintezu dok se izredate na meni pa se vratimo na temu ;)
pederska posla , trebalo bi vam pogledati history :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2018, 09:04

jebga, tko stavlja vijesti o svećenicima i pedofiliji i sl.

tvoji mokri snovi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 12/5/2018, 09:11

marcellus wrote:
veber wrote:
naravno da jest, te druge kulture  su bile davno prije i s današnjom našom kulturom nemaju nikakve veze
Tako je! Zabraniti "Priče iz Davnine", a Regoča trajno banirati ;D
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2018, 09:34

veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:

naravno da ne, kao i svaki krščanin zavaran si, a dokazi ti pred nosom.

crkva je uredno preuzela sve od rima, koji je to preuzeo uz modifikacije od grka, a oni pak sve od egipćana.

davno sam ti rekao da imam preko 1000 knjiga u pdf o rimu, nemreš sve pročitat ali možeš, npr oko vjere i kršćanstva. 98% su na engleskom, ali nemaš problem s njim.

Kakav crni Rim, pa svi su preuzimali od svih! I to po principu od dna prema vrhu, od prethodnog prema aktualnom i slijedećem odnosno budućem. Uostalom, Rim je puno toga preuzeo od Etruščana, a oni opet od nekih koji su bili prije njih i tako unatrag.
Naime, nema niti jedne jedine potpuno originalne ideje na ovome svijetu, svakoj je prethodila neka ideja prethodnica, svaka se nastavlja na neku prethodnu.
To ne kažem ja, to kaže Manuel De Landa u svojoj knjizi "Tisuću godina nelinearne povijesti", a usput je taj evidentno ispravan zaključak potkrijepio i matematičkim modelom bifurkacije atraktora kojim je objasnio cijeli taj mehanizam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2018, 09:46

Naravno da pedofili u crkvi privuku veću pažnju nego pedofili izvan crkve. I nije vam debo tu kriv . A ni komunisti. 
Pedofil u crkvi je kao silovatelj u bolnici ili lopov u crvenom krizu. 
Pretpostavlja se da su to zanimanja gdje bi moral trebao biti visi a ne niži.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by L'âme 12/5/2018, 10:14

Debo je " kriv " jer je ekstrem.
Kao neki sto vicu da je pedofilija u crkvi laz i odbacuju svaki slucaj a priori, tako drugi, poput njega, tvrde da crkva postoji radi pedoflije i da su svi svecenici pedofili.
 Misljenja sam da debo ima neko osobno lose iskustvo iz crkve o kojem nije progovorio, a tesko mu je.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2018, 10:19

Ja ne znam zašto je uopće debo predmet rasprave a ne tema..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2018, 10:22

kaja wrote:Ja ne znam zašto je uopće debo predmet rasprave a ne tema..

zato što nije znao da je fra Brne u stvari pravoslavni sveštenik
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2018, 10:28

metilda wrote:
kaja wrote:Ja ne znam zašto je uopće debo predmet rasprave a ne tema..

zato što nije znao da je fra Brne u stvari pravoslavni sveštenik
Pa nisam ni ja. Svejedno . Od popa se očekuje moral a ne da naganja djecu..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics