Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Split oblijepljen tjeralicama za svećenikom pedofilom: "Neka mu Bog oprosti, mi nećemo"
Jebu i drugi... A nisam primjetio da si otvorio o takvom temu, koji da nema veze s religijom...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Inače i očekivao sam da će se netko vratiti na ovu temu od prije mjesec dana.
Reklame treba ponavljati... Tako one funkcioniraju...
Idemo dalje...
kolega , lik jebe malu djecu a ti o otvaracu teme
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:A čuj debo,i tebi normalno da te netko penetrira 5 godina do tvoje 18e? Kaes prošos to, svidi se čovjeku...
na stranu sto je meni normalno a legalno nego je nenormalno da ignorirate predatora u haljini a 38 st. bi pisali o predatoru u skoli
eto , sto vise reci do novog teksta uskoro
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nista ne ignoriramo evo Drago Pilsel slaze koktele...napadamo kloštar večeras ko nedođe pizda
2014-04-15
Baš me zanima o čemu će bit...debotoijusto wrote:...do novog teksta uskoro
Guest- Guest
cassanowa wrote:Jebu i drugi... A nisam primjetio da si otvorio o takvom temu, koji da nema veze s religijom...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Idemo dalje...
istina no ti drugi zavrse u zatvor a ne u solfeggio u drugu zupu sa zastarom , hocemo se pravit retardirani ?
2014-04-12
cassanowa wrote:Baš me zanima o čemu će bit...debotoijusto wrote:...do novog teksta uskoro
2014-04-15
Izvini, mislio sam da ne voliš Crkvu i svečenike...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Jebu i drugi... A nisam primjetio da si otvorio o takvom temu, koji da nema veze s religijom...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Idemo dalje...
istina no ti drugi zavrse u zatvor a ne u solfeggio u drugu zupu sa zastarom , hocemo se pravit retardirani ?
Guest- Guest
cassanowa wrote:Izvini, mislio sam da ne voliš Crkvu i svečenike...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Jebu i drugi... A nisam primjetio da si otvorio o takvom temu, koji da nema veze s religijom...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Čini mi se da je ovdje otvaraču teme važnije tko nešto radi, nego što netko radi. Malo su se pogubili prioriteti...
Idemo dalje...
to su objede i insinuacije
2014-04-12
- Prošao sam svijeta, al mogu kazati da nigdje nema ovakvog neba. Nigdje nema ni ovoliko štovanja Gospe kao u ovim krajevima – kazao je fra Gracijan na početku propovijedi u kojoj je naglasio važnost žene i majke, a posebno Majke Božje.
- Udruga Vojske Bezgrješne međunarodna je vjerska udruga koju je 1917. godine osnovao sv. Maksimilijan Kolbe. Želi potaknuti vjernike da se molitvom i djelima ljubavi bore protiv grijeha u svijetu. Članovi Vojske Bezgrješne animiraju molitvu krunice i svoje susrete održavaju jednom mjesečno; prvi ponedjeljak u mjesecu.
Duhovni asistent fra Gracijan Gašperov.
S početkom nove akademske godine započinje i uobičajeni raspored vjeronauka za studente. Svakoga ponedjeljka kod sv. Frane na obali u Splitu s početkom u 20.15 sati predavanja o vjeri, aktualnim pitanjima i životu Crkve održavat će franjevac fra Gracijan Gašperov. Također su započela i okupljanja FRAMA-e kod sv. Frane na obali, srijedom u 20.30 sati. Predvodi ih fra Gracijan Gašperov, a njihova druženja sastavljena su od moljenja časoslova, razmatranja i raspravljanjima o unaprijed određenim temama. FRAMA ujedno obogaćuje misno slavlje u 11 sati sudjelovanjem liturgijske i glazbene sekcije.
2014-04-12
Da je više ovakvih kao što si ti kršćanstvo bi bila najjača religija na svijetu...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Izvini, mislio sam da ne voliš Crkvu i svečenike...debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Jebu i drugi... A nisam primjetio da si otvorio o takvom temu, koji da nema veze s religijom...debotoijusto wrote:
to su objede i insinuacije
Guest- Guest
Svečanim misnim slavljem, koje je u koncelebraciji sa mjesnim župnikom don Matom Čulićem i drugim svećenicima predvodio fra Gracijan Gašperov te tradicionalnom procesijom kroz mjesto s Gospinim kipom, u kojoj je sudjelovao veliki broj vjernika i hodočasnika i u Kaštel Štafiliću je proslavljen blagdan Gospe od Karmela.
Ističući kako su se Blaženoj Djevici Mariji kroz povijest kršćani oduvijek utjecali i štovali je zajedno sa njenim Sinom, fra Gracijan je pozvao sve okupljene vjernike da stave njezin škapular kako bi se zaštitili od pogleda na život kao da Boga nema.
tko si ti? Fra Gracijan Gašperov, voditelj, uspio je svojim laganim i opuštenim izlaganjem zainteresirati nazočne uvodeći ih u otajstvo CrkveU prošlu srijedu, 7. 03., održana je u našoj župi druga od pet vjerskih tribina na temu: Crkvo,
2014-04-12
U sklopu projekta „Mali grad za velike ljude“, koji provode učenici šestih razreda s nastavnicama Natašom Jurić Stanković i Andreom Cinotti, učenici 6.a i 6. C razreda hodočastili su u Nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića, prvog hrvatskog sveca. Učenicima su se priključili i učenici trećih razreda sa svojom učiteljicom Dragicom Šupe, učiteljicom Zoranom Lovrić i vjeroučiteljicom Vinkom Lovrić Caparin.U crkvi Sv. Frane fra Gracijan Gašperov upoznao je djecu sa životom i mučeništvom sv. Nikole Tavelića i sa bogatstvom sakralne baštine, crkve i samostana Sv. FraneBio je to dan ugodnog duhovnog iskustva.
fra brne u obilasku djetetine
2014-04-12
debotoijusto wrote:cekaj , to je odgovor na fratra koji jebepredatorski klince nekaznjeno , tvoje ne ide na vjeronauk ?marcellus wrote:debotoijusto wrote:...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu sveceniciŠto se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?zašto su slike zamagljene?kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
fratar vam 20 godin guzi dicu a vama su ovo uoceni problemi predatorskog momenta
mnogo lijepo
šta te boli kurac ti nemaš dicu a i ne guziš
ne ide di će na vjeronauk s tri godine
a ić će ako bude htjela
a druga se tek treba rodit
2014-04-12
Svećenici bi trebali biti uzor moralnosti, pravednosti i dobrote.
Kad pošalješ dijete u crkvu ili na vjeronauk, smatraš da su to mjesta gdje je ono zaštićeno i gdje će učiti o anđelima i svecima.
To je zadnje mjesto gdje očekuješ da bi ti netko mogao zlostavljati dijete.
Zato je svećenička pedofilija veće zlo od bilo čega usporedivog.
A nekažnjavanje i toleriranje svećenika pedofila veće je zlo od čina zlostavljanja.
Kad pošalješ dijete u crkvu ili na vjeronauk, smatraš da su to mjesta gdje je ono zaštićeno i gdje će učiti o anđelima i svecima.
A nekažnjavanje i toleriranje svećenika pedofila veće je zlo od čina zlostavljanja.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Svećenici bi trebali biti uzor moralnosti, pravednosti i dobrote.
kolega lijepo sroceno
2014-04-12
debotoijusto wrote:U sklopu projekta „Mali grad za velike ljude“, koji provode učenici šestih razreda s nastavnicama Natašom Jurić Stanković i Andreom Cinotti, učenici 6.a i 6. C razreda hodočastili su u Nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića, prvog hrvatskog sveca. Učenicima su se priključili i učenici trećih razreda sa svojom učiteljicom Dragicom Šupe, učiteljicom Zoranom Lovrić i vjeroučiteljicom Vinkom Lovrić Caparin.U crkvi Sv. Frane fra Gracijan Gašperov upoznao je djecu sa životom i mučeništvom sv. Nikole Tavelića i sa bogatstvom sakralne baštine, crkve i samostana Sv. FraneBio je to dan ugodnog duhovnog iskustva.
fra brne uopće nije bio fra nego srpski sveštenik...
Guest- Guest
marcellus wrote:debotoijusto wrote:cekaj , to je odgovor na fratra koji jebepredatorski klince nekaznjeno , tvoje ne ide na vjeronauk ?marcellus wrote:debotoijusto wrote:...pazi ovo..a nikad nisu stavili tjeralice pedofila koji nisu sveceniciŠto se traži, dotični je fratar u samostanu...gugl maps?zašto su slike zamagljene?kažem ja treba vratit u modu te javne potjernice
fratar vam 20 godin guzi dicu a vama su ovo uoceni problemi predatorskog momenta
mnogo lijepo
a ić će ako bude htjela
znas da nece ici kad bude htjela jer ni mi nismo isli u pionire kad smo htjeli , cemu to zavaravanje ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:cekaj , to je odgovor na fratra koji jebepredatorski klince nekaznjeno , tvoje ne ide na vjeronauk ?marcellus wrote:debotoijusto wrote:
mnogo lijepo
a ić će ako bude htjela
znas da nece ici kad bude htjela jer ni mi nismo isli u pionire kad smo htjeli , cemu to zavaravanje ?
Možda će mu dijete kad poraste postat četnik?
crvenkasti-
2014-04-17
metilda wrote:debotoijusto wrote:U sklopu projekta „Mali grad za velike ljude“, koji provode učenici šestih razreda s nastavnicama Natašom Jurić Stanković i Andreom Cinotti, učenici 6.a i 6. C razreda hodočastili su u Nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića, prvog hrvatskog sveca. Učenicima su se priključili i učenici trećih razreda sa svojom učiteljicom Dragicom Šupe, učiteljicom Zoranom Lovrić i vjeroučiteljicom Vinkom Lovrić Caparin.U crkvi Sv. Frane fra Gracijan Gašperov upoznao je djecu sa životom i mučeništvom sv. Nikole Tavelića i sa bogatstvom sakralne baštine, crkve i samostana Sv. FraneBio je to dan ugodnog duhovnog iskustva.
fra brne uopće nije bio fra nego srpski sveštenik...
fra brne nije bio fra... kolegice nismo retardirani i citali lektiru jer nije bilo interneta
moguce da mislis na autora koji nije bio pripadnik izabranog naroda
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
Page 2 of 7