Marija Selak - nacional socijalizam
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Marija Selak - nacional socijalizam
Bolje nek ode u vez ove teme u posjetu Tedu KaczynskomHektorović wrote:Kermit wrote:Zanimljivo, e sad što zastupa gđa. metafiziku ili transborgovsku verziju budućnosti?Znanstveni opus van HR joj je poprilično tanak...
Znanstveni radovi u inozemnim publikacijama
[list="caret-color: rgb(61, 53, 53); color: rgb(61, 53, 53); font-family:"]
[*]“Self(ie)”, Eidos. A Journal for Philosophy of Culture (1/2017), str. 61-66.
[*]„Informed consent between bioethical theory and medical practice: a call for active vulnerability“, Facta Universitatis (15, 2/2017), str. 171-179.
[*]„Religious science: some similarities between religious and transhumanist discourse“, Scientific journal international dialogue: East-West (4/2015), str. 51-59.
[*]„Pojam svijeta i metodologija nove znanosti“, Znakovi vremena, 63 (2014), str. 251-258.
[*]„Human enhancement and human nature“, u: Walter Schweidler (ur.), Bioethik – Medizin – Politik / Bioethics – Medicine – Politics, Academia Verlag, Sankt Augustin, 2012., str. 113-120.
[*]„Karl Löwith as a precursor and incentive to the idea of integrative bioethics“, u: Amir Muzur, Hans-Martin Sass (ur.), Fritz Jahr and the foundations of global bioethics. The future of integrative bioethics, Lit Verlag, Münster, 2012., str. 131-138.
[*]„Prevladavanje ili svladavanje ekofeminizma?“, u: Rada Drezgić, Daša Duhaček, Jelena Vasiljević (ur.), Ekofeminizam – nova politička odgovornost, Institut za filozofiju i društvenu teoriju, Univerzitet u Beogradu, Beograd, 2012., str. 83-99.
[/list]
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Samo vi drobite
Šta manje stanovnika veća i jača vojska i policija
Budu jedno 20% love iz proračuna dobijali
Šta manje stanovnika veća i jača vojska i policija
Budu jedno 20% love iz proračuna dobijali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit-
2014-04-17
Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Trinity-
2014-04-17
Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit-
2014-04-17
Po Bosni, Srbiji, Poljskoj... vidim radi uglavnom prepričavanja...Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
I kad čovjeku ugrade umjetno srce više nije čovjek?
Trinity-
2014-04-17
A kaj ce biti?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To nije transhumanizamTriny wrote:Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit-
2014-04-17
Stroj, broj i istikaja wrote:A kaj ce biti?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit-
2014-04-17
Nemoj se zabrinjavati , psihotičan su jer si preskočio zagrebački bakalar i fali ti d vitamina .Kermit wrote:Stroj, broj i istikaja wrote:A kaj ce biti?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Polako..
2015-08-15
Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:Za koga?Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
To je loše?
Trinity-
2014-04-17
Je, bolje da ko zmija .. ležiš a ideš..Triny wrote:Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:
Za koga?
To je loše?
2015-08-15
Kad se sjetim šta se o ovoj svojevremeno pisalo i to čak ne tako davno. Ovakva onakva, isprani mozak,pičkematerine....joooooj
Idem momentalno ne znam ni ja....čistit auspuh. Ne isplati se ovo...ajbok.
Guest- Guest
Pametno ..MaximusDecimusMiridije wrote:Kad se sjetim šta se o ovoj svojevremeno pisalo i to čak ne tako davno. Ovakva onakva, isprani mozak,pičkematerine....joooooj
I ja.
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Kad se sjetim šta se o ovoj svojevremeno pisalo i to čak ne tako davno. Ovakva onakva, isprani mozak,pičkematerine....joooooj
Pa ja nikad nisam pisao o ovoj, a realno nema dobar tv nastup :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Kad se sjetim šta se o ovoj svojevremeno pisalo i to čak ne tako davno. Ovakva onakva, isprani mozak,pičkematerine....joooooj
Pa ja nikad nisam pisao o ovoj, a realno nema dobar tv nastup :D
Koji si ti narcis jebote
Guest- Guest
Ja čekam još koji napad u Francuskoj
Obožavam to kad su prisiljeni zaposliti dodatnih dvadeset tisuća policajaca da osiguravaju red i mir u multikultiju
Zato je dvadeset tisuća filozofa u željeznicama Francuske dobilo otkaz
Jbga nemože masovna policija i masovni javni servis
Nema toliko para u proračunu
Obožavam to kad su prisiljeni zaposliti dodatnih dvadeset tisuća policajaca da osiguravaju red i mir u multikultiju
Zato je dvadeset tisuća filozofa u željeznicama Francuske dobilo otkaz
Jbga nemože masovna policija i masovni javni servis
Nema toliko para u proračunu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
+8 h ovdjeepikur37 wrote:tre wrote:ja taman na misu jutarnju odoepikur37 wrote:tre wrote:lijepa i pametna
Da a ja sam već umnoran i popit..u jorgan planinu ...
Laku noć :)
Pa di u jedan i po?
Evo ja ispratio ženu u crkvu i čuvam djecu... :D
eh ta fina katolička nedjelja
Šandor Winnetou-
2017-12-31
To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:
Za koga?
To je loše?
Kermit-
2014-04-17
Naši su fakulteti pri europskom dnu tako da je i ona barem nešto, ostali se bave prepisivanjem, besplatnim putovanjima i primanjem kuvertiHektorović wrote:Po Bosni, Srbiji, Poljskoj... vidim radi uglavnom prepričavanja...Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Marija Selak Raspudic
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
Page 5 of 8