Marija Selak - nacional socijalizam
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Marija Selak - nacional socijalizam
Naši su fakulteti pri europskom dnu tako da je i ona barem nešto, ostali se bave prepisivanjem, besplatnim putovanjima i primanjem kuvertiHektorović wrote:Po Bosni, Srbiji, Poljskoj... vidim radi uglavnom prepričavanja...Kermit wrote:Piše dosta o transhumanizmu, sada jednoj o najopasnijih ideja
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:Ma jel?Kermit wrote:Za čovjeka koji neće više biti čovjekTriny wrote:
Za koga?
I kad čovjeku ugrade umjetno srce više nije čovjek?
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:
Ma jel?
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
Kermit-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Kad se sjetim šta se o ovoj svojevremeno pisalo i to čak ne tako davno. Ovakva onakva, isprani mozak,pičkematerine....joooooj
Idem momentalno ne znam ni ja....čistit auspuh. Ne isplati se ovo...ajbok.
Sta je ona pisala prije....?
Sad je ok.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...
Sad malo čitam što je radila... upravo to... FFZG klasika.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zato i ne mre objavljivat van Bosne, Srbije, Poljske... Jednostavno pregledni a ne znanstveni radovi.
2018-04-10
Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?Kermit wrote:To nije transhumanizamTriny wrote:
Ma jel?
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
ipak se bavi s problemom transhumanizma, krajem ljudske rase kao takve.
Nacional socijalizam u trenutnoj situaciji nije riješene
Evropi treba militaristički fašizam da bi se izvukla iz govna
Evropi treba militaristički fašizam da bi se izvukla iz govna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za nacional socijalizam treba vrijeme
To šta dojučerašnji liberali postaju nacional socijalisti to je meni znak da stvarno gori pod nogama
Dakle vrijeme
To znači da će današnji nacional socijalisti kao ja počet zagovarat militantni fašizam jer on netreba vrijeme za provedbu
Ja sam uvijek ispred vas
Nacional socijalizam treba vrijeme
Militaristički fašizam to netreba
To šta dojučerašnji liberali postaju nacional socijalisti to je meni znak da stvarno gori pod nogama
Dakle vrijeme
To znači da će današnji nacional socijalisti kao ja počet zagovarat militantni fašizam jer on netreba vrijeme za provedbu
Ja sam uvijek ispred vas
Nacional socijalizam treba vrijeme
Militaristički fašizam to netreba
2014-04-11
Kad dojučerašnji liberali počnu zagovarat nacional socijalizam onda nacional socijalist zna da je dogorilo a to znači vrijeme provedbe je prekratko jer nacional socijalizam zahtjeva vrijeme da bi dao rezultate a vremena očito nema ćim je i ovima dogorilo
Militaristički fašizam vrlo brzo i efikasno
Militaristički fašizam vrlo brzo i efikasno
2014-04-11
Militaristički fašizam vam je društvo u kojem 25% biračkog tijela radi i živi od vojske i policije i tih represivnih aparata i onda podmitiš još penzionere i imaš garantirano 51% vlasti
I onda ideš na izgon političkih protivnika kako bi ih bilo manje a ti svaki put imao više glasova
I onda ideš na izgon političkih protivnika kako bi ih bilo manje a ti svaki put imao više glasova
2014-04-11
To je problem
Meni je tu sve postavljeno na obranu ove države
Problem je jer to znači u konačnici ubijanje vlastitog stanovništva
Bolje da vlastite militantne fašiste izvezemo u druge države
Tamo će se pridružiti lokalnim militantnim fašiatima i započet klanje
Meni je tu sve postavljeno na obranu ove države
Problem je jer to znači u konačnici ubijanje vlastitog stanovništva
Bolje da vlastite militantne fašiste izvezemo u druge države
Tamo će se pridružiti lokalnim militantnim fašiatima i započet klanje
2014-04-11
Kažem pretpostavljam, volio bi pročitati njenu knjigu ili ju poslušati ali da ne priča o tabloid temama IK, ustaše, šešelj, jokić reformator, agrokor i sl. proljevikic wrote:Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:
Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Kažem pretpostavljam, volio bi pročitati njenu knjigu ili ju poslušati ali da ne priča o tabloid temama IK, ustaše, šešelj, jokić reformator, agrokor i sl. proljevikic wrote:Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
nema joj knjige na ligbenu
"Kruna svih napora svakako je „Zaključak“, u kojemu autorica nakon kratka sumiranja krajnjih posljedica tehnološko-znanstvenog napretka i bojazni kojima su brojni mislioci reagirali ocrtavajući karakteristike doba koje nastupa upravo u bioetici traži nadu za jednom novom znanošću, koja će preko nove paradigme orijentacijskoga znanja te posebnim bioetičkim senzibilitetom možda otvoriti pogled na budućnost u kojemu „se čovjek i svijet otkrivaju u supostojanju“"
niša novo ili posebno
"Kruna svih napora svakako je „Zaključak“, u kojemu autorica nakon kratka sumiranja krajnjih posljedica tehnološko-znanstvenog napretka i bojazni kojima su brojni mislioci reagirali ocrtavajući karakteristike doba koje nastupa upravo u bioetici traži nadu za jednom novom znanošću, koja će preko nove paradigme orijentacijskoga znanja te posebnim bioetičkim senzibilitetom možda otvoriti pogled na budućnost u kojemu „se čovjek i svijet otkrivaju u supostojanju“"
niša novo ili posebno
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:nema joj knjige na ligbenu
niša novo ili posebno
Prepričavanje i iz šupljeg u prazno... kažem, štreberski. Neinventivno.
2018-04-10
kic wrote:Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
ostat će slike na internetu, kad nestane ljudske rase, kao spomenik ljepoti
Guest- Guest
rađe nabavi nekoliko erotika,
za slučaj da nestane struje
2014-04-16
aben wrote:rađe nabavi nekoliko erotika,
erotika je kad viriš pod suknju, no u pravu si za struju, moram isprintati par terabajta sa hard diska za svaki slučaj
ako gledaš u oči onda je opčinjenost
Guest- Guest
liberterijanisticist wrote:aben wrote:rađe nabavi nekoliko erotika,
erotika je kad viriš pod suknju, no u pravu si za struju, moram isprintati par terabajta sa hard diska za svaki slučaj
ako gledaš u oči onda je opčinjenost
erotika je magazin za muškarce,
to ti je ono ko kalodont, digitron i sl
bilo prije internetsa, pa nisi mogo znati
2014-04-16
https://www.njuskalo.hr/casopisi-magazini/magazin-erotika-oglas-19701340
2014-04-16
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Marija Selak Raspudic
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
Page 6 of 8