Marija Selak - nacional socijalizam
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Marija Selak - nacional socijalizam
https://www.njuskalo.hr/casopisi-magazini/magazin-erotika-oglas-19701340
aben- Posts : 35490
2014-04-16
i tako
transhumanizam
ajd dobro
transhumanizam
ajd dobro
2014-04-19
trashumanism
2014-04-16
Točno.RayMabus wrote:Ispadate debili kad meni idete prodavati maglu
Pojedinac, lova i duhovni mir vs žena i djeca
To ti je tri opstanka naspram jednog
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I opet točno.RayMabus wrote:Zaboravite demografsku obnovu u društvu u kojem žena želi imati svoj ja
To znači da ga netko drugi nema a to je njen muž i djeca
2015-08-09
melkior wrote:Točno.RayMabus wrote:Ispadate debili kad meni idete prodavati maglu
ali, problem je kad poideš kokoš, iskin ćeš povući onu košćicu na ipsilon
2014-04-16
Točno.RayMabus wrote:Jebeš društvo, to je još jedna zabluda i to je jedan protiv trojice
Društvo vs pojedinac, lova i duhovni mir
2015-08-09
Društvo je lažna zajednica psihopatskih namjera.
2015-08-09
Ne može filozofija pobijedit tehnologiju. To može jedino rat koji bi nas vratio u kameno doba.kic wrote:Kermit wrote:Ne vjerujem, ona se vjerojatno (govorim napamet) bavi preljevanjem i usporedbama bez zauzimanja stava, Ted je posvetio cijeli svoj život jednoj ideji i cilju odbivši fakultet, sigurnost i komfor...kic wrote:Kermit wrote:To je dobro, ali prvenstveni cilj je genetska izmjena čovjeka i izgradnja utopijskog društva a svi znamo kako to završi...ko komunizam. Jel tako da je bolje osmosatno radno vrijeme i 2 dana 1. Maja a na kraju 20 mil ljudi u gulagu...Triny wrote:
Transhumanizam je samo kad ti ugrade čip u mozak pa prohodaš?
To je loše?
Selak nas Kaszcynski?
ipak se bavi s problemom transhumanizma, krajem ljudske rase kao takve.
2015-08-09
aben wrote:melkior wrote:Točno.RayMabus wrote:Ispadate debili kad meni idete prodavati maglu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kod nas ovdje trenutno vlada partijsko-klerikalni nacional-boljševizam pod zaštitom HDZ-a i Kaptola.RayMabus wrote:Nacional socijalizam u trenutnoj situaciji nije riješene
Evropi treba militaristički fašizam da bi se izvukla iz govna
2015-08-09
Nama ovdje u Hrvatskoj treba militantni individualizam.RayMabus wrote:Za nacional socijalizam treba vrijeme
To šta dojučerašnji liberali postaju nacional socijalisti to je meni znak da stvarno gori pod nogama
Dakle vrijeme
To znači da će današnji nacional socijalisti kao ja počet zagovarat militantni fašizam jer on netreba vrijeme za provedbu
Ja sam uvijek ispred vas
Nacional socijalizam treba vrijeme
Militaristički fašizam to netreba
2015-08-09
melkior wrote:
Nama ovdje u Hrvatskoj treba militantni individualizam.
Svako za se travu pase svjetonazor pa još u militantnom izdanju?
Meni to izgleda kao obična kontradikcija, ako ne i burleska.
Guest- Guest
melkior wrote:
Guest- Guest
aben wrote:
Scena iz jedne od epizoda Mr Beana od Rowana Atkinsona?
Guest- Guest
Ugrađeni čip u mozgu će ujedno biti telefon/mobitel, kreditna kartica s 24-satnim pristupom Internetu. To je dobro za socijalni mir jer kad sirotinja više neće imati para na bankovnom računu, doći će do samozapaljenja čipa i spržit će im mozak, amen. Nema više socijalnog bunta, nereda, nemira, prosvjeda, revolucija i zahtjevom za valutnom klauzulom.Kermit wrote:nema joj knjige na ligbenu
"Kruna svih napora svakako je „Zaključak“, u kojemu autorica nakon kratka sumiranja krajnjih posljedica tehnološko-znanstvenog napretka i bojazni kojima su brojni mislioci reagirali ocrtavajući karakteristike doba koje nastupa upravo u bioetici traži nadu za jednom novom znanošću, koja će preko nove paradigme orijentacijskoga znanja te posebnim bioetičkim senzibilitetom možda otvoriti pogled na budućnost u kojemu „se čovjek i svijet otkrivaju u supostojanju“"
niša novo ili posebno
2015-08-09
zene su izbirile i izabrale slobodu od trdicionalnih ulogamelkior wrote:I opet točno.RayMabus wrote:Zaboravite demografsku obnovu u društvu u kojem žena želi imati svoj ja
To znači da ga netko drugi nema a to je njen muž i djeca
muskarci nisu
ironija je da ce zene i odabrat ko ce im tu slobodu uzet
2014-04-19
melkior wrote:Ugrađeni čip u mozgu će ujedno biti telefon/mobitel, kreditna kartica s 24-satnim pristupom Internetu. To je dobro za socijalni mir jer kad sirotinja više neće imati para na bankovnom računu, doći će do samozapaljenja čipa i spržit će im mozak, amen. Nema više socijalnog bunta, nereda, nemira, prosvjeda, revolucija i zahtjevom za valutnom klauzulom.Kermit wrote:nema joj knjige na ligbenu
"Kruna svih napora svakako je „Zaključak“, u kojemu autorica nakon kratka sumiranja krajnjih posljedica tehnološko-znanstvenog napretka i bojazni kojima su brojni mislioci reagirali ocrtavajući karakteristike doba koje nastupa upravo u bioetici traži nadu za jednom novom znanošću, koja će preko nove paradigme orijentacijskoga znanja te posebnim bioetičkim senzibilitetom možda otvoriti pogled na budućnost u kojemu „se čovjek i svijet otkrivaju u supostojanju“"
niša novo ili posebno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:
Scena iz jedne od epizoda Mr Beana od Rowana Atkinsona?
a ni, ne sićun se te scene, stavi je da vidimo kako longi i frash živu :)
2014-04-16
Pa i ne baš. Banke vezat uz ministarstvo obrazovanja i vojsku. Korporativni odvjetnici imaju pravo zapovijedat vojsci u gušenju socijalnih nemira i sindikata. Kill them all, yeah!slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Svako za se travu pase svjetonazor pa još u militantnom izdanju?
Meni to izgleda kao obična kontradikcija, ako ne i burleska.
2015-08-09
melkior wrote:Ugrađeni čip u mozgu će ujedno biti telefon/mobitel, kreditna kartica s 24-satnim pristupom Internetu. To je dobro za socijalni mir jer kad sirotinja više neće imati para na bankovnom računu, doći će do samozapaljenja čipa i spržit će im mozak, amen. Nema više socijalnog bunta, nereda, nemira, prosvjeda, revolucija i zahtjevom za valutnom klauzulom.Kermit wrote:nema joj knjige na ligbenu
niša novo ili posebno
neće biti nikakvog čipa u mozgu
sve što tipkaš i pretražuješ na interenetu preko mobitela, laptopa, tableta se skladišti i pamti, analizira
postojat će "chat bot" koji će biti vjerna imitacija tebe, AI koji će imitirati tvoje misli, jer je analizom tvojih uskladištenih upisa stvorio vjeran profil osobe
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Marija Selak Raspudic
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Tko je Ivan Selak največi kritičar kupnje izraelskih F-16?
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
Page 7 of 8