Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
Page 1 of 1
Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
http://www.vecernji.hr/vijesti/selak-raspudic-na-vecernji-tv-u-nino-i-ja-smo-znacajno-osiromasili-otkad-smo-u-politici-1560101
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
2015-09-08
..koju im zoki prodaje drogu i ja bi..
2015-09-08
njoj je izgleda osiromasila-pamet
2015-09-08
..i ovo vam je ta 'silna' oporba koja bi rusila plenkija a valjaju takve gluposti da su strahi...raspudici,senf,grbin i drugi...bojim se na sto bi licila hrvatska poslije ovih..mordor...i to crni
2015-09-08
drzimo se mi nato-a,brisela ziher je ziher
2015-09-08
nece tebi nitko plenkovica dirat zlato maminovuksadinare wrote:..i ovo vam je ta 'silna' oporba koja bi rusila plenkija a valjaju takve gluposti da su strahi...raspudici,senf,grbin i drugi...bojim se na sto bi licila hrvatska poslije ovih..mordor...i to crni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
pa i nisu to neke pare za dvije saborske plaće
ne bih ja to radio za 15000 kn mjesečno nema šanse
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znam da ne bi...ti to potrosis za jednu nocepikur37 wrote:vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
pa i nisu to neke pare za dvije saborske plaće
ne bih ja to radio za 15000 kn mjesečno nema šanse
2015-09-08
bolje raditi u daimleru. nitko te ne zajebava, nitko ne zna za tebe.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
dođeš na posao kada hoćeš, odeš kada hoćeš-bitno je da skupiš u mjesecu 154h
čak i menadžerima i inžinjerima kao svetoje lijepo im ide, rade od 6-14. u 9 15min pauza, za ručak 45min. Daimler sufinancira pauzu i ručak.
u pogonu je 16€/brt a skupe 176 s gablecom.
znači nije neka lova u politici, ali to znaju iz kradezeja i sa strane imaju dodatni posao.
veber-
2014-12-30
stvarno..di je nestal snajperista?...da ga rujka nije uskopila ili luta spacvanskim sumamaveber wrote:bolje raditi u daimleru. nitko te ne zajebava, nitko ne zna za tebe.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
čak i menadžerima i inžinjerima kao svetoje lijepo im ide, rade od 6-14. u 9 15min pauza, za ručak 45min. Daimler sufinancira pauzu i ručak.
znači nije neka lova u politici, ali to znaju iz kradezeja i sa strane imaju dodatni posao.
2015-09-08
Lagao bih kada bih rekao da mi nisu bili simpaticni ali ulaskom u Sabor su se prosuli do kraja. Postali su pet paracki soski mudrijasi da mi i Grmoja izgeda dobro. Zaglavili su negdje sa Buljo-om. Muhahaha kila mozga....
2014-04-14
darth_vader likes this post
Pankretić je sve rekao. Ako su na njegovom tragu skidam kapu.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
Ako nisi primjetio bili su dosta angažirani u fušu, u kojemu su se na kraju i upoznali. A da se može lijepo zarađivati samo kroz partijske funkcije je bajka iz doba Ive Lole ribara...
imaju oni i love i koristi od politike koju ni ti ni ja necemo imati..mutava baštarda wrote:Pankretić je sve rekao. Ako su na njegovom tragu skidam kapu.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
Ako nisi primjetio bili su dosta angažirani u fušu, u kojemu su se na kraju i upoznali. A da se može lijepo zarađivati samo kroz partijske funkcije je bajka iz doba Ive Lole ribara...
2015-09-08
Bulj je jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji ne jebe stožer. Nešto slično kao Teksas ili Florida. Za to treba imati muda, mozak ili bar dobrog savjetnika.abraham wrote:Lagao bih kada bih rekao da mi nisu bili simpaticni ali ulaskom u Sabor su se prosuli do kraja. Postali su pet paracki soski mudrijasi da mi i Grmoja izgeda dobro. Zaglavili su negdje sa Buljo-om. Muhahaha kila mozga....
Nisu u HDZ-u... Da sam "državni lopov" ne bi se zajebava jer samo HDZ imaima koncesiju za krasti u ime naroda.vuksadinare wrote:imaju oni i love i koristi od politike koju ni ti ni ja necemo imati..mutava baštarda wrote:Pankretić je sve rekao. Ako su na njegovom tragu skidam kapu.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
dobro..sad je bulj u velikom projektu..premostit cosin potokmutava baštarda wrote:Bulj je jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji ne jebe stožer. Nešto slično kao Teksas ili Florida. Za to treba imati muda, mozak ili bar dobrog savjetnika.abraham wrote:Lagao bih kada bih rekao da mi nisu bili simpaticni ali ulaskom u Sabor su se prosuli do kraja. Postali su pet paracki soski mudrijasi da mi i Grmoja izgeda dobro. Zaglavili su negdje sa Buljo-om. Muhahaha kila mozga....
2015-09-08
Ima tko će globalno, Bulj će lokalnovuksadinare wrote:dobro..sad je bulj u velikom projektu..premostit cosin potokmutava baštarda wrote:Bulj je jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji ne jebe stožer. Nešto slično kao Teksas ili Florida. Za to treba imati muda, mozak ili bar dobrog savjetnika.abraham wrote:Lagao bih kada bih rekao da mi nisu bili simpaticni ali ulaskom u Sabor su se prosuli do kraja. Postali su pet paracki soski mudrijasi da mi i Grmoja izgeda dobro. Zaglavili su negdje sa Buljo-om. Muhahaha kila mozga....
hartmann, nema više drkanja. izgleda da ga opet otkazalo na pragu šezdestih.vuksadinare wrote:stvarno..di je nestal snajperista?...da ga rujka nije uskopila ili luta spacvanskim sumamaveber wrote:bolje raditi u daimleru. nitko te ne zajebava, nitko ne zna za tebe.vuksadinare wrote:vidi se...tssss...samo vam zajedno od saborskih placa i dodataka slijece 30,35 tisuca kuna
i dalje ljut na nijemce kaj je nepismen i bez zvanja.
neka kilavi. mogao je učit, a ne drkat.
veber-
2014-12-30
Similar topics
» Marija Selak Raspudic
» Raspudić/Selak-Bulj-Krišto atomski zdesna na Plenkija
» HDZ:'Europa gori a Selak Raspudic se ceslja i misli da je vazna'
» Zoki uzvratio Selak Raspudic:'Nije zvaka za seljaka'
» Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
» Raspudić/Selak-Bulj-Krišto atomski zdesna na Plenkija
» HDZ:'Europa gori a Selak Raspudic se ceslja i misli da je vazna'
» Zoki uzvratio Selak Raspudic:'Nije zvaka za seljaka'